Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

13.12.19|08:59

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Προγνωστικά Basket League: Ντεμπούτο Καμπερίδη στον Αρη

προγνωστικά-basket-league-ντεμπούτο-καμπερίδη-σ-159614

Οι εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος έφεραν στην έξοδο τον Σούλη Μαρκόπουλο και ο Σάββας Καμπερίδης θα κληθεί να βάλει τους «κίτρινους» στον… ίσιο δρόμο. Ντεμπουτάρει απόψε στην έδρα της ΑΕΚ.

 

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ (19:00)

Kωδ. ΟΠΑΠ: 5487

Σετ Αποδόσεων: 1.12-5.95

Tηλ. Μετάδοση: COSMOTE SPORT 4

Με χάντικαπ 11,5 πόντων υπέρ του Αρη: 1.87-1.95

ΑΕΚ: Πέρασε τεράστια ταλαιπωρία μέχρι να βρεθεί στο Πο για την αναμέτρηση της Τρίτης με αντίπαλο την Ορτέζ, αλλά όλα ξεχάστηκαν μόλις οι δύο ομάδες πάτησαν παρκέ.

Οι παίκτες του Παπαθεοδώρου έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Επαιξαν υποδειγματική άμυνα κόντρα στους Γάλλους (67-79) και έφτασαν τις 11 νίκες στις τελευταίες 12 υποχρεώσεις τους για πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν εξ αρχής διαφορές ασφαλείας, και στην πραγματικότητα δεν ένιωσαν ποτέ την παραμικρή πίεση. Ο Λάνγκφορντ ήταν άστοχος – για τα δικά του πάντοτε δεδομένα -, αλλά με 15 πόντους έκανε τη διαφορά στην επίθεση της Ενωσης. Μετά το διπλό αυτό η ΑΕΚ παρέμεινε στην κορυφή του δεύτερου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί ισοβαθμεί με τη Χάποελ στο 6-2, την οποία φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την προσεχή Τετάρτη.

Πριν από το σημαντικό διπλό στη Γαλλία, είχε έρθει η νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των «Δικεφάλων» (67-71), που έφερε την πέμπτη σερί νίκη της Ενωσης στην Basket League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο φόργουορντ Βλάντο Γιάνκοβιτς αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα που καλείται να διαχειριστεί ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

 

 

 

ΑΡΗΣ: Αδυνατεί να βρει αντίδοτο για τα τεράστια προβλήματα που εμφανίζει στο παρκέ, παραμένοντας βαριά άρρωστος. Μια ματιά στη βαθμολογία, όπου βρίσκεται στην τελευταία θέση με 2-7 εξηγεί την κατάσταση στο εσωτερικό του.

Η εικόνα που παρουσιάζουν από την αρχή της σεζόν οι Θεσσαλονικείς είχε συνέπειες, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να αποτελεί παρελθόν. Τη θέση του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα πάρει ο νεαρός Σάββας Καμπερίδης.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον πολύπειρο κόουτς ήταν το Κυριακάτικο 80-86 από τον Πανιώνιο, που διατήρησε την ομάδα στον βυθό της βαθμολογίας. Αν κάτι έκαναν καλά στο πρώτο διάστημα της σεζόν οι «κίτρινοι», αυτό ήταν η αμυντική συμπεριφορά τους. Απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες πάντως δεν έδειξαν την ίδια συνέπεια στο κομμάτι αυτό. Πληγώθηκαν από τους ξένους των αντιπάλων τους  και μοιραία υπέστησαν την έβδομη ήττα τους.

Ολα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και συγκεκριμένα στις τελευταίες φάσεις. Το τρίποντο του Δημήτρη Φλιώνη διαμόρφωσε το 78-75 στα 3:30 πριν από το τέλος, αλλά έκτοτε οι γηπεδούχοι επιδόθηκαν σε ρεσιτάλ λαθών και στις δύο πλευρές του παρκέ για να ηττηθούν τελικά. Πληγή οι πολλές χαμένες βολές (12/24) και τα 13 λάθη για τον Αρη, που πλέον καλείται να γυρίσει σελίδα μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Εξελίξεις και στο διοικητικό κομμάτι, αφού παραιτήθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. ώστε να δημιουργηθεί νέα διοίκηση πρωτοδικείου. Παράλληλα, παραμένουν και οι οφειλές σε πρώην παίκτες που δεν επιτρέπουν την ολοκλήρωση μεταγραφών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τι κι αν άλλαξε προπονητή ο Αρης; Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει… κανονική ομάδα από τη μια μέρα στην άλλη. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που μετρά 11 νίκες στα τελευταία 12 ανεξαρτήτως  διοργάνωσης δεν βλέπω τον τρόπο να φανεί ανταγωνιστικός.

 

19:00 ΑΕΚ – ΑΡΗΣ 1 (-11,5) 1.87 Stoiximan

 

Νίκος Κοτσαρίνης

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip