Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

24.11.22|17:27

Kingbet Kingbet

Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου Live Streaming (24/11)

ολυμπιακός-άλμπα-βερολίνου-live-streaming-24-11-166086

Για την 10η αγωνιστική της Euroleague, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ. Οι ερυθρόλευκοι υπέστησαν την πρώτη εκτός έδρας ήττα τους, με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ. Πλέον έχουν ρεκόρ 6-3 και ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση της διοργάνωσης με Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μονακό. Από την άλλη η Άλμπα μετά το τρομερό ξεκίνημά της, έχει καταποντιστεί στην 14η θέση και είναι ισόβαθμη με Βιλερμπάν, Αρμάνι Μιλάνο και Ερυθρό Αστέρα. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Λεάντρο Λεσκάνο (Αργεντινή) και Γιόζιπ Ραντοϊκοβιτς (Κροατία). Σήμερα επίσης διεξάγονται και οι αγώνες Ερυθρός Αστέρας-Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αρμάνι Μιλάνο-Φενερμπαχτσέ και Ρεάλ Μαδρίτης-Παρτιζάν. Το ολυμπιακος-αλμπα βερολινου μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε live streaming. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

 

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

 

Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου Live Streaming

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αγωνιστεί για 5η φορά φέτος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στις προηγούμενες τέσσερις αναμετρήσεις τα αποτελέσματα ήταν μοιρασμένα. Δύο νίκες έχουν κάνει οι ερυθρόλευκοι, ενώ έχουν ηττηθεί δύο φορές. Πήραν τη νίκη απέναντι στη Ζαλγκίρις τη 2η αγωνιστική με 90-80 και την 7η αγωνιστική με αντίπαλο την Παρτιζάν με σκορ 87-58. Ηττήθηκαν από τη Μονακό στο πρώτο εντός έδρας με κόσμο, με τον Μάικ Τζέιμς να είναι ασταμάτητος και συνολικό σκορ 76-81. Το δεύτερο αρνητικό τους αποτέλεσμα στο ΣΕΦ, ήταν απέναντι στη Βαλένθια, σε μια γκέλα την οποία θα μπορούσαν να έχουν αποφύγει. Το παιχνίδι έληξε 82-83.

Μετά την ήττα τους από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έπεσαν στο 6-3 αλλά παρέμειναν στις πρώτες θέσεις της Ευρωλίγκας. Στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός φάνηκε να μπορεί να φύγει με το διπλό, αλλά ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν απελπιστικά μόνος στο τέλος του αγώνα. Με καταλυτικό πάλι τον Σάσα Βεζένκοφ, έφτασαν να κερδίζουν και με 10 πόντους λίγο πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου. Παρόλα αυτά οι κακές επιθετικές επιλογές και οι μέτριες εμφανίσεις των φετινών μεταγραφών του, έφεραν την ήττα. Οι Αϊζέια Κάνααν (αποβλήθηκε), Άλεκ Πίτερς και Τζοέλ Μπολομπόι ήταν εκτός αγώνα. Ο Αμερικανός γκαρντ τη στιγμή που ο Ολυμπιακός μπορούσε να πάρει διαφορά, έκανε το δεύτερο αντιαθλητικό φάουλ και αποβλήθηκε από τον αγώνα. Επίσης όταν μπήκαν οι δύο νέοι ψηλοί των ερυθρολεύκων και ξεκουράστηκαν οι Βεζένκοφ και Φαλ, οι Ισραηλινοί χτύπησαν στη ρακέτα την ελληνική ομάδα και μάζεψαν τη διαφορά.

 

Δείτε τον αγώνα εδώ

 

Η προϊστορία είναι με το μέρος του Ολυμπιακού. Σε 12 αναμετρήσεις συνολικά οι Πειραιώτες έχουν 10 νίκες, ενώ μόλις δύο νίκες έχουν οι Γερμανοί. Στην Ελλάδα συγκεκριμένα η Άλμπα έχει καταφέρει να αποσπάσει τη νίκη, μόλις μία φορά από τον Ολυμπιακό. Στα άλλα πέντε παιχνίδια έχει επικρατήσει η ελληνική ομάδα. Την περσινή σεζόν μοιράστηκαν από μία νίκη. Στο ΣΕΦ επικράτησαν οι ερυθρόλευκοι, ενώ στη Γερμανία η Άλμπα χωρίς όμως αυτό να εμποδίσει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, από το να πάρει το πλεονέκτημα έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ Live Streaming 24/11

Αναμφισβήτητος ηγέτης των Πειραιωτών είναι ο Σάσα Βεζένκοφ. Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος τρόπος να χάσει το βραβείο του MVP για την ευρωλίγκα. Έχει κατά μέσο όρο το απίστευτο 27,1, σκοράροντας 19,7 πόντους και μαζεύοντας 9 ριμπάουντ.

Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου Live Streaming 

Άξιος συμπαραστάτης του ο Κώστας Σλούκας. Ο Έλληνας γκαρντ βάζει 13,7 πόντους, έχει 6,4 ασίστ και 18,7 στο performance index rating. Εννοείται ότι είναι πάντα καθοριστικός για τους ερυθρόλευκους ο Τόμας Γουόκαπ με 7,2 πόντους, 5,7 ασίστ, 2,6 κλεψίματα (πρώτος στην διοργάνωση) και 13,3 στο pir. Πολλά περισσότερα περιμένουν από τους Αϊζέια Κάνααν και Άλεκ Πίτερς, οι οποίοι έχουν 1,2 και 4,3 αντίστοιχα στο index rating.

Συνεχίζουν να είναι πολύ καλοί στα ομαδικά στατιστικά έχοντας 85,2 πόντους, 32,8 ριμπάουντ, 21,1 ασίστ, 8,6 κλεψίματα, 1,7 μπλοκ και 105,1 στο σύστημα αξιολόγησης.

Olympiacos – Alba Berlin Live Streaming

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Άλμπα Βερολίνου, ξεκίνησε με το απόλυτο 3 στα 3 στη διοργάνωση. Κέρδισε κατά σειρά την Παρτιζάν 100-84, την Αρμάνι Μιλάνο 74-80 και τον Παναθηναϊκό 94-65. Από εκεί και πέρα άρχισε η κατηφόρα για τους Γερμανούς. Ο απολογισμός έφτασε στις 6 συνεχόμενες ήττες. Έχασε από τις Αναντολού Εφές, Βαλένθια, Ζαλγκίρις Κάουνας, Μπάγερν, Ρεάλ Μαδρίτης και Ερυθρό Αστέρα. Την τελευταία μάλιστα αγωνιστική με τους Σέρβους εντός έδρας, σε ένα ματς που κρίθηκε στην παράταση.

 

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

 

Για άλλη μία σεζόν καλύτερος παίκτης τους είναι ο Λουκ Σίκμα. Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει 9,2 πόντους παράλληλα με 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 16,6 στο σύστημα αξιολόγησης. Κοντά του και Λούις Ολίντε, με 14,2 στο performance index rating. Βάζει 9,3 πόντους και προσθέτει 5,3 ριμπάουντ.

Η ομάδα του Ίσραελ Γκονζάλεθ θα πρέπει να δείξει βελτίωση στα ομαδικά στατιστικά. Έχει 81,7 πόντους, 37,6 ριμπάουντ, 22,6 ασίστ, 6,7 κλεψίματα, 4 μπλοκ και 94 στο Index rating.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ LIVE STREAMING

Στις δηλώσεις του, ο προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού, είπε για το ματς στο Τελ Αβίβ: «Ξέρετε δεν υπάρχει κάτι να κρατάς ή να μην κρατάς. Δεν μπορούμε να κρατάμε ό,τι μας συμφέρει και ό,τι δεν μας συμφέρει. Αυτή τη στιγμή χάσαμε το παιχνίδι. Είναι ένα δεδομένο. Ήταν ένα παιχνίδι που ελέγξαμε σε μεγάλο βαθμό, οδηγώντας το για 32 περίπου λεπτά και δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας στο τέλος έτσι ώστε να κερδίσουμε. Τους δώσαμε αυτοπεποίθηση. Δεν μπορούμε να κρατήσουμε κάτι, πέρασε αυτό το ματς, κάναμε την ανάλυσή μας με τους παίκτες για το πού πρέπει να βελτιωθούμε και ότι πρέπει να μείνουμε συμπαγείς για 40 λεπτά στο ματς γιατί βλέπετε πως η Euroleague είναι πολύ ανταγωνιστική. Όλοι παίζουν με μεγάλο κίνητρο, έχουν προσόντα, έχουν ικανότητες, κάθε παιχνίδι έχει συγκεκριμένη προσέγγιση και πλάνο.

Για την ομάδα που θα αντιμετωπίσει τον ολυμπιακό, την Άλμπα: «Είναι μια ομάδα που είναι πρώτη σε τρανζίσιον κατοχές, πρώτη σε τρανζίσιον πόντους, είναι ομάδα που παίζει σε υψηλό τέμπο, πασάρουν πολύ την μπάλα και παρότι ξεκίνησαν με τρεις νίκες και ακολούθησαν έξι ήττες, σε καμία περίπτωση δεν είναι ομάδα που τα παρατάει και δεν προσπαθεί. Στο τελευταίο της ματς έχασε στην παράταση. Η Άλμπα είτε μέσα, είτε έξω παίζει με το ίδιο πλάνο. Όταν μια ομάδα πασάρει πολύ πάντα δημιουργεί προβλήματα. Είναι μια ομάδα που έχει καλούς παίκτες. Κάθε ματς στην Ευρωλίγκα απαιτεί μεγάλη προσπάθεια πνευματική και σωματική για να το κερδίσεις».

 

Δείτε τον αγώνα εδώ

 

Τέλος για τον λόγο που τα ματς πλέον κρίνονται στην επίθεση, πρόσθεσε: «Γιατί υπάρχει μεγάλο ταλέντο, γιατί έχουν αλλάξει οι κανονισμοί και το μπάσκετ επιβάλλεται να παίζεται πιο γρήγορα. Γιατί το παιχνίδι πηγαίνει σε περισσότερες κατοχές, πολλοί προπονητές επιλέγουν τρανζίσιον πόντους που μπορεί να μην είναι πρωτεύων αιφνιδιασμός, αλλά να είναι ένα τρίποντο σε δευτερεύοντα αιφνιδιασμό. Αυτό δημιουργεί περισσότερες κατοχές, μεγαλύτερο σκορ και γιατί πιστεύω πως είναι μια λίγκα που έχει γεννήσει ταλέντο. Οι προπονητές έχουν ταλέντο, οι παίκτες έχουν ταλέντο, τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα, παίζεις συνεχόμενα ματς και είναι δύσκολο να εκτελείς το πλάνο κατά γράμμα κάθε φορά. Όλοι πρέπει να καταλάβουμε πως έτσι έχει η κατάσταση. Αυτό που μένει είναι να κερδίζεις τα παιχνίδια, γνωρίζοντας ότι κάθε αγώνας έχει μεγάλη δυσκολία. Εμείς το ξέρουμε πολύ καλά αυτό, αλλά δεν ξέρω πόσο το γνωρίζει το περιβάλλον της ομάδας αυτό και απαιτεί φοβερό κόπο και προσπάθεια για να το πάρεις». Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip