Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

02.12.20|11:01

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Βρήκαμε τον άνθρωπο που ήταν στο VAR του Μαρσέιγ – Ολυμπιακός! (photo-video)

βρήκαμε-τον-άνθρωπο-που-ήταν-στο-var-του-μ-161550

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τη Μαρσέιγ για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ με το γκολ του Καμαρά, όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι Μαρσεγέζοι έφθασαν στην ανατροπή.

Και τα δύο γκολ της γαλλικής ομάδας προήλθαν έπειτα από πέναλτι που υπέδειξε ο VAR, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν πολλά παράπονα, κυρίως για τον δεύτερο καταλογισμό, στο χέρι του Ραφίνια: 

«Ακόμα και άσο να το έχει παίξει ο VAR, αυτό το πέναλτι δεν θα το έδινε», ακούστηκε μια φωνή εδώ τριγύρω, σίγουρα όμως αυτή η φωνή δεν ήταν του φίλου παρακάτω. Θα μπορούσε να είναι και ο ίδιος ο VAR στο Μαρσέιγ – Ολυμπιακός, προκείμενου να πληρωθεί το συγκεκριμένο δελτίο:

Stoiximan

 

VAR και στο Γκλάντμπαχ – Ιντερ

Αν θέλει να σε πληρώσει θα σε πληρώσει, δεν πα να έρθει ο κόσμος ανάποδα! Τα 1.000 ευρώ που κέρδισε ο φίλος μας με 5 ευρώ, προήλθαν από το 2-1 της Μαρσέιγ και το 2-3 στο Γκλάντμπαχ-Ιντερ. Το οποίο διαμορφώθηκε στο 75’. Λίγο μετά η Ιντερ έχασε μία από τις ευκαιρίες της χρονιάς για να κάνει το 4-2, ενώ στο 83′ η Γκλάντμπαχ ισοφάρισε σε 3-3, αλλά το γκολ δεν μέτρησε πάλι έπειτα από υπόδειξη του VAR!

Δες εδώ όλα τα γκολ και τις φάσεις από τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip