27.05.21|11:12

Αγγελος Αναστασόπουλος Αγγελος Αναστασόπουλος

Οι εκπρόσωποι της Ελλάδας στο Κόνφερενς Λιγκ - Οι αποδόσεις πρόκρισης

οι-εκπρόσωποι-της-ελλάδας-στο-κόνφερε-159393

Το Κόνφερενς Λιγκ, η νέα διοργάνωση της UEFA, κάνει σέντρα στις 8 Ιουλίου με την προκριματική φάση. Μια χρονιά που θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον του θεσμού, αφού σε πρώτη φάση θα διεξαχθεί την επόμενη τριετία ώστε να δούμε «πώς πάει» μέχρι να αποφασιστεί η συνέχιση ή η διακοπή του. Στη δεύτερη προκριματική φάση θα μπουν στην εξίσωση και οι τρεις εκπρόσωποι της Ελλάδας: ΠΑΟΚ, Άρης και ΑΕΚ.

 

 

Οι τρεις ελληνικές ομάδες θα πρέπει λοιπόν να πετύχουν τρεις προκρίσεις σε 41 μέρες, ώστε να βρεθούν στην παρθενική κλήρωση της φάσης των ομίλων του νέου Κυπέλλου της UEFA. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα είναι δεδομένα στους ισχυρούς σε δεύτερο και τρίτο προκριματικό, ενώ στον γύρο των πλέι οφ, όλα θα εξαρτηθούν από τον ανταγωνισμό. Αντίθετα, ο Αρης θα είναι στους αδύναμους από την αρχή, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις πρόκρισης των τριών ελληνικών συλλόγων. 

Ο ΠΑΟΚ έχει τις περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης, σύμφωνα με τις στοιχηματικές. Oι Κυπελλούχοι Ελλάδας προσφέρονται στο 1.50 ώστε να περάσουν νικηφόρα και από τους τρεις προκριματικούς ομίλους και να βρεθούν στην κληρωτίδα της φάσης των ομίλων. Αντίθετα, ο αποκλεισμός τους παίζει στο 2.50. Σαφώς πολλά θα κριθούν από την κλήρωση, γιατί στην πρώτη φάση σαφώς οι αντίπαλοι θα είναι βατοί, όμως αργότερα η τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΚ, η οποία θα ξεκινήσει ως ισχυρή την πορεία της στα προκριματικά. Η παρουσία του «Δικέφαλου» στους ομίλους της τρίτης κατά σειρά δυναμικής διοργάνωσης της UEFA δίνεται στο 1.70, την ώρα που ο αποκλεισμός παίζει στο 2.10.

Τα πράγματα για τον Αρη είναι διαφορετικά από πλευράς αποδόσεων, καθώς η τύχη στην κλήρωση είναι αναγκαία προϋπόθεση από τον δεύτερο κιόλας προκριματικό, από το σημείο εκκίνησης δηλαδή για τους εκπροσώπους της Ελλάδας στο Conference League. Η πρόκριση του Αρη στους τελικούς 32 που θα σχηματίσουν τους ομίλους προσφέρεται στο 3.00, ενώ ο αποκλεισμός είναι στο 1.35.

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡ. TV
BETSLIP
betslip