Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

16.10.20|09:23

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Προγνωστικά e-Sports: Ενα σκορ στα νοκ άουτ!

προγνωστικά-e-sports-ενα-σκορ-στα-νοκ-άουτ-164259

Αφήσαμε να περάσει η εβδομάδα που μας πέρασε χωρίς να στοιχηματίσουμε σε κάποιον αγώνα, αφενός γιατί στους αγώνες που εγώ είχα κατά νου δεν υπήρχε η αξία που αποζητούσα και αφετέρου γιατί ήθελα να επεξεργαστώ λίγο καλύτερα τα δεδομένα των ομάδων. Στο τελευταίο μας στοίχημα δεν ευστόχησα στις επιλογές για νίκη των TSM και JD Gaming, οπότε σημείωσα ήττα. Πάμε στα φρέσκα λοιπόν.

 

 

Quartefinals

Βρισκόμαστε πλέον στη νοκ άουτ διαδικασία της Main Event φάσης του Worlds και συγκεκριμένα στους προημιτελικούς, όπου οι ομάδες που προκρίθηκαν κληρώθηκαν και χωρίστηκαν σε τέσσερα ζευγάρια και παίζουν, το κάθε ζευγάρι έναν αγώνα Best Of 5, με τον νικητή του κάθε αγώνα να προκρίνεται στους ημιτελικούς. Από στατιστικής άποψης οι φετινοί προημιτελικοί και ημιτελικοί που θα προκύψουν είναι οι πιο ανταγωνιστικοί αγώνες στην έως τώρα ιστορία των Worlds. Χθες διεξήχθη ο αγώνας DAMWON Gaming εναντίον DRX αγώνα τον οποίο σκοπίμως και απέφυγα. Δεν υπήρξε καμία έκπληξη, η DAMWON Gaming κέρδισε την DRX με πολύ εμφατικό τρόπο.

Σήμερα όμως στις 13:00 ώρας Ελλάδος περίπου θα διεξαχθεί ο αγώνας Suning (2.37) εναντίον JD Gaming (1.53), αποδόσεις από την Bet365. Είναι ένας αγώνας τον οποίο όλοι όσοι ασχολούμαστε με το… άθλημα, μηδενός εξαιρουμένου, θέλαμε όλοι να δούμε. Οι ομάδες μετά το ματς τους στις 10 Ιουνίου 2020 δεν ξανασυναντήθηκαν  παρότι υπήρχαν οι προσδοκίες να βρεθούν στα Playoffs, πράγμα όμως που δεν έγινε. Νικητής της τότε αναμέτρησης η JD με 2-0 σκορ χαρτών. Βέβαια δεν ήταν καθόλου εύκολη η νίκη της JD και όλοι βλέπαμε τις δυνατότητες της Suning. Και δεν διαψευστήκαμε!

 

 

Ο σημερινός αγώνας είναι ένα ματς που ενδεχομένως να μείνει στην ιστορία. Σε προηγούμενα κείμενα έχουμε αναλύσει ενδελεχώς τις δύο αυτές ομάδες της LPL. Στο συγκεκριμένο ματς δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα αναφορικά με τη λειτουργία των ομάδων αλλά είναι διαφορετικό meta και διαφορετικής σημασίας και βαρύτητας αγώνας. Οι αποδόσεις είναι πλασματικές, το ματς είναι ισορροπημένο σύμφωνα με την δυνατότητα των ομάδων. Ισως οι εταιρείες γενικότερα να λαμβάνουν υπόψη τον ελαφρώς πιο «απροσδόκητο» χαρακτήρα της Suning και να δίνουν ένα αβαντάζ λόγω αυτού στην JD Gaming.

Σκιαγραφώντας το ματς και πως το αντιμετωπίζουν, αντιλαμβάνονται και εν τέλει διαβάζουν οι ομάδες το current meta του patch, βλέπω τα πιθανά σενάρια και καταλήγω ότι το ματς θα είναι ντέρμπι. Οι Junglers θα έχουν μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι, μεγαλύτερο από ό,τι ήδη είχαν και θα δούμε πως θα ανταποκριθούν τα Lanes προκειμένου να τους «καλύψουν». Θεωρώ ότι θα πάμε σε ματς πέντε χαρτών αλλά το 2,62 για το Over 4,5 χάρτες είναι μεν καλό για όποιον το θέλει αλλά δεν μου αρέσει εμένα, νομίζω ότι δεν υπάρχει αξία. Νικητή βλέπω την JD Gaming αλλά δεν την αγοράζω στο 1,53 το θεωρώ και είναι χαμηλό. Το ακριβές σκορ στο 3-2 υπέρ της όμως, στο 4,50, είναι καλό και αφού βλέπω να έχουμε αρκετά ματς για σήμερα μου αρέσει και το κρατάω. Αυτά για σήμερα.

Καλή μας τύχη!

Αν θέλετε, τα λέμε και στο twitter.

Tank

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip