Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

21.01.20|16:50

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Παρί Σεν Ζερμέν και Unibet συνεργάζονται για ακόμη δύο χρόνια!

παρί-σεν-ζερμέν-και-unibet-συνεργάζονται-γι-157859

Για άλλα δύο χρόνια η Παρί Σεν Ζερμέν θα συνεργαστεί με μία εκ των γνωστών στοιχηματικών στην Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, η έξι φορές πρωταθλήτρια Γαλλίας την τελευταία επταετία, Παρί Σεν Ζερμέν, επέκτεινε για δύο ακόμη χρόνια τη χορηγία με τη Unibet, στο πλαίσιο της πολύ καλής συνεργασίας τους την περασμένη διετία. Το ποσό που θα λάβουν οι Παριζιάνοι ανέρχεται στα 3.5 εκατομμύρια λίρες.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, Παρί και Unibet θα συνεχίσουν να διοργανώνουν καμπάνιες σχετικά με αφίσες, τηλεοπτικές διαφημίσεις αλλά και προώθηση μέσα από τα social media της ομάδας.

Μετά από αυτή τη συμφωνία ο Μάθιου Ντράιντα, ο General Manager της Unibet, τόνισε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διευρύνουμε τη συνεργασία μας με την Παρί Σεν Ζερμέν και να την οδηγήσουμε σε ακόμη πιο ευρύ κοινό σε όλο τον κόσμο. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι επεκτείνοντας τη συμφωνία μας με την Παρί, μπορούμε να ενισχύσουμε τη θέση μας στη Γαλλία και να προωθήσουμε το όνομα της Unibet στην Ευρώπη και πέραν αυτής».

Μεταξύ άλλων η Unibet συνεργάζεται και με άλλες αθλητικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της βελγικής Κλαμπ Μπριζ αλλά και της αμερικάνικης ομάδας χόκεϊ, Νιού Τζέρσεϊ Ντέβιλς.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip