Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

09.09.20|12:33

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Προγνωστικά ΝΒΑ: «Πράσινο» ματς πόιντ

προγνωστικά-νβα-πράσινο-ματς-πόιντ-166879

Match point ή μάλλον… series point έχουν οι Σέλτικς, που με νίκη αποκλείουν τους Ράπτορς και πάνε στους ανατολικούς τελικούς. Είμαστε μαζί τους, όπως και με το over 217,5 στο Νάγκετς-Κλίπερς. Λάουρι και Μάρεϊ οι ειδικές επιλογές. Ταμείο χθες, χάρη στη νίκη-πρόκριση του Μαϊάμι επί του Μιλγουόκι (103-94) και το 5+ των Λέικερς επί των Ρόκετς (112-102). Ο Μπάτλερ του over 33,5 σε πόντους, ριμπάουντ κι ασίστ κατέγραψε… 33, παρ’ ότι πήρε μόλις 6 σουτ. Για ένα καλάθι χάθηκε ο Ντέιβις στο over 42,5 σε πόντους και ριμπάουντ (26-15).

 

ΒΟΣΤΩΝΗ – TOΡΟΝΤΟ (01:30)

σκορ σειράς: 3-2

@regular: 3-1

 

ΒΟΣΤΩΝΗ: Aν μη τι άλλο, συνεπείς οι Σέλτικς. Αν κερδίσουν το βράδυ, φτάνουν στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία, επιστρέφοντας εκεί μετά τον αποκλεισμό στους περσινούς ημιτελικούς.

Στους φετινούς, προηγούνται 3-2 των Ράπτορς μετά και το διά περιπάτου 111-89. Το Game 5 είχε κριθεί ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο και το +27 των «Κελτών». Ολοι ανεξαιρέτως οι βασικοί του Μπραντ Στίβενς ήταν διψήφιοι στο σκοράρισμα και οι 27 πόντοι του Τζέιλεν Μπράουν έδωσαν τον τόνο. Αλλωστε η Βοστώνη έχει το απόλυτο ρεκόρ 15-0 όταν φέτος ο αθλητικός γκαρντ-φόργουορντ ρίχνει 25άρες! Εξαιρετικός με 15 πόντους σε 28 λεπτά και ο γνωστός μας στην Ευρώπη κόμπο γκαρντ Μπραντ Γουόναμεϊκερ, που έχει αναρριχηθεί σε ρόλο έκτου παίκτη. Ανέτοιμος ακόμα ο βασικός σμολ φόργουορντ Γκόρντον Χέιγουορντ, εκτός Ντίσνεϊλαντ λόγω γεννητουριών ο τέταρτος ιεραρχικά σέντερ Βενσάν Πουαριέ.

ΤΟΡΟΝΤΟ: Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται οι Ράπτορς και το χειρότερο είναι ότι η εικόνα που έβγαλαν στον πέμπτο ημιτελικό της Ανατολής με τους Σέλτικς ήταν αποκαρδιωτική.

Δίχως δυνάμεις κι ενέργεια, σημείωσαν μόλις 35 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και συμβιβάστηκαν από πολύ νωρίς με την ήττα. Σούταραν με μόλις 38,8% εντός παιδιάς, δεν ακούμπησαν πάλι την μπάλα κοντά στο καλάθι (κέρδισαν μονάχα 13 βολές, έναντι υπερδιπλάσιων των αντιπάλων τους) και είχαν για πρώτο σκόρερ τον Φρεντ ΒανΦλιτ των μόλις 18 πόντων στο εν τέλει κολακευτικό για τους ίδιους 111-89 της Βοστώνης. Μέσα σε όλα, ο καλύτερος στα πλέι οφ ψηλός τους (κι ας έρχεται από τον πάγκο) Σερζ Ιμπάκα γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο. Φόρεσε προστατευτική μπότα κι έτσι η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δείχνουν ένα κλικ καλύτεροι οι Σέλτικς και το πρόβλημα του Ιμπάκα είναι το τελευταίο που ήθελαν αυτήν τη στιγμή οι Ράπτορς, δεδομένης της κακής κατάστασης του Mαρκ Γκασόλ. Ασος λοιπόν, με τρεις πόντους. Ο Λάουρι πάντως δεν πρόκειται να παραδοθεί έτσι εύκολα. Γεννημένος νικητής, ο γκαρντ του Τορόντο προέρχεται από οff εμφάνιση (όπως όλη η ομάδα του) με 10 πόντους και θα τα δώσει όλα. Αλλωστε αμέσως πιο πριν είχε βάλει 22 και 31.

Κάιλ Λάουρι (Τορόντο): Over 20,5 πόντοι

 

 

ΝΤΕΝΒΕΡ – Λ. Α. ΚΛΙΠΕΡΣ (04:00)

σκορ σειράς: 1-2

@regular: 1-2

 

ΝΤΕΝΒΕΡ: Παρά τη συμμετοχή του -αμφίβολου πριν το τζάμπολ- Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος μάλιστα ήταν καταπληκτικός, οι Νάγκετς δεν τα κατάφεραν προχθές κόντρα τους Κλίπερς.

Εχασαν 113-107 και βρίσκονται πάλι πίσω στη σειρά των δυτικών ημιτελικών, με τον Σέρβο σέντερ να μη χαμπαριάζει από τους πόνους στον δεξιό καρπό και να καταγράφει 32 πόντους, 12 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Εντάξει, και 7 λάθη. Δεν βρήκε όμως συμπαραστάτες μέσα στο παιχνίδι, πέραν του νεαρού γκαρντ-φόργουορντ Μάικλ Πόρτερ, ο οποίος σε ρόλο πλέον έκτου παίκτη (μετά την επιστροφή του Γκάρι Χάρις) έκανε νταμπλ-νταμπλ με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ σε μόλις 23 λεπτά συμμετοχής. Πάντα εκτός δράσης βρίσκεται ο βασικός σμολ φόργουορντ του Μάικ Μαλόουν, ο Γουίλ Μπάρτον.

Λ. Α. ΚΛΙΠΕΡΣ: Ανάκτηση προβαδίσματος για τους Κλίπερς. Στο 113-107 επί των Νάγκετς το «κλειδί» ήταν η άμυνα στην τέταρτη περίοδο. Δέχτηκαν μόλις 19 πόντους στο συγκεκριμένο 12λεπτο κι έτσι το -4 στην έναρξή του έγινε +6.

Προφανώς καλοδεχούμενη κι η επιστροφή του Πολ Τζορτζ στις καλές εμφανίσεις. Ο Ολ Σταρ γκαρντ-φόργουορντ έριξε 32άρα με 12/18 σουτ, αφήνοντας πίσω ουκ ολίγα παιχνίδια με ποσοστά… αστοχίας. Μια ακόμα μέρα στη δουλειά το 23-14-6 του Κουάι Λέοναρντ στις βασικές κατηγορίες. Πρέπει πάντως να γίνουν πιο δημιουργικοί οι παίκτες του Ντοκ Ρίβερς, διότι μοίρασαν μόνο 23 τελικές πάσες, έναντι 32 του Ντένβερ. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, απλώς ο βασικός «άσος» Πατ Μπέβερλι παίζει ακόμα με χρονικό περιορισμό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στα πέντε από τα έξι ματς των Κλίπερς με τους Μάβερικς, το μίνιμουμ συνολικών πόντων ήταν οι 228. Στα τρία με τους Νάγκετς σημειώνονται από 211 έως 220. Βάζουμε το όριο στους 217,5 και θέλουμε να ξεπεραστεί – κάτι που συνέβη (ως προς τους 217,5 π.) και στα πέντε από τα επτά παιχνίδια του Ντένβερ στον προηγούμενο γύρο με τη Γιούτα. Ποντάρουμε και στα τρία εύστοχα τρίποντα του Μάρεϊ. Ο γκαρντ των «σβώλων» έβαλε και εννιά σε δύο ματς κόντρα στην Τζαζ και πρέπει να ανεβάσει στροφές. Τα επτά στα τρία παιχνίδια με τους Καλιφορνέζους φαντάζουν λίγα…

Τζαμάλ Μάρεϊ (Ντένβερ): Over 2,5 τρίποντα           

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΒΟΣΤΩΝΗ (-2,5)TOΡΟΝΤΟ       1             1.80       Pamestoixima.gr

ΝΤΕΝΒΕΡ – Λ. Α. ΚΛΙΠΕΡΣ             Over 217,5          1.75       Novibet

 

Παύλος Δεπόλλας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip