Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

19.03.21|14:36

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Αγιαξ - Ρόμα και Γρανάδα - Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του Europa League

αγιαξ-ρόμα-και-γρανάδα-γιουνάιτεντ-σ-169843

Τα ζευγάρια Αγιαξ – Ρόμα και Γρανάδα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζουν από την κλήρωση των προημιτελικών του Europa League. Οι στοιχηματικές βλέπουν ως φαβορί για την πρόκριση Αγιαξ και Γιουνάιτεντ. Αν επιβεβαιώσουν τον χαρακτηρισμό θα συναντηθούν στα ημιτελικά για πρώτη φορά από τον τελικό του 2017. Στα άλλα δύο ζευγάρια των προημιτελικών, η Αρσεναλ θα κοντραριστεί με τη Σλάβια Πράγας και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ με τη Βιγιαρεάλ.

 

 

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάζονται ως τεράστιο φαβορί για να προκριθούν από τη διπλή αναμέτρηση με τη Γρανάδα. Στο 1.16 οι Αγγλοι (νικητές του τροπαίου πριν από τέσσερα χρόνια), στο 5.25 οι Ισπανοί. Ως ξεκάθαρο φαβορί παρουσίαζεται και η άλλη εκπρόσωπος της Αγγλίας στο Γιουρόπα Λιγκ. Η πρόκριση της Αρσεναλ παίζει στο 1.60, ενώ κοντά στο 2.40 βρίσκουμε την τιμή της Σλάβια.

Το πιο «λαμπερό» ίσως ζευγάρι είναι αυτό του Αγιαξ με τη Ρόμα. Oι στοιχηματικές προσφέρουν ως οριακό έστω φαβορί τους Ιταλούς (1.80), ενώ η πρόκριση του Αίαντα παίζει πάνω από το διπλασιασμό. Στο τέταρτο ζευγάρι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η Βιγιαρεάλ (1.25 αντί 4.00 της Ντινάμο)

Οι αποδόσεις του πρώτου ματς

ΖΕΥΓΑΡΙ 1 Χ 2
Αγιαξ – Ρόμα 2.10 3.40 3.40
Αρσεναλ – Σλάβια Πράγας 1.82 3.65 4.25
Γρανάδα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 5.30 3.55 1.70
Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Βιγιαρεάλ 3,80 3,40 2,00

 

 

UEFA Europa League 2020-2021

Το UEFA Europa League θα είναι η 50ή σεζόν του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ευρώπης που διοργανώνεται από την UEFA και η 12η σεζόν από τότε που μετονομάστηκε από Κύπελλο UEFA σε UEFA Europa League.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στην Πολωνία και ο νικητής του ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ 2020 21 θα παίξει εναντίον του νικητή του Τσάμπιονς Λιγκ 2020-21 για το UEFA Super Cup.

Ο νικητής του Γιουρόπα Λιγκ 2021 θα κερδίσει αυτομάτως την πρόκριση στους ομίλους για το UEFA Champions League 2021-22. Αν έχει ήδη προκριθεί μέσω του πρωταθλήματος, η θέση θα δοθεί στην επόμενη ομάδα της βαθμολογίας.

Συνολικά 215 ομάδες από τις 55 χώρες των μελών της UEFA θα συμμετάσχουν στο UEFA Europa League 2021. Η κατάταξη των χωρών προκύπτει με βάση τους συντελεστές της UEFA και χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό του αριθμού των συμμετεχουσών ομάδων για κάθε χώρα.

UEFA Europa League

Η κλήρωση Γιουρόπα Λιγκ που γίνεται στις αρχές Ιουνίου κάθε έτους, ορίζει και την έναρξη της διοργάνωσης που ξεκινά στα τέλη Ιουνίου με την προ-προκριματική φάση και συνεχίζεται με τη διεξαγωγή 3 γύρων προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ. Στον δεύτερο προκριματικό γύρο στο Γιουρόπα Λιγκ 2020-21 από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν Αρης και ΟΦΗ, ενώ η ΑΕΚ συμμετείχε στον τρίτο προκριματικό. Ακολούθησαν τα πλέι οφ και στη συνέχεια η φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ που αποτελείται από 12 ομίλους των 4 ομάδων. Εκεί οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας συνέχισαν στη φάση των 32, στην οποία μπαίνουν και οι 8 σύλλογοι που τερμάτισαν στην τρίτη θέση των ομίλων του Champions League, όπως ο Ολυμπιακός. Ακολουθεί η φάση των 16, τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και ο μεγάλος τελικός του Ευρώπα Λιγκ που θα διεξαχθεί στο Γκντανσκ της Πολωνίας (στο στάδιο Ενέρτζα).

Στο Kingbet μπορείτε να βρείτε αναλύσεις για κάθε αγώνα του UEFA Europa League 2020-21, από την προ-προκριματική φάση μέχρι και τον τελικό. Προγνωστικά στοιχήματος Europa League από τους κορυφαίους tipsters του στοιχηματικού χώρου, τη βαθμολογία και τη φόρμα για κάθε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ σήμερα, την προϊστορία των αγώνων, το πρόγραμμα του Europa League 2021, τα αποτελέσματα Europa League, εξειδικευμένα στατιστικά για πάρα πολλές κατηγορίες ειδικών στοιχημάτων και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για στοίχημα Europa League. Ακόμη θα βρείτε τις αποδόσεις στοιχήματος από τις Νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες, για όλα τα ματς του Europa League, τους τζίρους στοιχήματος αλλά και προγνωστικά στοιχήματος για όλους τους αγώνες από το κουπόνι ΟΠΑΠ και πάμε στοίχημα.

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip