- Τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ.
- Η ΑΕΛ είναι αδιάφορη. H Καρμιώτισσα χρειάζεται έναν βαθμό για να εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή.
- Μοιράστηκαν τις νίκες στην κανονική περίοδο. Η ΑΕΛ επικράτησε με 4-0 και η Καρμιώτισσα απάντησε με 2-1.
- Έξι over έχουν φέρει στις επτά τελευταίες συναντήσεις τους.
- Στο 9-1-2 υπέρ της ΑΕΛ η πρόσφατη παράδοση με αντίπαλο την Καρμιώτισσα.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΑΝΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ
Facts Αγώνα

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ
Ρεπορτάζ
Έπαιξε με αρκετές αλλαγές στην έδρα του Εθνικού Άχνας, ήταν αρκετά προβλέψιμη επιθετικά και μοιραία ηττήθηκε με 2-0. Δέχτηκε τα γκολ στην επανάληψη, ενώ δεν μπόρεσε να βρει αντίδραση.
Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική της ήττα, που την έφερε στην τρίτη θέση των πλέι άουτ. Δεν έχει κανέναν απολύτως στόχο, παρά μόνο να ολοκληρώσει την χρονιά με ψηλά το κεφάλι. Χαρακτηριστικό είναι πως στο τελευταίο παιχνίδι αγωνίστηκαν 10 Κύπριοι.
«Θέλουμε να δώσουμε χρόνο σε νεαρούς. Δούλεψαν πολύ και το αξίζουν. Έχουν πολλά να μάθουν και πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά. Υπάρχει ταλέντο και πρέπει να πιστέψουμε σε αυτούς», τόνισε ο Νικολάου.
Η προσοχή στρέφεται στην επόμενη μέρα, όπου αναμένεται να αυξηθεί ο προϋπολογισμός, ώστε να ανέβουν και οι στόχοι της ομάδας. Ο κόσμος, πάντως, απαίτησε να σοβαρευτούν και να ολοκληρώσουν με νίκη τη χρονιά, όπως αρμόζει στην ιστορία και τη φανέλα του συλλόγου.
Αγωνιστικά νέα
Λείπουν οι αμυντικοί Ιμανισίμουε, Νεοφύτου και ο μέσος Ζαχαρίου.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΑΝΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ
Ρεπορτάζ
Πέτυχε τη νίκη της χρονιάς κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου με 1-0, χάρη στο τέρμα του Κοβάσεβιτς στο 52’. Πολύ σκληρό ματς, με δυνατές μονομαχίες και υψηλή ένταση, στο οποίο στάθηκε αρκετά τυχερή μετά το 70’. Η αντίπαλός της πήρε τον έλεγχο, πίεσε και δημιούργησε μερικές πολύ επικίνδυνες καταστάσεις.
Έκανε το 2/2 με τον Γιάντριτς στον πάγκο. Είχε προηγηθεί το 2-0 κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου. Έτσι, αποσπάστηκε δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και κρατάει την τύχη στα δικά της χέρια αναφορικά με την παραμονή. Της αρκεί απόψε ένας βαθμός για να εξασφαλιστεί ή να μην κερδίσει μία εκ των Ομόνοιας Αραδίππου ή Ένωσης Παραλιμνίου. Να σημειωθεί ότι έχει να κάνει διπλό εδώ και 72 ολόκληρες μέρες. Το τελευταίο σημειώθηκε στις 28 Φεβρουαρίου κόντρα στην Ανόρθωση με 2-1.
«Πετύχαμε δύο σημαντικά αποτελέσματα, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό κόντρα στην ΑΕΛ και να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Θα παίξουμε για τη νίκη», τόνισε ο Γιάντριτς.
Αγωνιστικά νέα
Θα λείψει ο ακραίος Εγγλέζου.