Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

30.08.20|13:06

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Προγνωστικά ΝΒΑ: Για να το τελειώσουν και οι Κλίπερς

προγνωστικά-νβα-για-να-το-τελειώσουν-κ-167138

Μετά το απόλυτο χθεσινό «5 στα 5», συνεχίζουμε με την προσπάθεια των Κλίπερς -να μιμηθούν Μπακς και Λέικερς και- να φτάσουν στην πρόκριση. Αντίπαλοι οι δίχως (τουλάχιστον) Πορζίνγκις Μάβερικς, πάμε με το σκοράρισμα των Καλιφορνέζων. Το Ντένβερ δείχνει να έχει περισσότερες πιθανότητες να μείνει ζωντανό κόντρα στη Γιούτα και θα κινηθούμε προς το μέρος του με τη βοήθεια του χάντικαπ. Ξεκινούν και οι ανατολικοί ημιτελικοί με Ράπτορς-Σέλτικς, αλλά θα κάνουμε πίσω λόγω της πολυήμερης απραξίας αμφότερων. Ποντάρουμε απλώς στο σκοράρισμα του Γουόκερ, όπως και των Τζορτζ και Μάρεϊ στα άλλα παιχνίδια. Χθες πέρασε τόσο η δυάδα των σημείων (Μιλγουόκι στο 12+ και Χιούστον στο 4+) όσο και τα over των Μίντλετον, Ανταμς και Νούρκιτς.

 

ΤΑ ΜΑΤΣ

TOΡΟΝΤΟ – ΒΟΣΤΩΝΗ (20:00)

εκκίνηση σειράς

@regular: 1-3

 

ΝΤΑΛΑΣ – Λ. Α. ΚΛΙΠΕΡΣ (22:30)

σκορ σειράς: 2-3

@regular: 0-3

 

ΓΙΟΥΤΑ – ΝΤΕΝΒΕΡ (03:30)

σκορ σειράς: 3-2

@regular: 0-3     

 

Mε τρεις ημέρες καθυστέρηση, Ράπτορς και Σέλτικς εκκινούν στην ημιτελική σειρά της Ανατολής. Αν και τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν αμφότεροι στην περιφέρεια, είναι η πρώτη φορά που συναντώνται σε ποστ σίζον. Το μεν Τορόντο προέρχεται από το «σκούπισμα» των Νετς, έχοντας κορυφαίο τον Φρεντ ΒανΦλιτ των 21,3 πόντων, η δε Βοστώνη προέρχεται από το «σκούπισμα» των Σίξερς, με δικό της κορυφαίο των Τζέισον Τέιτουμ (27 π., 9,8 ρ.). Εκανε καλό στον Κάιλ Λάουρι η μικρή διακοπή κι έτσι ο ηγετικός πόιντ γκαρντ των Καναδών αναμένεται να αγωνιστεί, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο. Στα πιτς και ο αναπληρωματικός σούτινγκ γκαρντ Πάτρικ ΜακΚο με τον ακόμα πιο βαθιά θαμμένο στα πλάνα του Νικ Νερς, Οσέι Μπρίσετ. Τραυματίες στους «Κέλτες» ο βασικός σμολ φόργουορντ Γκόρντον Χέιγουορντ και ο εκτός ροτέισιον «πλάγιος» Τζαβόντε Γκριν. Απόντος του πρώτου περισσεύουν ακόμα περισσότερες προσπάθειες στον Κέμπα Γουόκερ. Ο βραχύσωμος «άσος» των Σέλτικς έκλεισε με 32άρα τους προημιτελικούς με τη Φιλαδέλφεια, κατά τους οποίους ανέβαζε σταθερά το σκοράρισμά του (19 π., 22, 24…). Πλέον δεν έχει περιορισμούς στο χρόνο συμμετοχής του και δείχνει περδίκι.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Την ευκαιρία να τελειώσουν την προημιτελική σειρά της Δύσης με τους Μάβερικς έχουν οι Κλίπερς. Τα ξημερώματα της Τετάρτης είχαν κάνει διά περιπάτου το 3-2, διαλύοντας με 154-111 τους δίχως Κρίσταπς Πορζίνγκις Τεξανούς. Ο Λετονός φόργουορντ-σέντερ είχε υποστεί τελικά ρήξη μηνίσκου στο πρώτο ματς, γι’ αυτό και έλειψε από τα δύο πιο πρόσφατα – έχοντας παίξει σε άλλα δύο ενδιάμεσα! Θα μπει στο χειρουργείο αν επέλθει ο αποκλεισμός, απλώς το τρενάρει μήπως και γίνει η ανατροπή και βοηθήσει στη συνέχεια με ένα πόδι. Ρεκόρ συλλόγου ήταν ως προς την παραγωγικότητα σε πλέι οφ για τους Καλιφορνέζους οι 154 πόντοι, με τον Πολ Τζορτζ να βρίσκει επιτέλους το χέρι του και να ρίχνει 35άρα σε 25 λεπτά. Μικρές ελπίδες επανεμφάνισης για τον βασικό πόιντ γκαρντ Πατ Μπέβερλι, ενώ στους Μαβς δίνονται αμφίβολοι και όλοι οι υπόλοιποι βασικοί (Λούκα Ντόντσιτς, Τρέι Μπερκ, Τιμ Χάρνταγουεϊ, Ντόριαν Φίνι-Σμιθ)! Το πιθανότερο πάντως είναι να αγωνιστούν κανονικά και ειδικά ο Ντόντσιτς, που δεν χαμπαριάζει από ενοχλήσεις. Οι πιο πρόσφατες οφείλονται στον Μάρκους Μόρις, που εσκεμμένα (κι ας λέει ο ίδιος ότι δεν το ήθελε) πάτησε τον Σλοβένο στον ήδη πονεμένο του αστράγαλο. Οι μεν Κλίπερς βλέπουμε να σημειώνουν τουλάχιστον 124 πόντους (βάζουν μίνιμουμ 130 στα τρία τελευταία ματς), ο δε Τζορτζ σταμάτησε τις άθλιες εμφανίσεις κι είναι ικανός να ρίξει 25άρα σε ένα ακόμα up tempo παιχνίδι.

 

Το 4-2 στη Δύση θέλει να πετύχει και η Γιούτα, που έχει απέναντί της το Ντένβερ. Οι Νάγκετς μείωσαν κι έμειναν ζωντανοί την Τρίτη, κερδίζοντας 117-107 με ανατροπή στην τέταρτη περίοδο και με τον πόιντ γκαρντ Τζαμάλ Μάρεϊ να είναι πάλι φανταστικός (42 π., 8 ρ., 8 ασ.). Στους… 30 πόντους έμεινε ο -ακόμα πιο εντυπωσιακός στη σειρά- σούτινγκ γκαρντ της Τζαζ, Ντόνοβαν Μίτσελ. Μακροχρόνια στους «μορμόνους» η απουσία του βασικού φόργουορντ Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, τέτοια πρέπει να λογίζεται πλέον κι αυτή του μπακ απ σέντερ Εντ Ντέιβις. Λιγοστές στους «σβώλους» οι πιθανότητες να δούμε για πρώτη φορά στη «φούσκα» τον βασικό σούτινγκ γκαρντ Γκάρι Χάρις, ανύπαρκτες οι αντίστοιχες για τον βασικό σμολ φόργουορντ Γουίλ Μπάρτον. Ποντάρισμα στη φόρμα του Μάρεϊ. Ο Καναδός περιφερειακός ηγέτης του Ντένβερ έχει σημειώσει στα δύο προηγούμενα ματς 50 και 42 πόντους, παίζοντας και στο «2» με τόσες απουσίες στην ομάδα του. Είχε ξεκινήσει με 36άρα τη σειρά, στο (καυτό) χέρι του είναι να βάλει έστω 27 πόντους.

 

Κέμπα Γουόκερ (Βοστώνη): Over 21,5 πόντοι

Πολ Τζορτζ (Λ. Α. Κλίπερς): Over 24,5 πόντοι

Τζαμάλ Μάρεϊ (Ντένβερ): Over 26,5 πόντοι

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΝΤΑΛΑΣ – Λ. Α. ΚΛΙΠΕΡΣ              Κλίπ. Over 123,5              1.74       Novibet

ΓΙΟΥΤΑ (-3,5) – ΝΤΕΝΒΕΡ              2             1.83       Stoiximan

 

Παύλος Δεπόλλας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip