Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

07.02.21|09:38

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Super Bowl 55: Αουτσάιντερ οι Buccaneers του Brady

super-bowl-55-αουτσάιντερ-οι-buccaneers-του-brady-172890

Ενα από τα μεγαλύτερα αθλητικά υπερθεάματα της χρονιάς, το 55o Super Bowl φέρνει αντιμέτωπους δύο από τους κορυφαίους quarterbacks της ιστορίας, στις 1:30, απόψε τα ξημερώματα Από τη μία οι Chiefs του Patrick Mahomes, του νεότερου QB που οδηγεί την ομάδα του σε δύο τελικούς. Από την άλλη οι Buccaneers, που μετά από χρόνια στη μετριότητα έφεραν στο ρόστερ τον κορυφαίο (πιθανότατα) όλων των εποχών. Και ο Tom Brady, ακόμα και στα 43 του, κατάφερε να τους οδηγήσει στο Superbowl, όπου θα είναι αουτσάιντερ, αλλά αουτσάιντερ ήταν σε όλα τα πλέι οφ.

 

 

Οι Chiefs διαθέτουν μία από τις τελειότερες επιθετικές γραμμές που έχουμε δει στο NFL. Ο Mahomes, ο πρώτος παίκτης που κατέκτησε τα βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου και του Super Bowl πριν κλείσει τα 25, συνδυάζεται ιδανικά με τους Kelce και Hill. Με εξαίρεση την τελευταία βδομάδα της κανονικής περιόδου, όταν οι τρεις τους ξεκουράστηκαν, το Kansas City έχει 16 νίκες σε 17 ματς φέτος. Η απόδοση για να κερδίσουν τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (κάτι που τελευταία φορά έκανε ο Brady με τους Patriots πριν από 16 χρόνια) παίζει στο 1.60.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του NFL οι δύο τελευταίοι quarterbacks που πήραν τον τίτλο βρίσκονται αντιμέτωποι στον τελικό. Ο Tom Brady στα 43 του είναι πιο φρέσκος από ποτέ. Ηδη κατέχει το ρεκόρ του μεγαλύτερου σε ηλικία QB που κατακτά το τρόπαιο (στα 41 του, πριν από δύο χρόνια), καθώς και περισσότερα δαχτυλίδια από κάθε άλλον (έξι), όμως σίγουρα θέλει να σπάσει και τα δύο αυτά ρεκόρ. Οι στοιχηματικές βλέπουν ως αουτσάιντερ τους Buccaneers του (απόδοση κοντά στο 2.50), όμως το ίδιο έκαναν σε όλη τη διάρκεια των πλέι οφ. Ενδιαφέρον έχει το ενδεχόμενο να νικήσουν στην κανονική διάρκεια, χωρίς παράταση, που ανεβάσει την απόδοση ακόμα και στο 2.30.

Φέτος είναι η πρώτη φορά στα 55 χρόνια του Super Bowl που το ματς θα παιχτεί στη φυσική έδρα ενός εκ των δύο αντιπάλων. To «Πειρατικό Πλοίο» της Τάμπα θα υποδεχθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου τις δύο ομάδες και 22.000 οπαδούς (30% της χωρητικότητας) εκ των οποίων 7.500 εμβολιασμένοι υγειονομικοί εργαζόμενοι, που πήραν δωρεάν προσκλήσεις.

Στοίχημα MVP

To αμερικάνικο ποδόσφαιρο είναι άθλημα των quarterbacks. Σε 30 από τα 54 Super Bowls το βραβείο του MVP κατέληξε στον quarterback που κατέκτησε τον τίτλο. Ο Mahomes είναι το φαβορί με 1.86 και ακολουθεί ο Brady με 2.95. Ολοι οι υπόλοιποι είναι σε διψήφιες αποδόσεις.

Ψήφος στην επίθεση

Δύο φύσει επιθετικές ομάδες θα βρεθούν στον φετινό τελικό. Είναι λοιπόν λογικό που το line είναι ψηλά, στους 56 πόντους.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip