Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

05.03.21|10:17

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Ποιοι προπονητές θα βγάλουν τη σεζόν; Αλλαξαν οι αποδόσεις

ποιοι-προπονητές-θα-βγάλουν-τη-σεζόν-α-171264

Δύο είναι οι ημερομηνίες που σημειώνονται με κόκκινο στο ημερολόγιο των προπονητών της Σούπερ Λίγκας. Η 28η Οκτωβρίου και το φινάλε της σεζόν. Ο φόβος της… παρέλασης πέρασε, μέχρι τη νέα σεζόν τουλάχιστον, και πλέον οι 14 κόουτς ελπίζουν να παραμείνουν στους πάγκους των ομάδων τους μέχρι να ακουστεί το σφύριγμα της λήξης στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Το αν θα τα καταφέρουν είναι μεγάλο ζήτημα και οι στοιχηματικές έχουν ήδη βγάλει αποδόσεις σχετικά με το μέλλον των προπονητών των μεγάλων ομάδων.

 

 

Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός είναι αγκαλιά με τον τίτλο, ενώ κατάφερε να προκριθεί στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην παραμείνει στον σύλλογο ο Πέδρο Μαρτίνς. Η αποχώρηση του Πορτογάλου πριν το φινάλε της σεζόν πληρώνει σε απόδοση 5.00, ενώ η παραμονή του βρίσκεται στο «φτωχό» 1.22.

ΠΑΟΚ – Πάμπλο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία ανέλαβε τον ΠΑΟΚ στα μισά της χρονιάς, μετά την παραίτηση του Αμπέλ Φερέιρα. Η πορεία της ομάδας δεν είναι ιδανική, όμως είναι αγαπητός στον κόσμο του ΠΑΟΚ και οι σχέσεις του με τη διοίκηση είναι άψογες. Πιθανότατα θα του δοθεί ευκαιρία να αναλάβει την ομάδα από την αρχή της σεζόν πριν κριθεί. Στο 1.50 να πάει μέχρι τέλους στη φετινή σεζόν, στο 2.50 η απομάκρυνσή του.

ΑΕΚ – Μανόλο Χιμένεθ

Την τέταρτη θητεία του στην ΑΕΚ διανύει ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός κλήθηκε ξανά να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, όταν το πλάνο του Μάσιμο Καρέρα κατέρρευσε. Πιθανότατα η Ενωση θα αναζητήσει αντικαταστάτη του Χιμένεθ το καλοκαίρι, όμως δύσκολα θα προβεί σε βιαστικές κινήσεις. Αν μείνει στο σύλλογο ως το φινάλε ο Ισπανός, η κερδισμένη απόδοση θα είναι της τάξης του 1.80. Στο 1.95 το ενδεχόμενο να αλλάξει κόουτς η ΑΕΚ πριν το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.

 

 

Παναθηναϊκός – Λάζλο Μπόλονι

Οπως και στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις, ο Λάζλο Μπόλονι έφτασε εσπευσμένα στον Παναθηναϊκό, μετά το αποτυχημένο πέρασμα του Ντάνι Πογιάτος. Ο 68χρονος Ρουμάνος κατάφερε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και ο Παναθηναϊκός έδειξε για μήνες ένα καλό πρόσωπο. Ωστόσο, ο αποκλεισμός από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο έφερε πολλή γκρίνια για παίκτες και προπονητή. Δύσκολα θα συνεχίσει στο Τριφύλλι τη νέα σεζόν ο Μπόλονι, όμως ακόμα πιο δύσκολα θα υπάρχουν αλλαγές πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Στο 1.65 η παραμονή του, στο 2.15 η αντικατάστασή του.

Αρης – Ακης Μάντζιος

Η απόλυση του Μίχαελ Ενινγκ μετά τον αποκλεισμό του Αρη από την Κόλος Κοβάλιφκα θεωρήθηκε από πολλούς υπερβολικά παρορμητική απόφαση. Τελικά η ομάδα όχι μόνο βρήκε το δρόμο της κάτω από την καθοδήγηση του Ακη Μάντζιου, αλλά έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται τη δεύτερη θέση και την έξοδο στο Κόνφερενς Λιγκ της νέας σεζόν. Είναι λοιπόν λογικό ότι η παραμονή Μάντζιου συναντάται στο χαμηλό 1.22, αντί 4.50 της φυγής του.

 

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip