Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

03.09.20|13:37

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Προγνωστικά ΝΒΑ: Μπαίνουν δυνατά οι Κλίπερς

προγνωστικά-νβα-μπαίνουν-δυνατά-οι-κλ-167029

Εναρξη ημιτελικής φάσης στη δυτική περιφέρεια με Κλίπερς-Νάγκετς και με τους πρώτους να είναι δικαιολογημένα το φαβορί. Με την πλάτη στον τοίχο οι Ράπτορς στην Ανατολή, θέλουν να μειώσουν σε 2-1 με τους Σέλτικς. Πολ Τζορτζ και Πασκάλ Σιακάμ οι επιλογές μας στα ειδικά πονταρίσματα. Xθες πέρασε και το νέο διπλό του Μαϊάμι επί των Μπακς, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε τρεις πόντους κάτω από την 32άρα. Λίγο κάτω από το δικό του όριο κι ο Κρις Πολ, με ένα καλάθι και όχι με 5 πόντους ήρθε η νίκη του Χιούστον επί της Οκλαχόμα.

 

ΒΟΣΤΩΝΗ – TOPONTO (01:30)

σκορ σειράς: 2-0

@regular: 3-1

 

ΒΟΣΤΩΝΗ: Μάρκους Σμαρτ, εσύ σούπερ σταρ! Υπερβάλλουμε προφανώς, μήπως όμως δεν υπερέβαλλε και ο εξπέρ της άμυνας, βάζοντας 16 πόντους με 5/5 τρίποντα (για την ακρίβεια με 4/4 και 1/1… τετράποντο) μέσα σε ένα τρίλεπτο στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου;

Οι Σέλτικς γύρισαν από το -12 και χάρη στο 32-21 του τελευταίου δωδεκάλεπτου επικράτησαν των Ράπτορς 102-99 και πήγαν στο 2-0. Ο κατά τ’ άλλα κακός σουτέρ έχει πάρει φωτιά στη συγκεκριμένη σειρά από μακριά, αν και προχθές σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι σημείωσε μόλις τρία ποντάκια. Πρώτος σκόρερ με 34άρα ο συνήθης ύποπτος Τζέισον Τέιτουμ, ξανά καταπληκτικός ο μπακ απ σέντερ Ρόμπερτ Γουίλιαμς, που ένα ξέσπασμα α λα Σμαρτ στο πρώτο ημίχρονο είχε βάλει στα καλάθια τους αντιπάλους του με 5/5 δίποντα. Παραμένουν στα πιτς ο βασικός σμολ φόργουορντ Γκόρντον Χέιγουορντ και ο αναπληρωματικός «πλάγιος» Τζαβόντε Γκριν, αμφίβολος ο… ακόμα πιο αναπληρωματικός (sic) γκαρντ Τρεμόντ Γουέιτερς.

ΤΟΡΟΝΤΟ: Για πρώτη φορά από τις αρχές Μαρτίου και μετά από 19 παιχνίδια, οι Ράπτορς έχουν υποστεί δύο διαδοχικές ήττες. Θύτες οι Σέλτικς και με το «πράσινο» 102-99 βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

Οι πρωταθλητές ήταν πάλι άστοχοι εντός παιδιάς και ειδικά στα τρίποντα τα έσπασαν με 11/40. Εχουν 21/80 στη συγκεκριμένη σειρά και επείγει να βρουν το χέρι τους οι καλοί σουτέρ τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι και στα δύο ματς οι (καλύτεροι σκόρερ τους) Κάιλ Λάουρι, Φρεντ ΒανΦλιτ και Πασκάλ Σιακάμ έχουν μείνει κάτω από τους 20 πόντους. Ακριβώς τόσους σημείωσε ο φόργουορντ -και όχι συνεπής σκόρερ- Οου Τζι Ανουνόμπι. Θετικός με 17 και 9 ριμπάουντ από τον πάγκο ο ψηλός Σερζ Ιμπάκα. Ανέτοιμοι οι ούτως ή άλλως εκτός ροτέισιον Οσέι Μπρίσετ και Πάτρικ ΜακΚο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τη μία το συνολικό 0-3 των Ράπτορς κόντρα στους Σέλτικς στη «φούσκα» (έναντι 11-0 με τις υπόλοιπες ομάδες!), από την άλλη η καρδιά των πρωταθλητών. Μην ξεχνάμε κι ότι από το 0-2 είχαν γυρίσει μόλις πέρυσι, στους ανατολικούς τελικούς με τους Μπακς. Κάποια στιγμή θα μπουν τα σουτ, αξίζει το διπλό στα όρια του διπλασιασμού. Το ίδιο και να ξεπεράσει ο Σιακάμ τους 21 πόντους. Ο Καμερουνέζος πάουερ φόργουορντ παίζει όσο αντέχει (43 λεπτά προχθές, βάζοντας 17 πόντους – είχε 22,9 στη ρέγκιουλαρ σίζον) και αναμένεται το ξέσπασμά του.

Πασκάλ Σιακάμ (Τορόντο): Over 21,5 πόντοι

 

Λ. Α. ΚΛΙΠΕΡΣ – ΝΤΕΝΒΕΡ (04:00)

εκκίνηση σειράς

@regular: 2-1

 

Λ. Α. ΚΛΙΠΕΡΣ: Από την περασμένη Κυριακή έχουν να αγωνιστούν οι Καλιφορνέζοι. Τότε, δηλαδή, που είχαν επικρατήσει 111-97 των δίχως Πορζίνγκις Μάβερικς κι έκαναν το 4-2 στην προημιτελική σειρά της Δύσης.

Σταθερά… 30άρης, ο Κουάι Λέοναρντ του 33-14-7-5 (κλεψίματα τα τελευταία) είχε ηγηθεί για μία ακόμα φορά, με τον σέντερ Ιβιτσα Ζούμπατς να συνεχίζει επίσης τις καλές εμφανίσεις και να είναι «διπλός» (και οικονομικός, 6/8 δίποντα…) με 15 πόντους και 11 ριμπάουντ. Τύποις στο «1» (μια και συνήθως κατέβαζαν την μπάλα κι οργάνωναν τις επιθέσεις ο Λέοναρντ και ο Πολ Τζορτζ) ξεκίνησε ο Λάντρι Σάμετ, ωστόσο ο βασικός πόιντ γκαρντ Πατ Μπέβερλι προπονήθηκε ελαφρά. Ο ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα υποχωρούν και μπορεί να επανεμφανιστεί σήμερα.

NTENBEP: Μόλις η δωδέκατη ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ που επιστρέφει σε σειρά πλέι οφ από το 1-3 έγιναν οι Νάγκετς. Ολοκλήρωσαν την ανατροπή με τη Γιούτα χάρη στο προχθεσινό 80-78 και συνεχίζουν δίχως ανάσα.

Ο κόμπο γκαρντ Τζαμάλ Μάρεϊ προσγειώθηκε στη Γη και έμεινε στους 17 πόντους με 7/21 σουτ, μα ο σέντερ Νίκολα Γιόκιτς βγήκε μπροστά κι έκανε τη διαφορά με 30άρα και 14 ριμπάουντ, συν 4 ασίστ. Σε νεκρό χρόνο βέβαια και από το τρίποντο του Μάικ Κόνλεϊ η μπάλα μπήκε και βγήκε από το καλάθι, συνεπώς κάλλιστα θα μπορούσαμε τώρα να γράφουμε εδώ για την Τζαζ. Μεγάλη άμυνα είχε βγάλει στα 8,4’’ ο αποθεραπευθείς σούτινγκ γκαρντ Γκάρι Χάρις, κλέβοντας την μπάλα από τον Ντόνοβαν Μίτσελ. Αργά ή γρήγορα θα επανέλθει στη βασική πεντάδα, από την οποία απουσιάζει σταθερά ο τραυματίας σμολ φόργουορντ Γουίλ Μπάρτον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εβγαλαν εύλογα κούραση οι Νάγκετς στο Game 7 με τη Γιούτα, εξ ου και το πολύ χαμηλό σκορ. Πρακτικά ξεκουράστηκαν για μία μόνο μέρα και οι Κλίπερς θα επιδιώξουν να τους τρέξουν. Θέτουμε το χάντικαπ στους 7,5 πόντους και πάμε προς τον άσο, ο δε Πολ Τζορτζ είναι ευκαιρία να αποκαταστήσει τη σχέση του με το αντίπαλο καλάθι. Μετά την 35άρα στο έκτο ματς με την Τζαζ, ο Ολ Σταρ γκαρντ-φόργουορντ επανήλθε στις προβληματικές εμφανίσεις με 15 πόντους και 6/19 σουτ. Είχε βάλει 27 στο 124-111 επί του Ντένβερ στο προτελευταίο ματς της κανονικής περιόδου (μέσα στη «φούσκα»), την εποχή που «έτρεχε» σερί με επτά εμφανίσεις με περισσότερους από 20 πόντους.

Πολ Τζορτζ (Λ. Α. Κλίπερς): Over 23,5 πόντοι     

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις          

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

 

ΒΟΣΤΩΝΗ – TOPONTO 2 1.96 Pamestoixima.gr
Λ. Α. ΚΛΙΠΕΡΣ – ΝΤΕΝΒΕΡ 1 (-7,5) 1.80 Pamestoixima.gr

Παύλος Δεπόλλας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip