ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Χτυπάει το κεφάλι του ο Μπαρτζώκας!

Με μία σημαντική απουσία συνεχίζει ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα για τη 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Για ακόμα μια ημέρα δεν ακολούθησε το πρόγραμμα ο Μουσταφά Φαλ, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση. Έτσι, η συμμετοχή του απέναντι στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου θα αποφασιστεί τη τελευταία στιγμή.

Τα ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα αφορούν στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο διεθνής γκαρντ ανάρρωσε από την ίωση και έτσι προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς.

Οι Πειραιώτες δεν αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα, αφού κανονικά προπονείται και ο Ταρίκ Μπλακ, ο οποίος είχε υποστεί διάστρεμμα πριν από μερικές ημέρες στο ματς με τη Βίρτους.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

Casino