Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΑΡΟΥΚΑ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Αδιαμφησβήτητη η ποιότητα που διαθέτει η Μπενφίκα από τη μέση και μπροστά. Και να δεν σκοράρει σίγουρα προκαλεί έκπληξη. Από την άλλη η Αρούκα αρκετά δύσκολα θα μείνει για δεύτερο σερί παιχνίδι στο μηδέν επιθετικά. Με αυτά τα δεδομένα θεωρώ πως υπάρχει αξία στο αουτσάιντερ G/G στην bet365.
Bet builder
2 + Παυλίδης γκολ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΡΟΥΚΑ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Facts Αγώνα
- Αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική στο πρόγραμμα tv.
- Α’ Γύρος (25/10): Μπενφίκα – Αρούκα 5-0.
- Σε 17 ματς στο πρωτάθλημα και στις δύο έδρες η Αρούκα πανηγύρισε 1 τρίποντο, 14 η Μπενφίκα, ενώ 2 ολοκληρώθηκαν ισόπαλα.
- Ο κόουτς της Αρούκα, Βάσκο Σεάμπρα, σε 12 αναμετρήσεις κόντρα στην Μπενφίκα κέρδισε δύο φορές (2-3-7).
Δείτε τα προγνωστικά Πορτογαλίας.
Η Αρούκα μετά από ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι που θα μπορούσε να πάρει τον πόντο, εν τέλει έχασε εκτός έδρας από τη Φαμαλισάο με σκορ 1-0. Το γκολ που την άφησε με «άδεια χέρια», το δέχθηκε στο 82’.
Για τους λάτρεις της στατιστικής αξίζει να σημειωθεί, διότι συμβαίνει σπάνια εσχάτως, πως η Αρούκα δεν μπόρεσε να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από τις 21/12. Μεσολάβησαν 9 αναμετρήσεις, όπου πετύχαινε τουλάχιστον ένα τέρμα.
«Σε όλα τα ματς με τις μεγάλες ομάδες θέλουμε να πάρουμε βαθμούς. Αύριο (σ.σ. σήμερα) είναι άλλη μία ευκαιρία απέναντι σε μία εξαιρετική αντίπαλο να δείξουμε τις δυνατότητες της Αρούκα», το σχόλιο του κόουτς Σεάμπρα στα media.
Η μία και μοναδική νίκη της Αρούκα επί της Μπενφίκα ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2015. Εκτοτε ακολούθησαν 14 αναμετρήσεις, με τον απολογισμό της να είναι 13 ήττες και μόλις 1 ισοπαλία…
Δεν υπολογίζονται για το σημερινό παιχνίδι οι Πέδρο Σάντος (εξτρέμ, 10 συμμ.) και Ματέο Φλόρες (εξτρέμ, 5 συμμ.).
Πάντα στα ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα θα κυριαρχεί η ένταση και το πάθος. Αυτό συνέβη και στο τελευταίο ματς της Μπενφίκα, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με σκορ 2-2 κόντρα στην Πόρτο.
Παρά το γεγονός πως δεν πήρε τη νίκη πρέπει να γίνει ειδική μνεία στην αντίδρασή της στη διάρκεια της αναμέτρησης. Μπήκε μουδιασμένα στο ματς και στο 10’ βρέθηκε να χάνει 0-1. Στο 40’ δέχθηκε το γκολ που την έστειλε στα αποδυτήρια πίσω με 0-2! Ανέβασε ρυθμούς στο β’ 45λεπτο και στο 69’ μείωσε σε 1-2. Συνέχισε να προσπαθεί και στο 88’ σκόραρε για να διαμορφώσει το τελικό 2-2.
Στο 90’ υπήρξε ένταση στον πάγκο των «αετών» με συνέπεια να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα ο Ζοσέ Μουρίνιο και σήμερα θα παρακολουθήσει το ματς της ομάδας τους από την εξέδρα.
Με το πρόσφατο 2-2 απέναντι στους «δράκους» παρέμεινε η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα. Μετά από 25 αγωνιστικές μετράει 17 νίκες και 8 ισοπαλίες. Βέβαια σε αυτό το αήττητο σερί της δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα τρία ντέρμπι που έδωσε με Σπόρτινγκ και Πόρτο (δις).
Εμειναν στη Λισαβόνα οι βασικοί Οταμέντι (αμυντικός, 24 συμμ./2 γκολ), Μπαρέιρο (μέσος, 23 συμμ./2 γκολ) και Μπαρενετσέα (μέσος, 21 συμμ./1 γκολ). Στα… πιτς ξανά ο βασικός Ορνες (μέσος, 22 συμμ. 3 γκολ).