Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

18.03.20|16:00

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Χωρίς Eurovision το 2020

χωρίς-eurovision-το-2020-172143

Στις 15:25 της Τετάρτης ήρθε και η ανακοίνωση από την EBU για το μέλλον του 65ου διαγωνισμού της Γιουροβίζιον, που ματαιώνει οριστικά τον φετινό διαγωνισμό.

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε την ακύρωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ.

Τις τελευταίες εβδομάδες διερευνήσαμε πολλές εναλλακτικές επιλογές για να επιτρέψουμε στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision να προχωρήσει.

Ωστόσο, η αβεβαιότητα που δημιουργείται από την εξάπλωση του COVID-19 σε όλη την Ευρώπη και οι περιορισμοί που θεσπίστηκαν από τις κυβερνήσεις των συμμετεχόντων ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών και των ολλανδικών αρχών, σημαίνει ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση Ραδιοτηλεοπτικών Οργανώσεων (EBU) έλαβε τη δύσκολη απόφαση να μην συνεχίσει το γεγονός όπως είχε προγραμματιστεί. Η υγεία των καλλιτεχνών, του προσωπικού, των οπαδών και των επισκεπτών, καθώς και η κατάσταση στην Ολλανδία, την Ευρώπη και τον κόσμο, βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της απόφασης.

 

 

Ο Γιον Ολα Σαντ, εκτελεστικός υπεύθυνος της Eurovision, δήλωσε από την πλευρά του: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που εδώ και 64 χρόνια έχει ενώσει ανθρώπους σε ολόκληρη την Ευρώπη. Είμαστε επομένως βαθιά απογοητευμένοι από αυτήν την κατάσταση. Η EBU, μαζί με τα δίκτυα NPO, AVROTROS και τον δήμο του Ρότερνταμ, θα συνεχίσουν να μιλάνε για να δουν αν είναι δυνατόν να διοργανώσουν τον διαγωνισμό στο Ρότερνταμ το 2021.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία διοργάνωσης ενός όμορφου διαγωνισμού φέτος. Δυστυχώς, αυτό δεν ήταν δυνατό εξαιτίας παραγόντων πέρα από τον έλεγχό μας. Λυπούμαστε πολύ για αυτή την κατάσταση, αλλά σας υπόσχομαι: ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα επανέλθει πιο δυνατός από ποτέ».

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip