Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

30.07.20|12:28

nx_admin nx_admin

Τραπεζικός υπάλληλος στην Κω υπεξαίρεσε 470.000 ευρώ για να τζογάρει

τραπεζικός-υπάλληλος-στην-κω-υπεξαίρ-168363

Μια απίστευτη ιστορία έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες!

Ενας 57χρονος ταμειολογιστής της Εθνικής Τράπεζας στην Κω κατηγορείται πως υπεξαίρεσε το ποσό των 470.000 ευρώ, ενώ φέρεται να απολογήθηκε στους προϊσταμένους τους λέγοντας πως χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο ποσό για να τζογάρει.

 

 

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος της τράπεζας κατά το χρονικό διάστημα 21 Μαΐου 2012 έως 19 Φεβρουαρίου 2014 ήταν προϊστάμενος ταμειολογιστών και υπεύθυνος για τη σύνταξη και τήρηση των εγγράφων κινήσεως των λογαριασμών των πελατών της τράπεζας. Εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως λόγω της υπαλληλικής του ιδιότητας διενεργούσε εγχρήματες συναλλαγές, σύμφωνα πάντα με εφημερίδα της Ρόδου, προέβαινε σε παράνομες αναλήψεις από λογαριασμούς πελατών με την χρήση ανυπόγραφων παραστατικών πελάτη, αλλά και χρηματικών ποσών που του είχε εμπιστευθεί η τράπεζα.

Αφαιρούσε και έκανε δικά του τεράστια χρηματικά ποσά, με τις πληροφορίες να υποστηρίζουν πως ιδιοποιήθηκε παρακρατώντας παράνομα περισσότερες από 470.000 ευρώ. Το απίστευτο; Το γεγονός πώς ο συγκεκριμένος υπάλληλος φέρεται να ανέφερε στους προϊστάμενούς του ότι το ποσό που υπεξαίρεσε το χρησιμοποίησε για να τζογάρει συμμετέχοντας σε τυχερά παιχνίδια!

Η υπόθεση όπως είναι λογικό έχει οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, με τον 57χρονο να κάθεται στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip