Δήλωση Γιαννακοπούλου μετά τη σκούπα!

δήλωση-γιαννακοπούλου-μετά-τη-σκούπα-157730

Επίσημη θέση για όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό στον Παναθηναϊκό και για τους λόγους που υπήρξε η… σκούπα στο εσωτερικό των «Πράσινων» πήρε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Δημήτρης Γιαννακόπουλος το βράδυ της Τρίτης (12/4) τονίζοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει πρόταση αγοράς της ΚΑΕ από κανέναν επενδυτή.

[stoiximan_desktop keimeno_etaireias=”0% γκανιότα* με σούπερ αποδόσεις κάθε μέρα” width=”50%”]

«Να έχεις βγει ξεκάθαρα και να λες πωλείται η ΚΑΕ και να μην υπάρχει η παραμικρή πρόταση από Παναθηναϊκάρες και μη… Ούτε μισή. Μόνο κάτι fundάσματα.

Να έχεις δώσει εν λευκώ τα κλειδιά του αγωνιστικού σε αυτούς που αν γινόταν δημοψήφισμα “ποιος θες να τρέξει τον Παναθηναϊκό;” θα έπαιρναν το 101%. Κι αυτοί αντί να στήσουν ένα μπασκετικό project για το παρόν και το μέλλον, φτιάχνουν ένα συνονθύλευμα με… 8 ξένους, σε μια περίοδο που λόγω συνθηκών στόχος δεν είναι η Ευρώπης, αλλά να χτιστεί κάτι υγιές.

Να έχεις μια εικόνα που δεν συνάδει με το μέγεθος του Παναθηναϊκού και μήνες τώρα δεν υπάρχει καμία βελτίωση. Και να στηρίζεις εμμονικά τις επιλογές που ξεκάθαρα δεν σου έχουν βγει.

Να έχεις δώσει εν λευκώ τη διαχείριση των οικονομικών στον πιο στενό σου συνεργάτη με ξεκάθαρη εντολή έσοδα – έξοδα κι αυτός να σε αναγκάζει λόγω αστοχιών να βάλεις και 3 εκατ. σε μια σεζόν που διασύρεσαι εντός γηπέδου από ομάδες με υποπολλαπλάσια μπάτζετ στην Ευρώπης κι αγκομαχείς για να νικήσεις τις “μικρές” ομάδες στην Ελλάδα… Ναι λοιπόν για όποιον δεν το ξέρει η φετινή χρονιά μου έχει κοστίσει ήδη 3 εκατ. ευρώ!

Και μετά από αυτά αντί να αφήνεις τους αποκλειστικά υπεύθυνους να επωμιστούν τις συνέπειες μέχρι τέλους, να τις παίρνεις πάνω σου ελπίζοντας σε πιθανή αλλαγή εικόνας ενόψει τελικών, αλλά κυρίως για να χτιστεί σωστά η επόμενη χρονιά.

Και να τα ακούς και από πάνω», έγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡ. TV
BETSLIP
betslip