Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

04.01.20|00:05

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Προγνωστικά Basket League: Ντεμπούτο Κουταλιανού στον Ιωνικό

προγνωστικά-basket-league-ντεμπούτο-κουταλιανο-158689

Ο Μιχάλης Κουταλιανός θα αποτελέσει τον τέταρτο προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο του Ιωνικού φέτος, αρχής γενομένης από την αποψινή μάχη στο Λαύριο. Ξεχωρίζει το Ηρακλής – Περιστέρι. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στα Ρέθυμνο – Ηφαιστος και Πανιώνιος – Κολοσσός.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (15:45)

Kωδ. ΟΠΑΠ: 5033

Σετ Αποδόσεων: 1.80-1.97

Tηλ. Μετάδοση: ΕΡΤ Sports

Με χάντικαπ 1,5 πόντων υπέρ του Περιστερίου: 2.02-1.80

Α’ Γύρος: Περιστέρι – Ηρακλής        75-59

ΗΡΑΚΛΗΣ: Απέδειξε με απολύτως πειστικό τρόπο πως φέτος αποτελεί το αφεντικό της πόλης. Είχε προηγηθεί η άνετη επικράτηση επί του Αρη στο ξεκίνημα της σεζόν, ενώ το προηγούμενο Σάββατο πέτυχε άλλη μια τέτοια με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (99-82).

Οι σχεδόν 100 πόντοι που σημείωσε ο «Γηραιός» αναδεικνύουν την απόλυτη υπεροχή στις τέσσερις γραμμές του παρκέ, χωρίς στην πραγματικότητα να νιώσει την παραμικρή απειλή. Τα πολύ καλά ποσοστά εντός πεδιάς, σε συνδυασμό με τις πολλές άσιστ (22) και τα λίγα λάθη (9) όπως και τα έξι μπλοκ με τα ισάριθμα κλεψίματα ήταν αρκετά για να χαρίσουν μια εύκολη νίκη στο σύνολο του Γιάννη Καστρίτη.

Ο Σούλερ των 26 πόντων και 5/20 τριπόντων έκανε τη διαφορά για τους Θεσσαλονικείς. Στους 17 σταμάτησε ο Χάνλαν, ενώ οι Ντέιβις (16) και Καββαδάς (13 π., 11 ρ., 2 ασ., 3 μπλ.) έδωσαν επίσης πολύ σημαντικές λύσεις. Επέστρεψε και ο σέντερ Γκάρετ, ισχυροποιώντας ακόμη περισσότερη την «κυανόλευκη» ρακέτα.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Μια βδομάδα μετά την απογοητευτική εικόνα του στη Ρόδο που έφερε τη βαριά ήττα από τον Κολοσσό, είχε ανάλογη παρουσία και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηφαιστο το προηγούμενο Σάββατο, χάνοντας δίκαια 75-79.

Το τελικό -4 δεν λέει όλη την αλήθεια για την αναμέτρηση, αφού οι Νησιώτες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα και αυτοί που άξιζαν τη νίκη που εν τέλει κατέκτησαν. Με τη διαφορά στους 15 πόντους στα πέντε λεπτά πριν από τη λήξη (55-70), οι γηπεδούχοι έκαναν την τελική αντεπίθεσή τους και ο Βασιλόπουλος είχε την ευκαιρία να τους βάλει σε θέση οδηγού στα 11,8’’ από το τέλος.

Σε ένα παιχνίδι όπου είχαν μέτρια ποσοστά εντός πεδιάς (16/34 δίποντα και 7/24 τρίποντα) και 13 χαμένες βολές (22/35), οι Περιστεριώτες στηρίχθηκαν στους συνήθεις υπόπτους. Ο Μορέιρα των 15 πόντων και 12 ριμπάουντ ήταν κυρίαρχος κοντά στα καλάθι, ενώ οι Χάτσερ και Γκρέι επιχείρησαν να πάρουν την ομάδα από το χέρι περιφερειακά.

Οι Περιστεριώτες ενισχύθηκαν σημαντικά στην περιφέρεια, αποκτώντας τον Αϊζάια Κάζινς που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Για τους παίκτες του Νίκου Παπανικολόπουλου ακολουθεί η πολύ δύσκολη εντός έδρας δοκιμασία με την Τενερίφη για την 10η στροφή των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σύγκρουση με εντελώς διαφορετικό μομέντουμ. Ο Ηρακλής στο «Ιβανώφειο» αποκτά μεγάλη δυναμική από την παρουσία του κόσμου του, τη στιγμή που το Περιστέρι είναι φανερά έξω από τα νερά του. Στις τιμές που κυκλοφορεί, ο άσος έχει πολύ καλές πιθανότητες.

 

 

ΛΑΥΡΙΟ – ΙΩΝΙΚΟΣ (15:45)

Kωδ. ΟΠΑΠ: 5034

Σετ Αποδόσεων: 1.36-3.20

Tηλ. Μετάδοση: ΕΡΤ Sports

Με χάντικαπ 6,5 πόντων υπέρ του Ιωνικού: 1.96-1.82

Α’ Γύρος: Ιωνικός – Λαύριο 90-94

ΛΑΥΡΙΟ: Το γεγονός ότι είχε χάσει τη φρεσκάδα του πρώτου διαστήματος ήταν οφθαλμοφανέστατο και αποτελούσε κοινό μυστικό πως το σύνολο του Χρήστου Σερέλη έπρεπε να αφυπνιστεί άμεσα. Η ήττα από τη Λάρισα και κυρίως η έκτασή της (78-98) αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

«Σήμερα ήμασταν πνευματικά εκτός αγώνα. Κάναμε τη χειρότερη μας εμφάνιση», οι δηλώσεις του κόουτς Σερέλη που αντικατοπτρίζουν σε απόλυτο βαθμό την αναμέτρηση του προηγούμενου Σαββάτου. Οι παίκτες του επέτρεψαν στους αντιπάλους να βρουν ρυθμό από την περιφέρεια και το γεγονός αυτό αποτέλεσε τον κυριότερο λόγο της ήττας σε συνδυασμό με την κάκιστη αμυντική αντιμετώπισή τους.

Εκείνοι από τη δική τους πλευρά είχαν μόλις 5/24 από την περιφέρεια κι έτσι απέτυχαν να ελέγξουν την κατάσταση παρά τα ελάχιστα λάθη τους (8).

Ντεκόζι με 15 και Αλμαν με 14 ήταν αυτοί που ξεχώρισαν επιθετικά, αλλά δεν πήραν τις απαραίτητες βοήθειες. Το μόνο που μπορεί να κρατήσουν από το τελευταίο χρονικά παιχνίδι τους οι Λαυριώτες, είναι η επιστροφή του γκαρντ Μιχάλη Λούντζη στα παρκέ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Από τη στιγμή που βρίσκεται σε διαδικασία ανασύνταξης και το ρόστερ του έχει διαφοροποιηθεί αρκετά, το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να δούμε εμφανίσεις ανάλογες σαν αυτή της προηγούμενης εβδομάδας στο ΟΑΚΑ (103-70 από την ΑΕΚ).

Με τον ιθύνοντα νου Λουκά Μαυροκεφαλίδη να έχει αποχωρήσει, ο Βαγγέλης Μάγειρας είχε πολύ δύσκολο έργο όσον αφορά στο κοουτσάρισμα της ομάδας. Και ο ίδιος άλλωστε μάλλον από… σπόντα βρέθηκε στον πάγκο της το προηγούμενο Σάββατο.

Η συμφωνία με τον κόουτς Καλαφατάκη «χάλασε» την τελευταία στιγμή, και ο Μάγειρας επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας μετά το παιχνίδι με τον Προμηθέα.  Ετσι, οι διοικούντες την ομάδας βρέθηκαν ξανά στην αναζήτηση προπονητή, με τον Μιχάλη Κουταλιανό να ανακοινώνεται ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Απέναντι στην σούπερ ανεβασμένη Ενωση, οι Νικαιώτες πλήρωσαν για άλλο ένα παιχνίδι την κάκιστη αμυντική συμπεριφορά τους. Της επέτρεψαν να τρέξει το παρκέ από πολύ νωρίς και το αποτέλεσμα ήταν να μπουν ποτέ στο κλίμα της αναμέτρησης. Δεδομένων και των χαμηλών ποσοστών στα δίποντα (5/25), η κατάσταση ξέφυγε.

Λίγα πράγματα από τον άστοχο Μπαρτ (0/8 τρ.) παρά τους 13 πόντους, ενώ και οι νεοφερμένοι Καλαχαν (4), Αρνετ (0), Σακελλαρίου (0) προσέφεραν ελάχιστα στην περιφέρεια. Παράλληλα, η διοίκηση έψαχνε τον αντικαταστάτη του Μαυροκεφαλίδη και τελικά στράφηκε στον σέντερ Μπράντον Μόμπλεϊ που ανακοινώθηκε χθες. Αγωνίζεται απόψε και μετά αποχωρεί για χάρη της Ζενίτ ο ηγέτης Μπαρτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τη μία το ντεφορμέ Λαύριο και από την άλλη ο Ιωνικός των τεράστιων θεμάτων σε αγωνιστικό και μη επίπεδο. Κοινός παρονομαστής τους, η τραγική αμυντική συμπεριφορά που εμφανίζουν και μας ωθεί στο Over.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ Ρ. (15:45)

Kωδ. ΟΠΑΠ: 5035

Σετ Αποδόσεων: 1.90-1.80

Tηλ. Μετάδοση: ΕΡΤ Sports

Με χάντικαπ 1,5 πόντων υπέρ του Κολοσσού: 2.05-1.70

Α’ Γύρος: Κολοσσός Ρ. – Πανιώνιος            89-61

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γνωρίζοντας πως δεν υπήρχε ουσιαστικός τρόπος να κοντράρει στα ίσια τον Παναθηναϊκό, ακολούθησε το ταχύτατο τέμπο του «τριφυλλιού» στο Φάληρο πριν από μια εβδομάδα και μοιραία ηττήθηκε εύκολα με διαφορά 41 πόντων (74-115).

Ακόμη κι αν περιόρισε σε πολύ μεγάλο βαθμό τα λάθη του κάνοντας μόλις 11, τα χαμηλά ποσοστά δεν του επέτρεψαν να γίνει περισσότερο απειλητικός. Συγκεκριμένα, είχε μόλις 39,5% στα δίποντα (17/43), και 32% στα τρίποντα (9/28) αλλά και υποδιπλάσια ριμπάουντ από τους αντιπάλους του (23/50).

Ο γκαρντ Μακ Γκιλ των 17 πόντων, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Νεοσμυρνιώτες, ενώ τον ακολούθησε ο Σάμιουελς (14) παρά την αστοχία του (5/12 δίποντα και 0/4 τρίποντα). Διψήφιος και ο γκαρντ Βεργίνης, που είχε 11 πόντους αλλά και 5 ασίστ.

Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονταν σε αναζήτηση παίκτη ώστε να καλυφθεί το κενό του γκαρντ Πάσαλιτς που αποχώρησε και τελικά κατέληξαν στη λύση του Αμερικανού γκαρντ, Ντέβιν Σουίτνι. Λείπει από τις τελευταίες υποχρεώσεις της ομάδας του ο φόργουορντ Λαμπρόπουλος.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ Ρ.: Αλλο ένα παιχνίδι της φετινής σεζόν που κρίθηκε στο τέλος και δεν είχε θετική εξέλιξη για τους Ροδίτες. Η μάχη στο Ρέθυμνο (72-61) ήταν ντέρμπι στο μεγαλύτερο διάστημά της, και λίγο έλειψε να βάλουν τέλος στην αρνητική παράδοση που έτρεχαν τα τελευταία χρόνια εκεί.

Το τελικό -11 μάλιστα προφανώς και τους αδικεί βάσει της συνολικής παρουσίας τους στο παρκέ. Πέντε λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης ο σέντερ Αγκμπελέσε τους έδωσε προβάδισμα (57-58), αλλά έκτοτε τίποτα δεν λειτούργησε σωστά σε άμυνα και επίθεση. Το 11-0 που ήρθε στα επόμενα λεπτά άλλωστε αποδεικνύει με απόλυτο τρόπο το γεγονός.

Η αστοχία από την περιφέρεια (7/24), σε συνδυασμό με τις λίγες ασίστ (12) και τα 13 λάθη ήταν κυρίως τα στοιχεία που πλήγωσαν το σύνολο του Αρη Λυκογιάννη. Ο γκαρντ Κρόμα των 20 πόντων και 8 ριμπάουντ έκανε ξανά τη διαφορά στο κομμάτι της επίθεσης, αλλά έλειψαν οι εναλλακτικές λύσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ως ομάδα που ποντάρει κυρίως στο ταλέντο των ξένων του αλλά και τα μακρινά σουτ, ο Πανιώνιος θα επιχειρήσει ξανά να φέρει το παιχνίδι σε υψηλό τέμπο. Οι Αμερικανοί των «θαλασσί» έχουν επίσης τον τρόπο να ακολουθήσουν ανάλογο ρυθμό, γεγονός που κάνει το Over αρκετά πιθανό και σε αυτή την περίπτωση. 

 

 

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ Λ. (15:45)

Kωδ. ΟΠΑΠ: 5036

Σετ Αποδόσεων: 1.66-2.30

Tηλ. Μετάδοση: ΕΡΤ Sports

Με χάντικαπ 2,5 πόντων υπέρ του Ηφαίστου Λ.: 1.90-1.90

Α’ Γύρος: Ηφαιστος Λ. – Ρέθυμνο   66-50

ΡΕΘΥΜΝΟ: Η εντυπωσιακή εντός έδρας πορεία του συνεχίζεται και μέσω αυτής μπορεί να ελπίζει στη σωτηρία ή ακόμη να ρίχνει ματιές για κάτι καλύτερο στη φετινή σεζόν. Κόντρα στον Κολοσσό (72-61) επέστρεψε στις… αρχές του και η άμυνα έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να φτάσει τις πέντε σερί νίκες  στο Ρέθυμνο.

Με τις δύο ομάδες να συμπορεύονται στο μεγαλύτερο διάστημα και το παιχνίδι ντέρμπι έως και το 35’, οι Κρητικοί έβαλαν το πόδι στο γκάζι σε εκείνο το σημείο. Τα κρίσιμα μακρινά σουτ τους έδωσαν την απαραίτητη ώθηση για να τρέξουν επιμέρους σκορ 11-0 κι έτσι να επιβληθούν των αντιπάλων τους.

Ο Φράνκαμπ των 23 πόντων με 4/8 τρίποντα και επτά 7 ήταν ξανά ο κορυφαίος ώστε οι Κρητικοί να πετύχουν την πέμπτη φετινή νίκη τους. Αυτή τη φορά ο Αμερικανός γκαρντ πάντως δεν ήταν μόνος του. Λι με 13 (3/5 τρ.) και Κάρτερ με 12 (4/8 τρ.) έδωσαν σημαντικές βοήθειες από την περιφέρεια, ενώ ο Γκόρντον κυριάρχησε στη φροντ λάιν με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Λ.: Από τρεις σερί νίκες έρχονται οι Νησιώτες, που βρίσκουν τον τρόπο να κυριαρχούν μέσω της αποτελεσματικής άμυνάς τους εσχάτως. Κι αν η δύναμη που αντλούν στο «Νίκος Σαμαράς» βοήθησε ώστε να επιβληθούν Κολοσσού και Ηρακλή, με το διπλό στο Περιστέρι απέδειξαν ότι μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι παντού.

Το 75-79 στο «Ανδρέας Παπανδρέου» τους εδραίωσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, και μάλιστα θα μπορούσε να έρθει πιο εύκολα αν δεν έκαναν αρκετά λάθη στα τελευταία λεπτά. Στο 35’ είχαν διαφορά 15 πόντων (55-70) οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου, αλλά το ματς τελικά έγινε ντέρμπι και κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ευτυχώς για τους ίδιους ο Βασιλόπουλος αστόχησε σε τρίποντο, ο Γκίλμπερτ ήταν ψύχραιμος από τη γραμμή των βολών κι έτσι πανηγύρισαν την σπουδαία νίκη. Ενα αποτέλεσμα μάλιστα που ήρθε χωρίς να έχουν εντυπωσιακή παρουσία στο κομμάτι της επίθεσης με μέτρια ποσοστά και πολλές χαμένες βολές (16/25).

Ο Λιτλ ήταν ο άνθρωπος – κλειδί από την περιφέρεια με 4/5 τρίποντα αλλά και 3 ασίστ, ενώ οι κερδισμένες μάχες του Εβανς στη φροντ λάιν (11 π., 11 ρ.) έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Κομβικός κοντά στο καλάθι και ο Τσαϊρέλης των 17 πόντων και 8 κερδισμένων φάουλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οσο ισχυρό κι αν εμφανίζεται στο «σπίτι» του το Ρέθυμνο των πέντε σερί εντός έδρας νικών,  δεν γίνεται να παραλείψουμε την εξαιρετική παρουσία του Ηφαίστου τον τελευταίο καιρό. Αναμένεται μάχη που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, με τις άμυνες να έχουν το πάνω χέρι. Πάμε στο Under παρά το πολύ χαμηλό Line.

 

 

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Π. – ΛΑΡΙΣΑ (17:45)

Kωδ. ΟΠΑΠ: 5037

Σετ Αποδόσεων: 1.08-6.85

Tηλ. Μετάδοση: ΕΡΤ Sports

Με χάντικαπ 12,5 πόντων υπέρ της Λάρισας: 1.87-1.87

Α’ Γύρος: Λάρισα – Προμηθεας Π.   69-96  

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Π.: Την ώρα που η σεζόν μπαίνει σε ένα πολύ κρίσιμο… μονοπάτι, θύμισε την ομάδα που θαυμάσαμε άπαντες στο πρώτο διάστημα της σεζόν. Προφανώς τα πολλά προβλήματα του Αρη βοήθησαν έτσι να πάρει έκταση το σκορ (95-79), αλλά αυτό δεν αναιρεί την πολύ καλή παρουσία των Πατρινών.

Τα πράγματα πήραν από νωρίς  το δρόμο τους, χάρη στην ευστοχία τους τόσο κοντά στο καλάθι (27/37 δίποντα) όσο και μακριά από αυτό (10/25 τρ.). Παράλληλα οι παίκτες του Γιατρά κυριάρχησαν στον τομέα των ριμπάουντ (33-27) και είχαν εξαιρετική σχέση ασίστ -λαθών (23-10).

Κορυφαίος όλων ο γκαρντ Λίποβι των 18 πόντων, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, με την επιστροφή των Χολ και Αγραβάνη να χαροποιεί τον Πατρινό κόουτς. Ο τελευταίος μάλιστα από το σημερινό παιχνίδι και μετά θα έχει διαθέσιμο τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο διεθνής Ελληνας γκαρντ έλυσε τη συνεργασία του με την Ούνικς Καζάν και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για να ανεβάσει επίπεδο την περιφέρεια του Προμηθέα.

Την Τρίτη οι Αχαιοί ρίχνονται στη μάχη του TOP-16 του Γιούροκαπ, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις τους από την έδρα της Μπρέσια. Στον όμιλο υπάρχουν επίσης οι Βενέτσια και Ολντενμπουργκ.

ΛΑΡΙΣΑ: Πέρασε σαν… σίφουνας από το Λαύριο με το επιβλητικό 78-98 και ατενίζει το μέλλον με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία. Κατάφερε μάλιστα με το αποτέλεσμα αυτό να βρεθεί εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

Οι βάσεις της νίκης τέθηκαν από πολύ νωρίς για την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου. Οπως μαρτυρούν και οι 98 πόντοι ενεργητικό, στηρίχθηκαν στη σούπερ επιθετική λειτουργία τους, με 25/41 δίποντα και 13/27 τρίποντα. Παράλληλα, σημαντικό ρόλο για να έρθει η άνετη νίκη έπαιξαν και οι 23 τελικές πάσες για μόλις 12 λάθη.

Ο Μπράντον Ρας απέδειξε για άλλη μια φορά πως αποτελεί πολυτέλεια για την Basket League με 30 πόντους και 6/10 τρίποντα. Αλλους 21 έβαλε ο Χίκι των 4 ριμπάουντ και ισάριθμων ασίστ, ενώ κομβική ήταν και η παρουσία του Παπαντωνίου με 13 πόντους, 4 ριμπάουντ και 11 ασίστ.

Κέρδισε πολλές μάχες για άλλη μια φορά κοντά στο καλάθι ο σέντερ Παρκς των 10 πόντων και 9 ριμπάουντ, για τον οποίο μάλιστα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη ρωσική Νίζνι. Οπως φαίνεται μάλιστα το αποψινό θα αποτελέσει το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της ομάδας. Παρελθόν αποτελεί ήδη ο γκαρντ Μπερχανεμέσκελ, τη θέση του οποίου στο ρόστερ της ομάδας πήρε ο γκαρντ Μπίλι Γκάρετ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Προμηθέας κόντρα στον Αρη βρήκε τη χαμένη του αυτοπεποίθηση, ευστόχησε από την περιφέρεια και με ανάλογη λογική θα πορευθεί ξανά. Οι ξένοι της Λάρισας τον τελευταίο καιρό επιδιώκουν επίσης να παίξουν γρήγορο μπάσκετ, κι έτσι το Over έρχεται σε πρώτο πλάνο.

 

15:45 ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 1 1.80 Stoiximan
15:45 ΛΑΥΡΙΟ – ΙΩΝΙΚΟΣ Over 165,5 1.90 Betshop
15:45 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ Ρ. Over 161,5 1.85 Interwetten
15:45 ΡΕΘΥΜΝΟ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ Λ. Under 139,5 1.90 Bet365
17:45 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Π. – ΛΑΡΙΣΑ Over 156,5 1.87 Pamestoixima.gr

Νίκος Κοτσαρίνης

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip