Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

05.04.19

Kingbet Kingbet

Στοίχημα Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο

στοίχημα-αμερικάνικο-ποδόσφαιρο-171055

Στις Η.Π.Α., όταν αναφέρονται στο ποδόσφαιρο όπως το γνωρίζουμε από την… εδώ πλευρά του Ατλαντικού, μιλάνε για το soccer. Εκεί, το ποδόσφαιρο είναι άλλο, είναι το American Football, το NFL, το Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο όπως το βρίσκουμε στις στοιχηματικές πλατφόρμες. Το Στοίχημα Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο είναι μία κατηγορία με φανατικούς λάτρεις. «Σηκώνει» πάνω του μεγάλους τζίρους και όσοι έχετε δοκιμάσει θα καταλάβατε τον λόγο. Πρόκειται για μια αγορά άκρως συναρπαστική και ενδιαφέρουσα. Προσφέρει στοιχηματικές ευκαιρίες, αρκεί να υπάρχει γνώση, σωστή πληροφόρηση και υπομονή. Φυσικά, πάνω απ’ όλα σωστή διαχείριση του κεφαλαίου σας. Με άλλα λόγια, το Στοίχημα Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο απαιτεί τις βασικές αρχές του πονταρίσματος, πέραν των δικών του ιδιαιτεροτήτων που έχει, όπως κάθε άθλημα άλλωστε. Το Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο λοιπόν είναι το άθλημα που θα προσεγγίσουμε μέσα από τον συγκεκριμένο οδηγό.

 

Σύντομη ιστορική αναδρομή & Βασικοί κανόνες

Το NFL είναι ουσιαστικά η εξέλιξη του κλασικού ποδοσφαίρου και του ράγκμπι. Μας συστήθηκε για πρώτη φορά μέσα από το πρώτο παιχνίδι, τον 19ο αιώνα (1869) και έκτοτε προχώρησε για να γίνει αυτό που όλοι απολαμβάνουμε σήμερα. Ο,τι είναι ο Νέισμιθ για το μπάσκετ, είναι ο Γουόλτερ Καμπ για το Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο. Ο άνθρωπος που του έδωσε ουσιαστικά τη μορφή που έχει σήμερα.

Για να παίξετε στοίχημα και να ποντάρετε τα χρήματά σας, θα πρέπει να ξέρετε καλά τους βασικούς κανόνες του αθλήματος στο οποίο θέλετε να παίξετε.

Κάθε ομάδα έχει μία ενδεκάδα όπως στο ποδόσφαιρο, η μπάλα είναι οβάλ και το γήπεδο ορθογώνιο.

Το γήπεδο είναι 100 γιάρδες και κάθε φορά που επιτίθεται μία ομάδα πρέπει να διανύσει τουλάχιστον 10 γιάρδες σε τέσσερις προσπάθειες down.

Αν καταφέρει να το κάνει, παίρνει άλλα τέσσερα down. Αν η επιτιθέμενη κάνει touchdown, δηλαδή περάσει την μπάλα στην απέναντι ζώνη, κερδίζει έξι πόντους. Φυσικά, υπάρχει και το γκολ που δίνει +1 πόντους στους έξι, ή τρεις αν μπει απλό γκολ. Αν οι αμυνόμενοι υπερασπιστούν καλά την περιοχή τους, τότε κερδίζουν πόντους και έχουν επιτύχει τη λεγόμενη ασφάλεια (safety).

Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο και στοιχηματικές αγορές

Πήρατε μια πρώτη γεύση από το τι εστί Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο, αν δεν γνωρίζατε ήδη. Τι μπορείτε λοιπόν να παίξετε σε αυτό; Φυσικά, ποιος θα είναι ο νικητής του αγώνα, όπως σε όλα τα ομαδικά σπορ. Πρόκειται για αγορά δύο επιλογών, αφού δεν υπάρχει ισοπαλία. Είθισται στις εταιρείες να συμπεριλαμβάνεται και η παράταση.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει το under/over στα συνολικά γκολ (ή πόντους, αν προτιμάτε) του αγώνα. Αυτά προσφέρονται σε διάφορα όρια, ανάλογα με τη δυναμικότητα και το στυλ των ομάδων.

Επίσης, μπορείτε να βρείτε και χάντικαπ με διαφορά γκολ και αυτά σε αρκετά εναλλακτικά εύρη.

Ζωντανό στοίχημα και Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο

Στις αγορές του μοιάζει αρκετά με το μπάσκετ. Εχει και αρκετές εναλλαγές προβαδισμάτων και συναισθημάτων. Παίζοντας live betting στο Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο, οι ευκαιρίες είναι εκεί έξω. Αρκεί να αντέχετε το ξενύχτι και να παρακολουθείτε τον αγώνα στον οποίο ποντάρατε σε live streaming.

Ο τζίρος φυσικά εκτοξεύεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Καλό θα είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι, να μην ξεχνάτε τις πληροφορίες που είχατε διαβάσει πριν αρχίσει το ματς και να έχετε αντικειμενικό κριτήριο σχετικά με το τι παρακολουθείτε.

American Football και φανατικά… Super Bowl

To Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο είναι ένα σπορ που μαγνητίζει, τόσο αθλητικά όσο και στοιχηματικά. Επίσης, έχει ως σπορ ένα από τα σημαντικότερα και πλέον δημοφιλή αθλητικά γεγονότα στον πλανήτη. To Super Bowl είναι ο τελικός, το Σούπερ Ματς, το σούπερ γεγονός. Εκατομμύρια φίλαθλοι -και μη- του αθλήματος, καθηλώνονται στις τηλεοράσεις τους από κάθε γωνιά του πλανήτη. Μάλλον, είναι περιττό να πούμε πού εκτοξεύονται οι τζίροι στις στοιχηματικές πλατφόρμες για τον συγκεκριμένο τελικό!

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip