Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

23.11.19|00:05

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Sportingbet: Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι με ακόμα καλύτερες αποδόσεις (23-11-2019)

sportingbet-μάντσεστερ-σίτι-τσέλσι-με-ακόμα-καλ-179590

To παιχνίδι… ζωντανεύει με αμέτρητα ειδικά Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι.

Με ντέρμπι γίνεται η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Premier League, έπειτα από τη τελευταία διακοπή των πρωταθλημάτων μέσα στο 2019, για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων,. Η Μάντσεστερ Σίτι που βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Λίβερπουλ, υποδέχεται στο «Etihad», την Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι που φέτος ταλανίζονται από αρκετά προβλήματα τραυματισμών, θέλουν να παραμείνουν στο… κυνήγι της κορυφής, ξεπερνώντας παράλληλα την αντίπαλο της. Οι «μπλε» με τη σειρά τους δείχνουν να είναι φορμαρισμένοι στις τελευταίες αγωνιστικές της Premier League. Εκεί είναι αήττητοι από τις 22 Σεπτεμβρίου και την εκτός έδρας ήττα από τη Λίβερπουλ. Έκτοτε μετρούν έξι διαδοχικές νίκες. Αναφορικά με την προϊστορία των δύο ομάδων, η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ έχει το… πάνω χέρι με 12 νίκες σε επίπεδο Premier League. Οκτώ φορές πανηγύρισαν οι γηπεδούχοι, ενώ δύο ματς ολοκληρώθηκαν ισόπαλα.

 

 

Τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να φύγουν με το τρίποντο από την… πλατεία, πριν το ταξίδι στο Λονδίνο με τη Τότεναμ, αλλά και το ντέρμπι κορυφής της επόμενης εβδομάδας, με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «κυανέρυθροι» που φέτος προβληματίζουν με την απόδοση τους, είναι ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα. Στα πέντε τελευταία ματς για το πρωτάθλημα μετρούν τρεις ήττες, μία ισοπαλία και μόλις μία νίκη. Τέλος το σύνολο του Πέντρο Μαρτίνς, διατηρεί το αήττητο του στην Ελλάδα με οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες.

 

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Grand Spinn» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

 

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip