Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

18.05.20|14:48

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Τέλος η σεζόν στη Σκωτία – Πρωταθλήτρια η Σέλτικ

τέλος-η-σεζόν-στη-σκωτία-πρωταθλήτρ-169955

Οριστικό τέλος αποφάσισε να βάλει η SPFL στην πρώτη κατηγορία της χώρας. Τον Απρίλιο μάθαμε πως τα πρωταθλήματα στις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας έβαλαν «λουκέτο» για φέτος, το ίδιο συνέβη τελικά και στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Αυτό σημαίνει πως η Σέλτικ θα αναδειχθεί για 51η φορά πρωταθλήτρια ομάδα, την στιγμή που βρισκόταν στο +13 και με ματς παραπάνω από την «αιώνια» αντίπαλο, Ρέιντζερς.

 

 

Από την άλλη, στην Τσάμπιονσιπ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν η Χαρτς, καθώς τερμάτισε στην ουρά της βαθμολογίας και στο -4 από την προτελευταία Χάμιλτον. Λίγες μέρες νωρίτερα, δεν είχαν λείψει οι αντιδράσεις από την ιδιοκτήτρια της Χαρτς, Αν Μπατζ, σε περίπτωση που δεν ολοκληρωνόταν η σεζόν. Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να βρεθεί σε κόντρα τις επόμενες ημέρες με την διοργανώτρια αρχή.

Τέλος μπορεί να μπήκε στο πρωτάθλημα, αλλά το κύπελλο φαίνεται πως θα εξελιχθεί κανονικά, καθώς η Σκωτσέζικη Ομοσπονδία δεσμεύεται να ολοκληρωθεί κανονικά ο θεσμός. Θυμίζουμε πως στα ημιτελικά θα αναμετρηθεί η Σέλτικ με την Αμπερντίν και η Χαρτς με την Χιμπέρνιαν.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip