Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

22.11.22|15:10

Kingbet Kingbet

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός Live Streaming (22/11)

μακάμπι-τελ-αβίβ-ολυμπιακός-live-streaming-22-11-15235

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο Τελ Αβίβ απέναντι στη Μακάμπι, για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι ερυθρόλευκοι μετά τη νίκη τους στο Μόναχο επί της Μπάγερν Μονάχου, έχουν ρεκόρ 6-2 και ισοβαθμούν με τη Μονακό του Μάικ Τζέιμς στη δεύτερη θέση. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει πέσει στην 7η θέση της βαθμολογίας, έπειτα από τις τρεις συνεχόμενες ήττες της. Ίδιο ρεκόρ (4-4) έχουν επίσης οι Μπασκόνια, Παρτιζάν, Βίρτους Μπολόνια και Βαλένθια. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι: Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Γιόργκις Λαουριναβίτσιους (Λιθουανία). Σήμερα διεξάγονται επίσης τα Μονακό-Φενερμπαχτσέ, Άλμπα Βερολίνου-Ερυθρός Αστέρας, Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης, Αρμάνι Μιλάνο-Αναντολού Εφές και Μπαρτσελόνα-Παρτιζάν. Τον αγώνα Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολυμπιακός μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε live streaming ΕΔΩ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός Live Streaming

Ο Ολυμπιακός θα παίξει για 5η φορά φέτος μακριά από την έδρα του. Στις άλλες τέσσερις φορές που αγωνίστηκε στο εξωτερικό, κατάφερε να φύγει με το διπλό σε όλες τις περιπτώσεις. Κέρδισε την Μπαρτσελόνα την πρώτη αγωνιστική με σκορ 70-80, έπειτα τη Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 87-89, την Μπασκόνια με 92-97 και την Μπάγερν Μονάχου 71-82. Στον τελευταίο αγώνα του στη Γερμανία, η επικράτηση έφερε την υπογραφή για ακόμα μία φορά του Σάσα Βεζένκοφ. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού σπάει όλα τα ρεκόρ με τις επιδόσεις του. Στη Γερμανία τελείωσε το ματς με 20 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 43 συνολικά στο σύστημα αξιολόγησης. Κατά μέσο όρο σκοράρει 20 πόντους, μαζεύει 8,9 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ και 28,2 στο index rating (πρώτος σε όλη τη διοργάνωση). Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να δυσκολεύονται περισσότερο στην έδρα τους. Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μετρούν 2 νίκες και 2 ήττες. Έχουν κερδίσει Ζαλγκίρις και Παρτιζάν, ενώ ηττήθηκαν από Μονακό και Βαλένθια. Παρόλα αυτά με ρεκόρ 6-2 παραμένουν δεύτεροι και είναι στα φαβορί για το πλεονέκτημα έδρας.

 

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

 

Οι Πειραιώτες έχουν αντιμετωπίσει τους Ισραηλινούς 27 φορές, από το 1999 στην διοργάνωση της Euroleague. Η ελληνική ομάδα έχει το προβάδισμα στις νίκες, έχοντας κερδίσει 15 φορές, ενώ η Μακάμπι είναι κοντά με 12. Συγκεκριμένα στα ματς που έχουν διεξαχθεί στο Ισραήλ, οι Ισραηλινοί έχουν αναδειχθεί 8 φορές νικητές. Ο Ολυμπιακός έχει φύγει με το διπλό συνολικά 6 φορές. Στην περσινή Ευρωλίγκα οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία νίκη. Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν στο ΣΕΦ με σκορ 90-73, ενώ στη Μενόρα Μιβταχίμ Αρένα έχασαν με τελικό σκορ 84-69. Στην ήττα των Πειραιωτών πρωταγωνιστές ήταν τρεις παίκτες που πλέον δεν αγωνίζονται για τη Μακάμπι. Αυτοί ήταν οι Άντε Ζίζιτς, Σκότι Γουίλμπεκιν και Κίναν Έβανς. Για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχαν ξεχωρίσει ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Αμφότεροι δεν αγωνίζονται πλέον για τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας φόργουορντ σταμάτησε την μπασκετική καριέρα του έπειτα από πολυετή παρουσία στους ερυθρόλευκους. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται στις ΗΠΑ και το NBA, για λογαριασμό των Ντάλας Μάβερικς.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming 22/11

Μετά τον ξεκάθαρο ηγέτη του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοφ, ακολουθεί με πολύ καλές εμφανίσεις ο Κώστας Σλούκας. Με 19 κατά μέσο όρο στο σύστημα αξιολόγησης, αποδεικνύει και φέτος ότι συγκαταλέγεται στους κορυφαίους γκαρντ της Ευρώπης. Σκοράρει 13,5 πόντους και δίνει 6,6 ασίστ. Κοντά τους ο Αμερικάνος γκαρντ Τόμας Γουόκαπ. Έχει 7,9 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5,2 ασίστ και 13,8 στο performance index rating. Προηγείται στα κλεψίματα στην Ευρωλίγκα, έχοντας κατά μέσο όρο 2,4 ανά ματς.

 

Δείτε τον αγώνα εδώ

 

Κομβικός για άλλη μία σεζόν είναι ο Μουστάφα Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ βρίσκει σιγά σιγά τα στάνταρ απόδοσής του. Σκοράρει 8,1 πόντους, 4,6 ριμπάουντ, με 12 κατά μέσο στο pir.

Για άλλη μια χρονιά καθοριστικός είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Έλληνας γκαρντ των ερυθρόλευκων είναι ο παίκτης που παίρνει τα μεγάλα σουτ και ξεκολλάει την ομάδα του, τις στιγμές που δεν έχει ρυθμό. Έχει 8,6 πόντους και 8 στο index rating.

Maccabi Tel Aviv Olympiacos Live Streaming

Η Μακάμπι ξεκίνησε με φοβερό τρόπο τη φετινή σεζόν. Στα 5 πρώτα παιχνίδια της κέρδισε τα τέσσερα και βρέθηκε μέχρι και στη δεύτερη θέση της Euroleague. Βέβαια οι τέσσερις αγώνες ήταν στην έδρα της απέναντι σε Ζαλγκίρις Κάουνας, Μονακό, Βιλερμπάν και Παναθηναϊκό. Μετά τη νίκη της απέναντι στον ΠΑΟ, έχουν ακολουθήσει τρεις συνεχόμενες ήττες από Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα και Παρτιζάν.

Είναι μία καινούρια ομάδα, πλήρως ανανεωμένη. Στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αποχώρησαν επτά παίκτες της. Η ομάδα του Όντεντ Κάτας για να αναπληρώσει τα κενά που έμειναν στο ρόστερ, υπέγραψε συνολικά 11 παίκτες. Λορένζο Μπράουν, Νταρούν Χίλλιαρντ, Γουέιντ Μπόλντουιν και Τζος Νίμπο μερικοί από αυτούς.

Παναθηναικός - Βίρτους Μπολόνια Live Streaming (23/11)

Καλύτερος παίκτης των Ισραηλινών είναι μέχρι στιγμής ο Λορένζο Μπράουν. Ο γκαρντ της Μακάμπι ήρθε με φόρα από την κατάκτηση του Eurobasket τον Σεπτέμβρη με την Εθνική Ισπανίας. Έχει 16,1 στο pir, σκοράρει 15,5 πόντους και προσθέτει 6,4 ασίστ και 3,4 ριμπάουντ.

 

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

 

Άξιος συμπαραστάτης του ο Γουέιντ Μπόλντουιν με 16 πόντους, 5 ασίστ και 3,4 ριμπάουντ. Στο σύστημα αξιολόγησης ο γκαρντ της ομάδας, έχει κατά μέσο όρο 16.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE STREAMING

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε ερώτηση που δέχτηκε, για το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του, απάντησε:

«Τα δύο “κόμπο” γκαρντ που παίζουν στην ίδια θέση, ο Μπράουν και ο Μπόλντουιν, παίρνουν μεγάλο μέρος των αποφάσεων στο παιχνίδι και στο σκορ και είναι καθοριστικό να παίξουμε καλή άμυνα πάνω τους.

Προφανώς αναλύσαμε λίγο τον τρόπο. Στην ουσία η άμυνά τους είναι μαν του μαν με αλλαγές. Έχουμε ένα πλάνο για το παιχνίδι κι ελπίζουμε να πάει καλά. Πρέπει να προστατεύσουμε καλά την μπάλα. Πιέζουν πολύ ακόμα και τις εισαγωγικές πάσες, για αυτό συχνά κλέβουν και όταν ανοίξουν το παιχνίδι στο “τρανζίσιον”, πάνε στο επιθετικό ριμπάουντ. Παίζουν συχνά με αθλητικά πεντάρια τον Πόιθρες και τον Νίμπο. Πρέπει να εκτελέσουμε καλά και με υπομονή, να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, να πάρουμε σωστές αποφάσεις και φυσικά να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Αν το κάνουμε τότε έχουμε σοβαρή τύχη να κερδίσουμε».

 

Δείτε τον αγώνα εδώ

 

Για τον Ολυμπιακό, ο Τόμας Γουόκαπ δήλωσε: «Θα είναι ένα παιχνίδι σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα, σε ένα γεμάτο γήπεδο. Είναι μια πολύ αθλητική, πολύ ταλαντούχα ομάδα. Έτσι εμείς δεν πρέπει να τους αφήσουμε να νιώσουν καλά και να βρουν ρυθμό, γιατί αν τους αφήσεις να παίξουν ελεύθερα στην έδρα τους θα είναι πολύ δύσκολο να τους κερδίσεις».

Για το αν θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά στην άμυνα στο σημερινό ματς: «Όχι, δεν ισχύει μόνο για μένα ότι θα έχω δουλειά στην άμυνα, ισχύει για όλους, από το “1” ως το “5”. Πάνω κάτω αυτό ισχύει σε κάθε παιχνίδι Ευρωλίγκας, δεν υπάρχει κάποιο ματς που μπορείς να πεις “δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο καλοί απόψε”. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είσαι καλός στην άμυνα».

Τέλος για το κλειδί του αγώνα: «Να κρατήσουμε τον έλεγχο του αγώνα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εκτελέσουμε πιστά το αγωνιστικό ματς πλάνο. Τίποτα το ιδιαίτερο, να κάνουμε αυτό που κάνουμε καλά και να μην τους αφήσουμε να ρολάρουν». Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip