ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

13.12.2019

Χριστουγεννιάτικα δωράκια-προσφορές!

Μοιράσου το σε:
Billaras

Προ ημερών, καθόμαστε με τον Μάκη και εκεί που τα λέγαμε, ανοίγουμε το θέμα “γιορτές-Χριστούγεννα-δωράκια”. Πέρυσι οι συνδρομητές θα θυμούνται ότι δώσαμε μέσω κλήρωσης σε τρία μέλη μας ένα τριήμερο ταξίδι-μιά εξάμηνη ανανέωση συνδρομής-μιά αυθεντική φανέλα ομάδας που ζήτησε ο τυχερός. 

Σπάγαμε το κεφάλι μας γιά φέτος, ώσπου γύρισε το μυαλό μου σε μερικές πρόσφατες κουβέντες κάποιων καλών φίλων που δεν έχουν ανανεώσει ακόμα τη συνδρομή τους ή δεν έχουν γενικώς γραφτεί στο Betsellers.

Οι κουβέντες των φίλων αυτών, είχανε ένα κοινό παρανομαστή. Το EURO 2020! Ολοι σχεδόν μου έλεγαν “θα ανανεώσω γιά έξι μήνες αλλά περιμένω να μπει το νέο έτος, να είμαι μέλος και στο EURO, δεν χάνεται αυτό”. Ή τέλος πάντων, κάτι ανάλογο, αλλά αυτό ήταν το σκεπτικό τους. Αν τυχόν δεν το ξέρετε, το EURO του 2020 είναι από 12/6 ως 12/7!

Ομολογώ δεν το είχα σκεφτεί, αλλά τα μέλη που δίνουν και τα χρήματά τους, το σκέφτονται (και πολύ καλά κάνουν) πρακτικά.

Η σαιζόν δηλαδή 2019/2020 δεν τελειώνει ποδοσφαιρικά τέλη Μάη-αρχές Ιούνη με τα πρωταθλήματα (όπως πέρυσι), αλλά τραβάει περίπου ως τα μέσα Ιουλίου. Αμεσα λοιπόν, η ιδέα γεννήθηκε-το φετινό δώρο από εμάς προς εσάς, βρέθηκε!

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι όποιος γραφτεί πρώτη φορά ή ανανεώσει τη συνδρομή του από Σάββατο 14/12 ως και Τρίτη 31/12, θα πάρει ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΞΤΡΑ συνδρομής! Κάνεις εξάμηνη; Παίρνεις επτάμηνο.

Κάνεις ετήσια; Παίρνεις 13 μήνες! Και έτσι, όποιος επωφεληθεί του δώρου μας και το κόστος συνδρομής μειώνει (κι άλλο) και το EURO παρακολουθεί εντός Betsellers το καλοκαιράκι και οι ετήσιοι κερδίζουν μακροπρόθεσμα, αφού θα είναι εντός site και φέτος αλλά και στις επόμενες γιορτές με πρόγραμμα -κλασικά- φουλ αγγλικό, το…αγαπημένο του Betsellers! Κανονικά θα γίνεται η φόρμα εγγραφής ή ανανεωσης γιά εξάμηνο ή ετήσιο πακέτο αλλά εμείς θα “επεμβαίνουμε” μετά και θα προσθέτουμε ένα μήνα ακόμα.

Καλύτερο δώρο δεν μπορούσε να γίνει, είχαμε τα κέφια μας (γέλια)!

“Ναι αλλά όσοι είναι ήδη μέλη έτσι θα τους αφήσουμε γιορτιάρες μέρες;” ρώτησε ο Μάκης. Μετά από λίγο, βρέθηκε και εδώ το…δωράκι. Μιά κλήρωση σε όσους είναι ενεργά μέλη ως τις 14/12, να δώσουμε σε τρεις ακομα φίλους από ένα μήνα εξτρά συνδρομής! Το λύσαμε κι αυτό.

 

Η συνέχεια του κειμένου στο Betsellers.com

Ημ/νια

Ώρα

Αγώνας

Σημείο

Απόδοση

Στοιχηματική

Προτάσεις

Απόκτησε την αγαπημένη σου εφημερίδα ψηφιακά

King bet Εφημερίδα

ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΟΥ