Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ - ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Μπορεί να πέρασε από την έδρα της Οντ, ωστόσο έδειξε αμυντικές αδυναμίες. Από την άλλη, η Λίλεστρομ θέλει να ρεφάρει την ήττα στην πρεμιέρα και θα κάνει τα πάντα για να φύγει με αποτέλεσμα σήμερα. Πάμε κόντρα στη μεταξύ τους παράδοση και επιλέγουμε το Goal/Goal στο 1.62 της Stoiximan, βασισμένοι στο γεγονός πως τόσο η Χάουγκεσουντ (βρίσκει τουλάχιστον 1 τέρμα στις 7 από τις 9 επίσημες αναμετρήσεις της) όσο και Λίλεστρομ (πετυχαίνει τουλάχιστον 1 γκολ στους 5 από τους 7 τελευταίους αγώνες της στο πρωτάθλημα).
ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ - ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ
Facts Αγώνα
• 2η αγωνιστική της Eliteserien
• 4-7-4 η συνολική μεταξύ τους παράδοση στο «Χάουγκεσουντ Στάντιον»
• 5/7 Over 2,5 έχει η Χάουγκεσουντ τελευταία στο πρωτάθλημα
• 5/6 Over 2,5 έχει καταγράψει τελευταία στις επίσημες αναμετρήσεις της η Λίλεστρομ
• Οι 7 από τις 8 τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις, για την Eliteserien, ολοκληρώθηκαν No Goal.
Άντεξε στην πίεση της Οντ στην πρεμιέρα, ήταν ιδιαίτερα εύστοχη και μία προβολή στο 90+2’ από τον Σέονε της χάρισε τη νίκη με 2-1, μπαίνοντας με το δεξί στις επίσημες υποχρεώσεις της.
Σήμερα, όλοι κάνουν focus στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λίλεστρομ. Οι «γλάροι» δεν έχουν ιδιαίτερα καλή παράδοση με τα «καναρίνια», μιας και αυτά έχουν 3 διπλά στις 4 τελευταίες επισκέψεις τους στο «Χάουγκεσουντ Στάντιον» .
Η Χάουγκεσουντ είναι κλασσική ομάδα του over μιας και στα 5 από τα 7 τελευταία της παιχνίδια για το πρωτάθλημα σημειώθηκαν από 2+ γκολ.
Απέναντι στη Λίλεστρομ πάντως είναι άξιο αναφοράς πως οι 7 από τους 8 τελευταίους τους αγώνες, ολοκληρώθηκαν No Goal.
Οι «γλάροι» στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου πραγματοποίησαν την 8η προσθήκη τους στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, κάνοντας δικόν τους τον 20χρονο Δανό μεσοεπιθετικό Ματίας Σάουερ, με τη μορφή δανεισμού από τον Άαρχους.
Αντίθετα αποχώρησε (δανεικός), στην Έγκερσουντ (Β’ Νορβηγίας), ο 20χρονος Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός Μαντιόντιο Ντιά, που δεν υπολογιζόταν.
Χάνει τη σεζόν (ρήξη χιαστού) ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Άμουντ Ουίχν δεν προλαβαίνει να επιστρέψει και ο δεξιός μπακ Βέγκαρντ Σόλχαιμ (μικροτραυματισμός).
Έπεσε θύμα έκπληξης την 1η αγωνιστική, μιας και ηττήθηκε στην έδρα της από τη Κρίστιανσουντ, η οποία ανέβηκε φέτος κατηγορία.
Τα «καναρίνια» εμφάνισαν κενά στα μετόπισθεν τα οποία εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι φιλοξενούμενοι και στο 47’ έχαναν ήδη με 2-0. Παρότι μείωσαν με κεφαλιά του Γκαρνάς στο 59’, ύστερα από φάουλ κοντά στην περιοχή, η προβληματική τους αμυντική λειτουργία επέτρεψε στην Κρίστιανσουντ να βρει και τρίτο τέρμα στην κόντρα, στο 66’.
Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες της Λίλεστρομ ήταν να διαμορφώσουν το τελικό 3-2, με κοντινή προβολή του Όλσεν στο 82’.
Αν και είναι διάχυτη η απογοήτευση, μετά το κακό ξεκίνημα, σήμερα όλοι στρέφονται στην εκτός έδρας δοκιμασία με τη Χάουγκεσουντ.
Η πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση στο «Χάουγκεσουν Στάντιον» είναι υπέρ των «κιτρινόμαυρων».
Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει να επιδείξει και πολλά No Goal (οι 7 από τις 8 τελευταίες τους συναντήσεις).
Η Λίλεστρομ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών έκανε δικό της τον δεξιό μπακ του ΟΦΗ, Έρικ Λάρσον, αφού ο βασικός της δεξιός οπισθοφύλακας θα χάσει τη χρονιά λόγω τραυματισμού.
Χάνει τη σεζόν ο μέσος Λαρς Ράνγκερ (ρήξη χιαστών), τραυματίας ο μέσος Έρλινγκ Κνούντσον όπως και ο νεοαφιχθείς Έρικ Λάρσον (δεξιός μπακ).