Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

18.05.21|11:01

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Ολα τα στοιχήματα για τα πλέι οφ του NBA

ολα-τα-στοιχήματα-για-τα-πλέι-οφ-του-nba-161015

Η κανονική περίοδος του ΝΒΑ, κουτσουρεμένη φέτος κατά δέκα αγώνες, ένεκα της πανδημίας, ολοκληρώθηκε και πλέον μπαίνουμε για τα καλά σε τροχιά πλέι οφ. Αν και υπάρχει μία ακόμα εκκρεμότητα να διευθετηθεί προτού καταλήξουμε στις 16 ομάδες των πλέι οφ κι αυτή δεν είναι άλλη από το ιδιάζον φέτος τουρνουά των πλέι ιν, όπου τέσσερις ομάδες σε κάθε περιφέρεια θα διεκδικήσουν την έβδομη και την όγδοη θέση μέσω ενός κλιμακωτού συστήματος.

 

 

Play-in NBA στοίχημα

Πρώτα πρώτα να εξηγήσουμε πώς λειτουργεί το τουρνουά play-in, ώστε να είναι πιο κατανοητές και οι αποδόσεις. 

Σε κάθε περιφέρεια συμμετέχουν οι ομάδες από την έβδομη ως τη δέκατη θέση, με βάση του ρεκόρ τους. Ο έβδομος αντιμετωπίζει τον όγδοο εντός έδρας (Βοστώνη-Ουάσινγκτον και Λέικερς – Γκόλντεν Στέιτ τα παιχνίδια), με τον νικητή να προκρίνεται στα πλέι οφ. 

Ο ηττημένος έχει δεύτερη ευκαιρία, αφού θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον νικητή του αγώνα του ένατου με τον δέκατο (Ιντιάνα-Σάρλοτ στην Ανατολή, Μέμφις-Σαν Αντόνιο στη Δύση), ολοκληρώνοντας την οκτάδα.

Στην Ανατολή, οι στοιχηματικές περιμένουν ένα κλειστό ματς ανάμεσα σε Σέλτικς και Γουίζαρντς (19/05, 04:00). Οι γηπεδούχοι Σέλτικς προσφέρονται στο 1.85, έναντι 2.00 των Γουίζαρντς, ενώ το χάντικαπ είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα, μόλις στον 1,5 πόντο.

Ο ηττημένος του ζευγαριού θα παίξει με τον νικητή του ματς των Πέισερς με τουτς Χόρνετς στην Ινδιανάπολη (19/05, 01:30) Στο 1.75 η νίκη της Ιντιάνα, στο 2.10 το «διπλό» και το χάντικαπ στο 2.10.

 

 

Στη Δύση, Λέικερς και Γουόριορς έρχονται αντιμέτωποι στο Λος Αντζελες (20/05, 05:00). Μεγάλο φαβορί οι γηπεδούχοι, αφού η καθαρή νίκη τους παίζει στο 1.35, ενώ εκείνη του Γκόλντεν Στέιτ είναι στο 3.20. Στους 6.5 πόντους το χάντικαπ.

Στο χαμηλό ματσάρισμα της περιφέρειας, στο Μέμφις οι Γκρίζλις υποδέχονται τους Σπερς (20/05, 02:30). Και εκεί οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα στις αποδόσεις, 1.60 έναντι 2.40, με το χάντικαπ στο 3.5.

Οι πρωταθλητές Λέικερς είναι η πιο… σίγουρη από τις ομάδες των πλέι ιν ώστε να προκριθούν στα πλέι οφ. Στο 1.04 η πρόκρισή τους, στο 9.00 ο αποκλεισμός. Στον αντίποδα βρίσκονται οι Σπερς, των οποίων η είσοδος στην οκτάδα πληρώνει 5.50, ενώ η απουσία από τα πλέι οφ για δεύτερη σεζόν βρίσκεται στο 1.13.

Μακροχρόνια ΝΒΑ

Οι Λέικερς είναι το 7ο seed στη Δύση. Καλούνται να διεκδικήσουν την πρόκριση στα πλέι οφ μέσω πλέι ιν. Ωστόσο παραμένουν εν ενεργεία πρωταθλητές και οι στοιχηματικές τους θεωρούν ως το φαβορί για να εκπροσωπήσουν τη Δύση στους Τελικούς του ΝΒΑ. Πολύ κοντά συναντάμε τους Κλίπερς και πιο κάτω τους Τζαζ, οι οποίοι έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Στην Ανατολή, το φαβορί είναι οι Νετς και ακολουθούν οι Σίξερς και οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Οι Νετς είναι μάλιστα το μεγάλο φαβορί ώστε να σηκώσουν τον Ιούλιο το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους, βάσει των αποδόσεων των στοιχηματικών. Με μια σουπερ τριάδα των Ντουράντ, Ίρβινγκ και Χάρντεν και τον Στιβ Νας στον πάγκο, οι Νετς είναι από τις ομάδες που συνδυάζουν όμορφο και αποτελεσματικό μπάσκετ.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip