Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

27.11.19|08:15

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Η επόμενη ομάδα του Ποτσετίνο: Γιουνάιτεντ το φαβορί λένε οι αποδόσεις

η-επόμενη-ομάδα-του-ποτσετίνο-γιουνάι-160461

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση της απόλυσης του Μαουρίσιο Ποτσετίνο από τον πάγκο της Τότεναμ το βράδυ της Τρίτης (19/11). Το αμέσως επόμενο πρωί έγινε γνωστή η συμφωνία με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο των «σπιρουνιών» μέχρι το 2023.

Όμως, ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του 47χρονου Αργεντινού τεχνικού; Ποια ομάδα θα ανοίξει τις πόρτες της για τον άνθρωπο που έφτασε την Τότεναμ μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη σεζόν; Ηδη οι στοιχηματικές έφτιαξαν τη λίστα με τους πιθανούς προορισμούς και τις αποδόσεις που προκύπτουν.

 

 

Ποτσετίνο: Φαβορί να μην καθίσει σε πάγκο

Κι όμως. Πρώτο φαβορί δεν είναι κανένας σύλλογος. Η απόδοση βρίσκεται κάτω από τις 2 μονάδες για να μην βρει καμία ομάδα (είτε σε συλλογικό είτε σε εθνικό επίπεδο), μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Μπορεί ο ίδιος να θέλει να κάνει ένα σύντομο διάλειμμα στην καριέρα του, μπορεί να μην βρει ομάδα που να καλύπτει τις ανάγκες του… ποιος ξέρει;

Πρώτη επιλογή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο πρώτος σύλλογος που βρίσκεται στη λίστα και έχει δείξει έντονα το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Ποτσετίνο, είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπήρχε «φλερτ» μεταξύ των δύο πλευρών το καλοκαίρι, ωστόσο η κίνηση και η τελική απόφαση δεν ήρθε ποτέ.

Μετά τους «κόκκινους διαβόλους», ένα από τα ισχυρά φαβορί είναι και το ενδεχόμενο να κάτσει στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου. Πρόσφατα οι «Βαυαροί» απέλυσαν τον Νίκο Κόβατς και είναι μια ομάδα που επίσης ήθελε να αποκτήσει τον Αργεντινό προπονητή.

Από κοντά βρίσκεται και η Ρεάλ Μαδρίτης. Το καλοκαίρι οι Μαδριλένοι ήταν επίσης εκ των «μνηστήρων» που ζητούσαν τον Ποτσετίνο στον πάγκο τους.

 

 

Ποκετίνο - επόμενη ομάδα

Από Αρσεναλ μέχρι… Αργεντινή

Η λίστα με τα ονόματα των ομάδων δεν έχει τελειωμό. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η «αιώνια» αντίπαλος της Τότεναμ, Αρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» δεν διανύουν και την καλύτερη πορεία τη φετινή σεζόν με τον Εμερι στο «τιμόνι» και δεν έχουν κρύψει το ενδιαφέρον τους για τον Ποτσετίνο.

Πέρα από τους άλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους (Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Παρί, Ντόρτμουντ, Σίτι)), υπάρχει και μία Εθνική ομάδα στο προσκήνιο. Και αυτή δεν είναι άλλη από τη γενέτειρα του Ποτσετίνο, Αργεντινή.

Η «αλμπισελέστε» θέλει να επιστρέψει στις κατακτήσεις τροπαίων και γι’ αυτό δεν αποκλείεται ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο να «οδηγήσει» τη χώρα του προς τον δρόμο των επιτυχιών.

 

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip