- 22-13-12 η πρόσφατη παράδοση.
Δείτε τα προγνωστικά Α’ Σκωτίας.
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
Δείτε τα προγνωστικά Α’ Σκωτίας.
Το καλό ξεκίνημα δεν αρκούσε κόντρα στη Φόλκερκ. Ήταν ανώτερη, είχε φάσεις και ρυθμό, αλλά το γκολ δεν ερχόταν και η ανόητη αποβολή του Ντέβλιν στο 43’, δυσκόλεψε τα πράγματα. Στο δεύτερο μέρος, με παίκτη λιγότερο πλέον, δεν κατάφερε να ελέγξει τον αγώνα, κινδύνευσε πολύ, σώθηκε σε ορισμένες καταστάσεις από τον Μίτοφ, αλλά στο 75’ ήρθε το 0-1, με το οποίο έληξε το ματς.
Κάκιστη αρχή στη σεζόν για την Αμπερντίν. Μετράει 3/3 ήττες στο πρωτάθλημα, δίχως να έχει βρει ακόμα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ούσα η μόνη ομάδα με το αυτό το «κατόρθωμα». Στην Ευρώπη αποκλείστηκε από τη Στεάουα και συνεχίζει στο Κόνφερενς Λιγκ, αλλά δεν παρατάει τη σεζόν από τώρα. Ενισχύθηκε πολύ σημαντικά στο φινάλε των μεταγραφών με τις προσθήκες παικτών, κυρίως από τη Σκανδιναβία, που «φωνάζουν» ότι είναι προσωπικές επιλογές του Τζίμι Τελίν.
Τιμωρημένος ο Ντέβλιν (αμυντικός, 3 συμ.), τραυματίες ακόμα οι αμυντικοί Τόμπερς και Τζιάμφι, που ακόμα δεν έκαναν το ντεμπούτο τους για φέτος.
Το πάλεψε και ήταν και πολύ καλή για ένα ημίχρονο απέναντι στη Χαρτς, αλλά δεν αρκούσε. Προηγήθηκε με το γκολ του Σμιθ στο 26’, όμως η αντίπαλός της ήταν ανώτερη και γύρισε το παιχνίδι. Ισοφαρίστηκε στο 47’ και στις καθυστερήσεις ήρθε η ολική ανατροπή για το τελικό 1-2.
Δείχνει σημάδια ομάδας που θα το παλέψει όσο πάει. Μπορεί να μην έχει την απαιτούμενη ποιότητα για το επίπεδο της Πρέμιερ η Λίβινγκστον, αλλά διαθέτει εμπειρία στον πάγκο και στο χορτάρι για να μείνει στα μεγάλα σαλόνια. Το καλό ξεκίνημα ανήκει στο παρελθόν, αλλά σίγουρα και οι «κολλητές» ήττες από Σέλτικ και Χαρτς ήταν εντός προγράμματος, αν μη τι άλλο.
Τραυματίες οι Κερ (αμυντικός, 0 συμ.) και Ντένχολμ (μέσος, 1 συμ.), αμφίβολος δίνεται ο Μπλέινι (αμυντικός, 2 συμ.), ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο δανεικός από τη Χαρτς, Τάιτ (μέσος, 3 συμ.).
11.09.25|13:15
11.09.25|13:07
11.09.25|12:00