Ανάλυση Αγώνα
- 
                                            Εκτίμηση
 - 
                                        Αποδόσεις
 - 
                                        Ανάλυση
 - 
                                            Στατιστικά
 
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Χάντερσφιλντ πήρε μεγάλη ανάσα με τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, όμως η Μίντλεσμπρο δεν είναι… Μπλάκμπερν. Ακόμα και με τις γνωστές απουσίες, η ομάδα του Κάρικ παρουσιάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο και περιμένω ότι θα επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απόψε. Άλλωστε έχει ήδη κερδίσει μία φορά στη συγκεκριμένη έδρα. Έφτασε το 1.91 το «διπλό» στη Novibet.
Bet builder
2 + Over 2,5
ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ
Facts Αγώνα
- Αγώνας Α’ γύρου (19/08/23): Μίντλεσμπρο – Χάντερσφιλντ 1-1
 - Για το Λιγκ Καπ (08/08/23): Χάντερσφιλντ – Μίντλεσμπρο 2-3
 - Η Χάντερσφιλντ τρέχει αήττητο τεσσάρων αγώνων σε επίπεδο πρωταθλήματος κόντρα στη Μίντλεσμπρο (2-2-0).
 - Η Μίντλεσμπρο έχει κερδίσει μόνο σε μία από τις τέσσερις προηγούμενες επισκέψεις της στο «Τζον Σμιθς» σε επίπεδο πρωταθλήματος (1-1-2)
 - Η Χάντερσφιλντ έχει κερδίσει το τελευταίο ματς του έτους και τις τέσσερις προηγούμενες χρονιές.
 - Η Μίντλεσμπρο έχει κερδίσει το τελευτάιο ματς του έτους στις τέσσερις από τις πέντε προηγούμενες χρονιές (4-0-1).
 - Ο τεχνικός της Χάντερσφιλντ, Ντάρεν Μουρ, έχει ηττηθεί και στις τρεις φορές που έχει αντιμετωπίσει τη Μίντλεσμπρο.
 - Δέκα από τα 12 εκτός έδρας ματς της Μίντλεσμπρο στο πρωτάθλημα ήταν Over 2,5.
 - Την Πρωτοχρονιά η Χάντερσφιλντ θα αγωνιστεί στην έδρα της Λέστερ, ενώ η Μίντλεσμπρο θα φιλοξενήσει την Κόβεντρι.
 
Δείτε τα προγνωστικά Championship
Νίκη-ανάσα το 3-0 εντός έδρας επί της Μπλάκμπερν την Boxing Day. Η Χάντερσφιλντ είχε τεράστια ανάγκη αυτό το τρίποντο, όχι μόνο για να διατηρηθεί σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους, αφού έχουν αρχίσει και… ζορίζουν τα πράγματα. Απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο τους, οι «τέριερς» εκμεταλλεύτηκαν κάθε ευκαιρία που τους προσέφερε η άμυνα της Μπλάκμπερν και πέτυχαν τρία γκολ (Χίντλι 28’, Τόμας 55’, Μπεργκζόργκ 68’).
Έτσι, η ομάδα του Μουρ επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές (0-3-2), ενώ παράλληλα έφτασε σε δεύτερη επιτυχία στα 12 τελευταία (2-5-5). Ο Άγγλος τεχνικός μάλιστα είχε χαρακτηρίσει κομβικό το παιχνίδι με τους «ρόβερς», αφού η πίεση προς το πρόσωπό του είχε αρχίσει να συσσωρεύεται.
«Ο στόχος ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και είμαι χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη», ανέφερε ο Μουρ, ο οποίος «έκοψε» τα ρεπό της παραμονής και των Χριστουγέννων στους ποδοσφαιριστές του. Κάτι που φάνηκε ότι απέδωσε, αφού οι παίκτες του ήταν συγκεντρωμένοι κόντρα στην Μπλάκμπερν και έφεραν τη νίκη. Για αυτό και εν τέλει πήραν το ρεπό που ήθελαν την επομένη της Boxing Day.
Αναγκαστική αλλαγή έγινε στο τελευταίο ο αναπληρωματικός κίπερ Μάξγουελ (8/0) και με δεδομένο ότι και ο βασικός Νικόλς (κίπερ, 17/0) είναι στα «πιτς», ο νεαρός Τσάπμαν (1/0) αναμένεται να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια.
Αν και ο Τζάκσον (μπακ, 14/1) επέστρεψε στις προπονήσεις, τραυματίστηκε ξανά και είναι αμφίβολος, όπως και οι Πίρσον (χαφ, 21/0), Γουόρντ (φορ, 10/1). Συνεχίζουν εκτός δράσης οι Χάρατ (φορ, 15/1) και Ράφελς (στόπερ, 11/0). Μακροχρόνια απών ο μπακ Τέρτον.
Η τύχη της γύρισε την πλάτη και όχι μόνο δεν μπόρεσε να κερδίσει στην έδρα της Ρόδεραμ, αλλά ηττήθηκε (1-0) με απίθανο τρόπο. Η Μίντλεσμπρο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα του αγώνα και πίεσε έντονα για να σκοράρει. Στο 27’ ο Γκρίνγουντ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ οι παίκτες του Κάρικ έχασαν δύο ακόμη μεγάλες ευκαιρίες με τον αντίπαλο γκολκίπερ να κατεβάζει ρολά.
Μία προσπάθεια είχε όλη κι όλη στο ματς η Ρόδεραμ, όμως τρόπον τινά έπρεπε να επιβεβαιωθεί ο «νόμος του ποδοσφαίρου» και να τιμωρηθεί η Μπόρο για τις χαμένες ευκαιρίες της. Έτσι, από μία σέντρα στο 72’, η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα και με τη βοήθεια του αέρα κατέληξε στα δίχτυα του ανύμπορου να αντιδράσει Γκλόβερ. Από εκεί και πέρα η Μίντλεσμπρο πίεσε για την ισοφάριση, είχε ευκαιρίες και δίκαια διαμαρτύρεται για πέναλτι που έγινε στον Μπανγκούρα δίχως να καταλογιστεί, όμως δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.
«Είμαστε πολύ εκνευρισμένοι. Πραγματικά είναι δύσκολο να καταλάβω πως χάσαμε ένα ματς που ο αντίπαλος δεν είχε σουτ στην εστία. Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό ποτέ. Είχαμε ευκαιρίες που έπρεπε να εκμεταλλευτούμε. Πολύ άδικο αποτέλεσμα. Κρατάμε την καλή δημιουργία και κυκλοφορία που είχαμε και προχωράμε παρακάτω», ανέφερε ο Κάρικ, ενώ σχετικά με τη φάση του πέναλτι πρόσθεσε: «Προσπαθώ να μην κριτικάρω τις αποφάσεις των διαιτητών και να μην αναφέρομαι σε αυτούς, αλλά η απόφαση να μην δώσουν το πέναλτι με έφερε στα όρια μου».
Αυτό το αποτέλεσμα έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί δύο αγωνιστικών της Μίντλεσμπρο, η οποία βέβαια έχει συμπληρώσει μία εξάδα αγώνων με τέσσερις ήττες (2-0-4). Ως εκ τούτου παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, αν και η απόστασή της από την 6η θέση είναι στους τρεις βαθμούς. Απόψε το σύνολο του Κάρικ θα δώσει δεύτερο στη σειρά μακριά από το «Ρίβερσαϊντ», έχοντας κερδίσει μόνο ένα από τα πέντε προηγούμενα εκτός έδρας ματς (1-1-3).
Λογικά ούτε τώρα θα επιστρέψει ο Λάτε Λαθ (φορ, 16/5), ο οποίος έχασε τα δύο προηγούμενα. Πάει για τέταρτο εκτός ο βασικός κίπερ Ντιένγκ (22 συμ), ενώ ένα ακόμη ματς θα χάσουν οι ΜακΝερ (στόπερ, 15/0) και Χάκνι (εξτρέμ, 16/1). Σταθερά νοκ-άουτ ο μεσοεπιθετικός Φορς (9/2) και ο μπακ Ο’ Μπράιαν (5/0). Για αρκετό καιρό στα «πιτς» οι Σμιθ (μπακ, 6/0) και Λένιχαν (στόπερ, 8/1).