Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

07.08.20|10:01

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Τσάμπιονς Λιγκ: Αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα των ρεβάνς

τσάμπιονς-λιγκ-αποδόσεις-και-ειδικά-σ-168183

Πέντε μήνες πέρασαν από όταν ήχησε στα αυτιά μας για τελευταία φορά ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ! Τα συναισθήματα και η ανατριχίλα που προκαλεί στο φίλαθλο κοινό δεν περιγράφονται με λόγια.

Η αναμονή τελείωσε! Την Παρασκευή 7 Αυγούστου επιστρέφουν οι μεγάλες ομάδες του θεσμού, για τους εναπομείναντες αγώνες ρεβάνς των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Θυμίζουμε πως όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Στα περισσότερα «μέτωπα», τα πάντα παραμένουν ανοιχτά. Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα βρήκαν ζόρια απέναντι σε Λυών και Νάπολι αντίστοιχα. Η Σίτι πήρε μεγάλο προβάδισμα στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ, αλλά μόνο δεδομένη δεν θεωρείται η πρόκριση. Μονάχα η Μπάγερν δείχνει να έχει πάρει ήδη το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ας πάρουμε κάθε ζευγάρι ξεχωριστά και να δούμε τις πιο ενδιαφέρουσες αποδόσεις των στοιχηματικών.

 

 

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης

Μπορεί ο Ισκο να έδωσε το προβάδισμα στη Ρεάλ στο 60’, αλλά ένα πεντάλεπτο ήταν αρκετό για τη Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρντιόλα να πετύχει την ανατροπή (1-2). Ζεσούς (78’) και Ντε Μπρόινε (83’) σκόραραν για τους «Σίτιζενς» και έδωσαν το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς.

Την Παρασκευή στις 10, η Σίτι είναι το φαβορί τόσο για να κάνει το 2/2 στις νίκες (1.69), όσο φυσικά και για την πρόκριση (1.13). Η Ρεάλ πρέπει να κάνει την υπέρβαση και θέλει μόνο νίκη (εκτός του 1-0). Το διπλό φτάνει το 4.20, ενώ η δική της πρόκριση αγγίζει τις έξι μονάδες!

Η απουσία του Ράμος στην άμυνα για τους Μαδριλένους αναμένεται να είναι κομβική για την έκβαση του αγώνα. Από ειδικά στοιχήματα, μπορεί να ξεχωρίσει κανείς το Over 2.5 γκολ της Σίτι στο 2.65 ή το 1 ημίχρονο / 1 τελικό στο 2.50.

Γιουβέντους – Λυών

Το γκολ του Λούκας Τουσάρ στο 31’ έκανε τη διαφορά στο πρώτο ματς (1-0), με τη Λυών να έχει τον πρώτο λόγο για τη ρεβάνς του Τορίνο. Παίζει για δύο αποτελέσματα, με το Χ2 να προσφέρεται στο 2.50. Η νίκη της Γιουβέντους έχει ξεκάθαρα το ρόλο του φαβορί, με τον άσο να μην ξεπερνά το 1.50.

Αρκετά ισορροπημένο το σετ της πρόκρισης, με τη «Μεγάλη Κυρία» να έχει ελαφρώς το προβάδισμα (1.85) από τη Λυών (1.90). Εάν η Γιουβέντους ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, οι αποδόσεις των μεθόδων πρόκρισης προκαλούν έντονο ενδιαφέρον. Στο 15.00 να περάσει η Γιουβέντους στην παράταση, ενώ στο 19.00 βρίσκεται αντίστοιχα για τη Λυών. Η εκάστοτε ομάδα να πανηγυρίσει στα πέναλτι, φτάνει μέχρι το 26.00.

Ενας είναι ο άνθρωπος που μπορεί να βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη τη Γιουβέντους. Εκείνος που την περσινή χρονιά, στον ίδιο γύρο, έκανε την ανατροπή με χατ τρικ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης (2-0 στην Ισπανία, 3-0 στην Ιταλία). Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να δώσει απαντήσεις και φέτος και είναι η ιδανική ευκαιρία να τα καταφέρει. Στο 1.78 να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, στο 3.50 να βρει πρώτος δίχτυα στην αναμέτρηση, ενώ το 2+ γκολ πληρώνει 4.70. Φυσικά, το χατ τρικ δεν περνάει απαρατήρητο, το οποίο βρίσκεται στο 16.50!

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Μπαρτσελόνα – Νάπολι

Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο που έχει η Μπαρτσελόνα για να περάσει στα προημιτελικά. Η Νάπολι αποδείχθηκε… σκληρό καρύδι στο πρώτο ματς στο «Σάο Πάολο» και ζόρισε αρκετά τους «Καταλανούς». Το 1-1 ίσως και να μην χαροποιεί καμία από τις δύο ομάδες.

Η ρεβάνς το Σάββατο (8/10) είναι ανοιχτή, παρότι υπάρχει μεγάλο φαβορί. Στο 1.60 ο άσος της Μπαρτσελόνα, ενώ η πρόκριση βρίσκεται σε πιο χαμηλά επίπεδα (1.35). Αντίθετα, η Νάπολι θέλει κυρίως νίκη για να προκριθεί ή ισοπαλία από 2-2 και πάνω. Το Χ2 στο 2.25, η ισοπαλία ξεπερνά ελάχιστα τις 4 μονάδες, ενώ το διπλό φτάνει μέχρι και το 5.50. Η πρόκρισή της, δε, στο 3.10.

Θα κάνει και πάλι ο Μέσι τα… μαγικά του; Στο 1.87 να βρει δίχτυα στο παιχνίδι, στο 4.00 να σκοράρει πρώτος. Βέβαια, υπάρχει και η «σπεσιαλιτέ» του. Στο 8.00 πληρώνει να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ!

Μπάγερν – Τσέλσι

Παράσταση για έναν ρόλο στο Λονδίνο, με την Μπάγερν να μην αφήνει κανένα περιθώριο στην Τσέλσι. Δύο γκολ σε τρία λεπτά από τον Γκνάμπρι (51’ – 54’) και έναν από τον συνήθη «ύποπτο», Λεβαντόφσκι (76’) έδωσαν αέρα… θριάμβου για τους Βαυαρούς με το 3-0.

Αναμένεται διαδικαστικού χαρακτήρα η ρεβάνς του Σαββάτου στο Μόναχο, κάτι που το «μαρτυρούν» και οι αποδόσεις. Στο 1.40 ο άσος, όσο για την πρόκριση… ας μην το σχολιάσουμε καλύτερα (1.005). Το διπλό της Τσέλσι στο 7.10, ενώ για να ανατρέψει την τριάρα του πρώτου αγώνα θα πρέπει να γίνουν τα απίθανα, πιθανά (56.00).

Τι ειδικό στοίχημα μπορεί να ξεχωρίσει κανείς από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, βλέποντας τον Πολωνό «κίλερ» να σκοράρει στο 1.57; Το 1 ημίχρονο / 1 τελικό αγγίζει σχεδόν τον διπλασιασμό, ενώ το να κερδίσει η Μπάγερν κρατώντας ξανά το ανέπαφο της εστίας φτάνει στο 2.75.

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip