Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

20.06.21|09:49

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Παναθηναϊκός: Αποδόσεις για Χεζόνια, Παπαπέτρου, Μήτογλου και όχι μόνο

παναθηναϊκός-αποδόσεις-για-χεζόνια-π-172394

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Μετά από μια δύσκολη σεζόν, που σημαδεύτηκε από κακή ευρωπαϊκή πορεία, ο Παναθηναϊκός ανανεώνει το ρόστερ του και δεν υπάρχει όνομα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ που να μην έχει συνδεθεί με μεταγραφή στους «Πράσινους». Οι στοιχηματικές ακολουθούν τις εξελίξεις και προσφέρουν αποδόσεις για τις μεταγραφές του «Τριφυλλιού».

 

Το πρώτο που θέλουν να μάθουν οι οπαδοί είναι αν θα παραμείνει στην ομάδα ο Μάριο Χεζόνια. Η παραμονή του τη δεδομένη στιγμή παίζει στο 1.60. Δεύτερη στις αποδόσεις η Μπαρτσελόνα και μετά κάποια ομάδα του ΝΒΑ. Οσο για τον αρχηγό Ιωάννη Παπαπέτρου, η παραμονή του στο ΟΑΚΑ προσφέρεται στο 1.95, ενώ φαβορί, με 1.80 είναι η μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές.

Εκεί που αναμένεται να γίνει μάχη είναι στην υπόθεση του Ντίνου Μήτογλου. Ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για να τον διατηρήσει στο ρόστερ, όμως Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και ο Ολυμπιακός, καραδοκούν. 

Από εκεί και πέρα, έντονα ακούγεται το όνομα του Νίκο Λαπροβίτολα. Ο Αργεντινός πλέι μέικερ ήταν ο μεγάλος στόχος από πέρσι. Τότε είχε φτάνει μία ανάσα από το ΟΑΚΑ το περασμένο καλοκαίρι αλλά οι πολλοί τραυματισμοί που έπληξαν τη «Βασίλισσα» δεν του επέτρεψαν τη μετακόμιση. Οι στοιχηματικές πάντως προβλέπουν να γίνεται ο… γαμος φέτος.

Από εκεί και πέρα, αποδόσεις προσφέρονται και για την απόκτηση των Οστιν Χόλινς, Λορένζο Μπράουν και Ντάρεν Χίλιαρντ.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip