Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

14.02.19|01:22

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Ορμή εναντίον ποιότητας (14-02-2019)

ορμή-εναντίον-ποιότητας-14-02-2019-184907

Επιστροφή των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων με σπουδαίο παιχνίδι στο Μάντσεστερ και συνέχεια της προσπάθειας του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ.

Δύο μήνες αναμονής ήταν αρκετοί! Το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ γυρίζουν με τις νοκ άουτ φάσεις των «16» και «32» κατ’ αντιστοιχία και το θερμόμετρο εκτοξεύεται!

Με τις πρόσφατες δάφνες της ανάδειξης του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ ως προπονητή του μήνα (Ιανουάριος) στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχτεί στο «Ολντ Τράφορντ» την Παρί Σεν Ζερμέν, με στόχο να μεταφέρει την… ορμή που καταθέτει στην πλειοψηφία των εμφανίσεών της με τον Νορβηγό στον πάγκο και στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Απέναντί της η «λαβωμένη» Παριζιάνα του Τόμας Τούχελ. Ο Νεϊμαρ είναι τραυματίας, οι περισσότεροι αμυντικοί χαφ επίσης και ο Γερμανός προπονητής έχει περισσότερους «πονοκεφάλους» για την ενδεκάδα του σε σχέση με τον ομόλογό του στους «κόκκινους διάβολους». 

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης η πορεία υπεράσπισης του τροπαίου συνεχίζεται στο Αμστερνταμ απέναντι στον Αγιαξ και η «προίκα» της νίκης επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας ίσως αποδειχτεί ευεργετική για την (γενικώς εύθραυστη) αυτοπεποίθησή της.

Στο Γιουρόπα Λιγκ η… διαβολοεβδομάδα του Ολυμπιακού έχει… ενδιάμεσο σταθμό την Ντινάμο Κιέβου. Ο ΠΑΟΚ νίκησε τους «ερυθρόλευκους» την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα και σχεδόν «καθάρισε» την υπόθεση τίτλος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα καταφέρουν οι Πειραιώτες να αφήσουν πίσω τους την πικρία της Θεσσαλονίκης ώστε να βάλουν θεμέλια πρόκρισης απέναντι στην ουκρανική ομάδα;

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip