Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

26.08.20|13:57

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Προγνωστικά ΝΒΑ: Ρόκετς για ανάκτηση, Λέικερς για να τελειώνουν – δεν κατέβηκαν οι Μπακς (Updated)

προγνωστικά-νβα-ρόκετς-για-ανάκτηση-λ-167347

Οι Μπακς πήραν ιστορική απόφαση να μην αγωνιστούν κόντρα στο Ορλάντο εξαιτίας της αστυνομικής βίας μετά και το πρόσφατο περιστατικό με τον Τζέικομπ Μπλέικ στη «γειτονιά» τους. Οι εξελίξεις τρέχουν και αν δεν υπάρξουν κι άλλες παρόμοιες, οι Λέικερς θα επιδιώξουν να φτάσουν στο 4-1 επί των Μπλέιζερς, τσεκάροντας το εισιτήριο για τους ημιτελικούς της Δύσης. Εξω ο Λίλαρντ στο Πόρτλαντ. Για επιστροφή στις νίκες και ανάκτηση του προβαδίσματος το Χιούστον κόντρα στην Οκλαχόμα. Γκόρντον και Νούρκιτς οι εκλεκτοί μας στα ειδικά στοιχήματα. Την Κυριακή το βράδυ είχε περάσει η δυάδα με τον άσο των Μαβς επί των Κλίπερς και το διπλό (με χάντικαπ) του Ντένβερ με τη Γιούτα. Επιβεβαιώθηκαν επίσης τα over των Γουίλιαμς και Γιόκιτς. Το απόλυτο χάθηκε για έναν πόντο (Χάρις 20 στους 20,5) και μια ασίστ (ΛεΒερτ 6 στις 6,5).

 

ΤΑ ΜΑΤΣ

ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΟΚΛΑΧΟΜΑ (01:30)

σκορ σειράς: 2-2

@regular: 1-2

 

Λ. Α. ΛΕΪΚΕΡΣ – ΠΟΡΤΛΑΝΤ (04:00)

σκορ σειράς: 3-1

@regular: 2-1             

 

 

Στο Ρόκετς-Θάντερ έχει επέλθει ισοπαλία, μια και η δεύτερη κέρδισε εκ νέου οριακά (στην παράταση είχε έρθει το 119-107) και με το 117-114 έκανε το 2-2. Οι γκαρντ Ντένις Σρέντερ (30άρα από τον πάγκο) και Κρις Πολ (26-6-3-3, κλεψίματα τα τελευταία) έκαναν ό,τι ήθελαν, ενώ για τους Τεξανούς δεν στάθηκε αρκετό το 32-8-15-4 του Τζέιμς Χάρντεν. Ο Ερικ Γκόρντον είναι πολύ καλύτερος σουτέρ απ’ ό,τι έχει δείξει έως τώρα κι έτσι προχωρούμε σε ένα ακόμα ποντάρισμα α λα Μίντλετον. Μετά τα 2/22 τρίποντα στον δεύτερο και τον τρίτο αγώνα, ο βασικός γκαρντ-φόργουορντ των «ρουκετών» έβαλε 23 πόντους με 3/8 στον τέταρτο. Παίρνει πάνω από 8 προσπάθειες έξω από τα 7,25 μ. απ’ όταν επέστρεψε από τον τραυματισμό του και απόντος εκ νέου του Ράσελ Γουέστμπρουκ θα έχει πάλι σημαντικότατο ρόλο. Ως προς το σημείο, ίσως ήρθε η ώρα για αντίδραση των Ρόκετς. Είχαν κερδίσει με διψήφιες διαφορές στους δύο πρώτους αγώνες και πάει πολύ να υποστούν τρίτη συναπτή ήττα από την ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν.

 

Δυτικό ζευγάρι και το Λέικερς-Τρέιλ Μπλέιζερς, το οποίο εξελίσσεται πανομοιότυπα με το αντίστοιχο (Νο 1-Νο 8) της ανατολικής περιφέρειας. Οπως οι Μπακς, οι «λιμνάνθρωποι» έπεσαν θύματα έκπληξης στην έναρξη της σειράς κι έκτοτε κερδίζουν συνεχώς, έχοντας φτάσει προ της πρόκρισης. Στο προχθεσινό 135-115 έκαναν επίδειξη δύναμης, αγγίζοντας διαφορές 20 πόντων από την πρώτη κιόλας περίοδο. Στο ρελαντί το 30-8-10 του ΛεΜπρον Τζέιμς, 18 πόντοι σε ισάριθμα λεπτά για τον Αντονι Ντέιβις, που αποσύρθηκε νωρίς με ενοχλήσεις στην πλάτη. Δεν είναι κάτι σοβαρό, δηλώνεται διαθέσιμος σήμερα. Προς νέα απουσία ο πλέι μέικερ Ρατζόν Ρόντο, που δεν έχει αγωνιστεί μετά την επανεκκίνηση. Η μεγαλύτερη είδηση έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Ντέιμιαν Λίλαρντ. Ο ηγέτης του Τέρι Στοτς και MVP της «φούσκας» για τους αγώνες της κανονικής περιόδου χτύπησε στο δεξί γόνατο και τέθηκε νοκ άουτ (όπως έχει τεθεί για τη συνέχεια και το βασικό «τεσσάρι» Ζακ Κόλινς). Υπάρχει ως εκ τούτου ισχυρό ενδεχόμενο να ξεφύγει πάλι από νωρίς το σκορ κι έτσι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή το όποιο κυνήγι των over. Ας πούμε ότι ο Γιουσούφ Νούρκιτς θα… προλάβει να κατεβάσει 10 ριμπάουντ, έχοντας άλλωστε 11,2 μέσο όρο στις εννιά πιο πρόσφατες συμμετοχές του. Προχθές ο Βόσνιος σέντερ της ομάδας του Ορεγκον μάζεψε 13 σε μόλις 27 λεπτά συμμετοχής!

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

Eρικ Γκόρντον (Χιούστον): Over 2,5 τρίποντα

Γιουσούφ Νούρκιτς (Πόρτλαντ): Over 9,5 ριμπάουντ

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΧΙΟΥΣΤΟΝ (-2,5) – ΟΚΛΑΧΟΜΑ  1             1.83       Pamestoixima.gr

 

Παύλος Δεπόλλας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip