Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

29.08.20|12:21

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Προγνωστικά ΝΒΑ: Επιστρέφει η δράση και ο… Γουέστμπρουκ

προγνωστικά-νβα-επιστρέφει-η-δράση-κα-167151

Τρεις ημέρες μετά, το ΝΒΑ είναι σε αγωνιστικό επίπεδο πάλι εδώ. Οι αγώνες της Τετάρτης μεταφέρθηκαν σήμερα, ωστόσο οι σταρ της λίγκας ακόμα βράζουν με τα όσα γίνονται έξω από τη «φούσκα», οι ομάδες είναι απροπόνητες και τα προγνωστικά δυσκολότερα από ποτέ. Μπακς και Λέικερς πάντως θα φτάσουν λογικά στο 4-1 επί των ελλιπέστατων Μάτζικ και Μπλέιζερς, αντίστοιχα, ενώ το -πιθανότατα ενισχυμένο με τον αποθεραπευθέντα Γουέστμπρουκ- Χιούστον πάει για ανάκτηση προβαδίσματος κόντρα στην Οκλαχόμα. Μίντλετον, Ανταμς και Νούρκιτς οι εκλεκτοί μας στα ειδικά στοιχήματα.

 

ΤΑ ΜΑΤΣ

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ – ΟΡΛΑΝΤΟ (22:30)

σκορ σειράς: 3-1

@regular: 4-0

 

ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΟΚΛΑΧΟΜΑ (01:30)

σκορ σειράς: 2-2

@regular: 1-2

 

Λ. Α. ΛΕΪΚΕΡΣ – ΠΟΡΤΛΑΝΤ (04:00)

σκορ σειράς: 3-1

@regular: 2-1       

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Ομάδα που πυροδότησε τις εξελίξεις με την απόφαση των παικτών της να μην κατέβουν στο πέμπτο ματς με το Ορλάντο, το Μιλγουόκι βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αλλωστε στη «γειτονιά» του βρίσκεται κι εκείνο των επεισοδίων, μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε ο Τζέικομπ Μπλέικ στην Κενόσα. Μακρινή ανάμνηση έχει καταστεί πλέον το εναρκτήριο 122-110 της Μάτζικ στους ανατολικούς προημιτελικούς. Εκτοτε οι Μπακς κερδίζουν σταθερά με διαφορές 14-15 πόντων και με μία ακόμα νίκη προχωρούν στην επόμενη φάση. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέγραψε 31-15-8 στο 121-106, ενώ κυκλοφορεί πλέον -εν αναμονή και του νέου βραβείου MVP– ως ο κορυφαίος αμυντικός του ΝΒΑ. Ο Κρις Μίντλετον έδειχνε να ανεβάζει στροφές. Μετά το υποτονικό ξεκίνημα στην ποστ σίζον και τη χειρότερη εμφάνισή του στο δεύτερο ματς (2 π.), έχει συνεχίσει με 17 και 21 πόντους. Εβαλε και 4/7 τρίποντα, βρίσκει το χέρι του, μπορεί λοιπόν να ρίξει άλλη μια 20άρα ο σκόρερ ούτως ή άλλως 20,9 πόντων φέτος με τα «ελάφια». Για τη Μάτζικ ο Νίκολα Βούτσεβιτς (31-11-7 προ διημέρου) θα προσπαθεί πάλι να παίζει για όλους. Πέραν των μακροχρόνιων απουσιών, πάλι έξω δίνεται ο μπακ απ γκαρντ Μάικλ Κάρτερ-Γουίλιαμς. Ο βασικός φόργουορντ Ααρον Γκόρντον δεν θα παίξει σίγουρα ούτε σήμερα, μια και βγήκε από τη «φούσκα» ώστε να συμβουλευτεί γιατρούς για την κατάστασή του.

Στο Ρόκετς-Θάντερ έχει επέλθει ισοπαλία, μια και η δεύτερη κέρδισε εκ νέου οριακά (στην παράταση είχε έρθει το 119-107) και με το 117-114 έκανε το 2-2. Οι γκαρντ Ντένις Σρέντερ (30άρα από τον πάγκο) και Κρις Πολ (26-6-3-3, κλεψίματα τα τελευταία) έκαναν ό,τι ήθελαν, ενώ για τους Τεξανούς δεν στάθηκε αρκετό το 32-8-15-4 του Τζέιμς Χάρντεν. Ως προς το σημείο, ίσως ήρθε η ώρα για αντίδραση των «ρουκετών». Αλλωστε η μίνι διακοπή ωφέλησε τον Ολ Σταρ πόιντ γκαρντ Ράσελ Γουέστμπρουκ, που αποθεραπεύτηκε και δίνεται διαθέσιμος. Είχαν κερδίσει με διψήφιες διαφορές στους δύο πρώτους αγώνες και πάει πολύ να υποστούν τρίτη συναπτή ήττα από την ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν. Βασικός σέντερ της Οκλαχόμα, ο Στίβεν Ανταμς είχε ξεκινήσει τη σειρά με 17 πόντους και έβαλε 12 στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση. Ενδιάμεσα είχε 6 και 8, μα πρέπει να τροφοδοτηθεί περισσότερο απέναντι σε ομάδα που παίζει δίχως κλασικό «πεντάρι».

 

Δυτικό ζευγάρι και το Λέικερς-Τρέιλ Μπλέιζερς, το οποίο εξελίσσεται πανομοιότυπα με το αντίστοιχο (Νο 1-Νο 8) της ανατολικής περιφέρειας. Οπως οι Μπακς, οι «λιμνάνθρωποι» έπεσαν θύμα έκπληξης στην έναρξη της σειράς κι έκτοτε κερδίζουν συνεχώς, έχοντας φτάσει προ της πρόκρισης. Στο 135-115 του τέταρτου αγώνα έκαναν επίδειξη δύναμης, αγγίζοντας διαφορές 20 πόντων από την πρώτη κιόλας περίοδο. Στο ρελαντί το 30-8-10 του ΛεΜπρον Τζέιμς, 18 πόντοι σε ισάριθμα λεπτά για τον Αντονι Ντέιβις, που αποσύρθηκε νωρίς με ενοχλήσεις στην πλάτη. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Η συμμετοχή αμφότερων των σούπερ σταρ (όπως και του βασικού «πλάγιου» Κεντέιβιους Κόλντγουελ-Πόουπ) δίνεται πιθανή, μα σχεδόν πάντα στο τέλος παίζουν κανονικότατα. Προς νέα απουσία ο πλέι μέικερ Ρατζόν Ρόντο, που δεν έχει αγωνιστεί μετά την επανεκκίνηση. Η μεγαλύτερη είδηση έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Ντέιμιαν Λίλαρντ. Ο ηγέτης του Τέρι Στοτς και MVP της «φούσκας» για τους αγώνες της κανονικής περιόδου χτύπησε στο δεξί γόνατο και τέθηκε νοκ άουτ, βγαίνοντας μάλιστα από τις εγκαταστάσεις της Ντίσνεϊλαντ. Νοκ άουτ έχει τεθεί για τη συνέχεια και το βασικό «τεσσάρι» Ζακ Κόλινς. Υπάρχει ως εκ τούτου ισχυρό ενδεχόμενο να ξεφύγει πάλι από νωρίς το σκορ κι έτσι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή το όποιο κυνήγι των over. Ας πούμε ότι ο Γιουσούφ Νούρκιτς θα προλάβει να κατεβάσει 10 ριμπάουντ, έχοντας άλλωστε 11,2 μέσο όρο στις εννιά πιο πρόσφατες συμμετοχές του. Στο προηγούμενο ματς ο Βόσνιος σέντερ της ομάδας του Ορεγκον μάζεψε 13 σε μόλις 27 λεπτά.

 

Κρις Μίντλετον (Μιλγουόκι): Over 19,5 πόντοι

Στίβεν Ανταμς (Οκλαχόμα): Over 10,5 πόντοι

Γιουσούφ Νούρκιτς (Πόρτλαντ): Over 9,5 ριμπάουντ

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ (-11,5) – ΟΡΛΑΝΤΟ  1             1.65       Stoiximan

ΧΙΟΥΣΤΟΝ (-3,5) – ΟΚΛΑΧΟΜΑ  1             1.76       Novibet

 

Παύλος Δεπόλλας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip