ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

EL
21:45
30.10

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΜΟΝΑΚΟ

«Αντέχει» η Μονακό
1
2
Εκτίμηση
Aleksandar Nikolic hall
NovaSports 5
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
2

ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΜΟΝΑΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Γιώργος Πετρίδης Γιώργος Πετρίδης
Ώρα έναρξης: 21:45
STAKE: 10

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (+2,5)

Απόδοση: 1.80
novibet Παίξε νόμιμα

Ασταθής και κάπως «ασύνδετη» για την ώρα η Παρτίζαν, που δεν έχει ρόλους και χημεία. Όχι ότι η Μονακό θέλγει με την απόδοσή της, αλλά θεωρώ ότι αξίζει στήριξης ως αουτσάιντερ. Το διπλό με χάντικαπ 2,5 πόντων σε απόδοση 1.80 στη Novibet.

Ειδικά στοιχήματα

Μάικ Τζέιμς: over 2,5 εύστοχα τρίποντα

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΜΟΝΑΚΟ

Facts Αγώνα

• Με χάντικαπ 1,5 πόντου υπέρ της Μονακό: 1.84-1.96

Δείτε τα προγνωστικά ευρωλίγκα

ΠΑΡΤΙΖΑΝ
Ρεπορτάζ

Ιδανική αυτόχειρας, υπέστη ήττα-μαχαιριά από τη Βίρτους Μπολόνια (69-70 εντός). Ήλεγχε τον ρυθμό και ήταν μπροστά στο σκορ σχεδόν για 37 λεπτά, αν και δεν κατάφερε να ξεφύγει πολύ: μεγαλύτερη διαφορά της ήταν το +9. Στο φινάλε όμως τα έκανε όλα… λάθος και έχασε μέσα από τα χέρια της το ροζ φύλλο, σε ένα ματς που ήταν απελπιστικά άστοχη στα τρίποντα (6/24) και είχε αρνητική αναλογία ασίστ/λαθών (11 έναντι 16).

Μοιραίοι ο Λούντμπεργκ, που είχε 1/2 βολές στο 69-68 και άστοχο σουτ στο 69-70, αλλά και ο Ντιλικινά, ο οποίος έκανε λάθος στα 21 δευτερόλεπτα και… airball στα 3 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε. Έτσι πήγε στράφι η μυθική εμφάνιση του Ταϊρίκ Τζόουνς (20 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα) και υπέστη την πρώτη ήττα μετά από 2 σερί νίκες, ενόσω υποχώρησε στο 2-3.

Τουλάχιστον έβγαλε αντίδραση το Σάββατο και συνέτριψε την Κρκα (96-63 εντός) για την Αδριατική Λίγκα χάρη στο εντυπωσιακό της δεύτερο ημίχρονο (55-35 το επιμέρους σκορ), επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά. Ξεχώρισαν οι Νάκιτς (16 πόντοι, 9 ριμπάουντ), Ουάσινγκτον (16 πόντοι) και Ποκουσέβσκι (14 πόντοι, 9 ριμπάουντ), ενώ έκανε το «5 στα 5» στη διοργάνωση.

Αγωνιστικά Νέα

Αμφίβολος δίνεται ο νεοφερμένος γκαρντ Κάρλικ Τζόουνς, οριακά ο χρήσιμος γκαρντ Ντιλικινά.

ΜΟΝΑΚΟ
Ρεπορτάζ

Τα έκανε… μαντάρα στον γαλλικό «εμφύλιο» με την Παρί και υπέστη οδυνηρή ήττα (80-87 εντός). Μπήκε κοιμισμένα και βρέθηκε ακόμα και στο -12, αλλά σοβαρεύτηκε και χάρη στην κυριαρχία της στο 3ο δεκάλεπτο (21-14 το επιμέρους σκορ), ξέφυγε με +6. Στα τελευταία 2,5 λεπτά του λαιβ σκορ όμως έπαθε τρικυμία και από το +2 (79-77) βρέθηκε στο -5 (79-84). «Αγκάθι» η αστοχία της στα τρίποντα (4/24!) και στις βολές (12/21).

Το τρομερό της υπόθεσης είναι ότι ήλεγξε απόλυτα την εναέρια κυκλοφορία (44-33 τα ριμπάουντ) και πήρε 20 επιθετικά ριμπάουντ. Διασώθηκαν Οκόμπο (13 πόντοι, 7 ασίστ) και Τζαϊτέ (13 πόντοι, 10 ριμπάουντ), ωστόσο επέστρεψε σε… μοτίβο ηττών και υποχώρησε στο 3-2. Το Σάββατο ξεδίπλωσε τις αρετές της και πέρασε επιβλητικά (77-98) από την έδρα της Νανσί για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε το ξέσπασμά της στις «ενδιάμεσες» περιόδους (34-61 το επιμέρους σκορ). Οκόμπο (18 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Μπράουν (16 πόντοι), Ντιαλό (17 πόντοι) και Τζαϊτέ (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ) ήρθαν από τον πάγκο και άλλαξαν τη ροή του αγώνα. Αυτή ήταν η 4η νίκη της σε 6 «στροφές» της λίγκας (4-2).

Αγωνιστικά Νέα

Ανέτοιμος ο νιόφερτος γκαρντ Καλάθης, πλησιάζει στο 100% ο νεοφερμένος φόργουορντ Κορκμάζ.

Ροή ειδήσεων
Προσφορές
Όλες οι ειδήσεις
Όλες οι προσφορές

Casino