Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

13.07.20|12:13

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Μάντσεστερ Σίτι: Δικαιώθηκε στο CAS και θα παίξει Τσάμπιονς Λιγκ!

μάντσεστερ-σίτι-δικαιώθηκε-στο-cas-και-θ-168749

Τέλος καλό, όλα καλά για την Μάντσεστερ Σίτι. Η τιμωρία που δέχθηκε από την UEFA για διετή αποκλεισμό από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, τελικώς αναιρέθηκε χάρη στο CAS.

Αυτό σημαίνει πως θα δώσει κανονικά το «παρών» στο Τσάμπιονς Λιγκ και την επόμενη χρονιά, αφού εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ. Παράλληλα, δεν αλλάζει κάτι με τις θέσεις που θα δώσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

 

 

Η πρώτη τετράδα θα βγει κανονικά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση για τη σεζόν 2020-21. Το άκουσμα της είδησης δεν ευνόησε ιδιαίτερα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Λέστερ, που κυνηγούν οριστικά 3η και 4η θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η 5η και η 6η θέση θα οδηγήσουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με τη Γουλβς (55) να έχει το πάνω χέρι απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (54), ενώ από κοντά βρίσκεται και η Τότεναμ (52). Στην ουσία, αυτές διεκδικούν την 6η θέση.

Το 7ο και τελευταίο εισιτήριο θα εξαρτηθεί από το Κύπελλο, μιας και η Αρσεναλ (9η) αντιμετωπίζει το Σάββατο (18/7) την Μάντσεστερ Σίτι για τα ημιτελικά. Κάτι που σημαίνει πως δεν έχει ανοίξει η 7η θέση στο πρωτάθλημα.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip