Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

27.03.21|00:06

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Αποδεκατισμένη ξανά η ΑΕΚ

αποδεκατισμένη-ξανά-η-αεκ-169090

Η Ενωση συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών σε όλες τις θέσεις και απόψε έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα του Αρη. Με πέντε παιχνίδια συνεχίζεται η δράση της Basket League αυτή την εβδομάδα, αφού το παιχνίδι μεταξύ Λαυρίου και Ηρακλή αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη.

 

Απόψε στις 17:00 τα δύο πρώτα παιχνίδια του προγράμματος, με την «κιτρινόμαυρη» μάχη μεταξύ Αρη και ΑΕΚ να ξεχωρίζει. Οι γηπεδούχοι του Καμπερίδη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είχαν αρκετά καλή εικόνα το προηγούμενο Σάββατο, μπαίνοντας στην τελευταία περίοδο με σαφές προβάδισμα. Το επιμέρους 10-26 ωστόσο έφερε το τελικό 71-77 και την ενδέκατη ήττα της σεζόν. Απέναντί τους απόψε οι Θεσσαλονικείς θα βρουν απόψε μια ΑΕΚ που έρχεται από δύο μεσοβδόμαδες βαριές ήττες αρχικά (Τρίτη) στην έδρα της Στρασμπούρ (91-73) και εν συνεχεία (Πέμπτη) στην έδρα της Νίζνι (88-60) κυρίως λόγω των πολύ σημαντικών απουσιών. Τα προβλήματα δεν έχουν λυθεί ακόμη για το σύνολο του Παπαθεοδώρου, που ζορίζεται και στις εντός συνόρων υποχρεώσεών του εσχάτως. Εχει λογική η κόντρα της Ενωσης.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Στην Πάτρα το άλλο ματς με ώρα έναρξης στις 17:00. Εκεί όπου ο Προμηθέας κοντράρεται με τον Ιωνικό. Επιστροφή στα παρκέ για τους γηπεδούχους, αφού τα κρούσματα  COVID των τελευταίων εβδομάδων έφεραν τις αναβολές απέναντι σε Αρη, Παναθηναϊκό και Κολοσσό και κάνει πολύ απαιτητικό το πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων. Τις τελευταίες μέρες πάντως οι παίκτες του Γιατρά προπονούνται κανονικά, και αναμένονται έτοιμοι ενόψει της αποψινής μονομαχίας. Απέναντι σε μία ομάδα που έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά τη σωτηρία της και παλεύει με πολλές πιθανότητες για το πλασάρισμα εντός της οκτάδας μετά και το 83-76 επί της Λάρισας που ήρθε χάρη κυρίως στα τρίποντα (7/7) του Νίκου Χουγκάζ. Από το ματς με τους Θεσσαλούς πάντως προέκυψε και μία πολύ σημαντική απώλεια για το σύνολο του Βαγγέλη Αγγέλου. Ο σοβαρός τραυματισμός του Αντώνη Κόνιαρη. Μπορεί οι γηπεδούχοι να μην έχουν ρυθμό, ωστόσο μιλάμε για δύο ομάδες που αρέσκονται στο γρήγορο στυλ μπάσκετ. Εχει βάση το Over.

 

Στις 20:00 ολοκληρώνεται το σαββατιάτικο πρόγραμμα, με το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Χαρίλαο Τρικούπη. Δεν είναι στα καλύτερά του το «τριφύλλι» όπως μαρτυρούν οι τελευταίες εμφανίσεις τόσο σε επίπεδο Ευρωλίγκας όσο και στα ματς του πρωταθλήματος που προηγήθηκαν. Να καταστρώσουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν στην Α2 θα πρέπει πιθανότατα οι φιλοξενούμενοι, αφού δεν φαίνεται πως θα υπάρξει φως στο αγωνιστικό τούνελ που έχουν μπει εδώ και πολύ καιρό. Το προηγούμενο Σάββατο ήταν αρκετά μαχητικοί φιλοξενώντας το Λαύριο, αλλά το αποτέλεσμα (75-79) δεν δικαίωσε τις προσπάθειές τους και έμειναν έτσι στο 4-14. Θα ψάξει ένα ξέσπασμα ο Παναθηναϊκός, αλλά το χάντικαπ φαντάζει υπερβολικό.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Στην Πυλαία το πρώτο ματς του αυριανού προγράμματος. Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Κολοσσό στις 17:00. Επίδειξη του χαρακτήρα τους έκαναν οι Θεσσαλονικείς στο ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας με αντίπαλο τον Αρη, αφού χρειάστηκε να τρέξει επιμέρους σερί 26-10 στην τελευταία περίοδο ώστε να φτάσουν στην πολύ σπουδαία νίκη. Νοκ άουτ για ένα ακόμη ματς ο Τσαλμπούρης στη ρακέτα. Αμφίβολος παραμένει ο γκαρντ Παπαντωνίου. Από τρεις σερί ήττες πρωταθλήματος έρχονται οι Ροδίτες, που παράλληλα την προηγούμενη εβδομάδα δεν αγωνίστηκαν λόγω των πολλών κρουσμάτων στο εσωτερικό του Προμηθέα. Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς στηρίζει αρκετά στην άμυνά του, αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως έχει αξιόπιστες λύσεις και στο επιθετικό σκέλος. Απέναντι σε έναν Κολοσσό που επίσης τρέχει όταν του δοθεί η ευκαιρία, το Over είναι αρκετά πιθανό.

 

Τρεις ώρες αργότερα, στις 20:00, η Λάρισα κοντράρεται με το Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι για τρία δεκάλεπτα είχαν τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης φιλοξενούμενοι στην έδρα του Ιωνικού, αλλά στην πορεία κατέρρευσαν αγωνιστικά. Δέχθηκαν βαρύ επιμέρους σερί και μοιραία ηττήθηκαν στη Νίκαια. Κάτι ανάλογο έπαθε και το Περιστέρι το μεσημέρι της Δευτέρας, αφού για τρεις περιόδους ήλεγχε την κατάσταση απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στην τελευταία όμως ήρθε το 13-26 υπέρ των «πρασίνων» που έφυγαν με το διπλό από το «Ανδρέας Παπανδρέου». Ενισχυμένο το σύνολο του Μανωλόπουλου αυτή τη φορά μετά την απόκτηση του Τζόρνταν Φορντ στην περιφέρεια. Νέο παίκτη για τις θέσεις των γκαρντ πιθανότατα θα έχουν και οι γηπεδούχοι αυτή τη φορά, τον Γκέιμπ Γιορκ που θα αντικαταστήσει τον τραυματία Τζέρι Σμιθ. Oριακό ματς αναμένεται, με το Under σε πρώτο πλάνο.

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
17:00 (ΣΑΒ) ΑΡΗΣ – ΑΕΚ Stoiximan  
1 (7,5) στο 1.91  
       
17:00 (ΣΑΒ) ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Π. – ΙΩΝΙΚΟΣ Novibet  
Over 157,5 (1.85)  
       
17:00 (ΚΥΡ) ΠΑΟΚ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ Ρ. Winmasters  
Over 157,5 (2.00)  
       
20:00 (ΚΥΡ) ΛΑΡΙΣΑ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Bwin  
Under 148,5 (1.85)  
       

 

Νίκος Κοτσαρίνης

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip