- Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων συμμετέχουν 32 ομάδες απ’ όλο τον κόσμο. Χωρίζονται σε 8 γκρουπ των τεσσάρων συλλόγων (τρεις αγωνιστικές). Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο προκρίνονται στη νοκ-άουτ φάση («16», προημιτελικοί, ημιτελικοί και τελικός). Μονοί αγώνες, δεν υπάρχει μικρός τελικός.
- Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Μεταξύ τους παιχνίδια, 2) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια, 3) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους παιχνίδια, 4) Διαφορά τερμάτων συνολικά στον όμιλο, 5) Καλύτερη επίθεση συνολικά στον όμιλο, 6) Βαθμοί Fair Play, 7) Κλήρωση
- Η Ουράβα από την Ιαπωνία αντιμετωπίζει τη Μοντερέι από το Μεξικό.
- Τελευταία αγωνιστική στον όμιλο. Η Ουράβα με μηδέν βαθμούς έχει αποκλειστεί και μαθηματικά. Η Μοντερέι για να προκριθεί χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων. Αρχικά, θέλει οπωσδήποτε νίκη και το άλλο παιχνίδι (Ίντερ – Ρίβερ Πλέιτ) να έρθει ισόπαλο 1-1 ή 0-0.
- Η Μοντερέι δεν έχει νικήσει κανέναν από τους τρεις προηγούμενους αγώνες, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.
- Η Ουράβα προέρχεται από 7/8 G/G στο κουπόνι στοιχήματος.
- Η Μοντερέι έχει προσφάτως 8/10 Over 4,5 κάρτες.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΥΡΑΒΑ - ΜΟΝΤΕΡΕΙ
Facts Αγώνα

ΟΥΡΑΒΑ
Ρεπορτάζ
Με την εμφάνισή της κόντρα στη Ρίβερ, δεν άφησε κανέναν εντυπωσιασμένο και έχασε 3-1. Με την Ίντερ, μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν και πάλι ήττα, όμως δημιούργησε διαφορετικά συναισθήματα.
Μπορεί η Ουράβα να έχει αποκλειστεί και μαθηματικά, ωστόσο έβγαλε αντίδραση με τους «νερατζούρι» και έως το 78’ προηγείτο με γκολ του Γουατανάμπε στο 11’. Δυστυχώς, δεν άντεξε μέχρι τέλους και υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των Ιταλών, που σημείωσαν δύο τέρματα, στο 78΄και στο 90+2’.
Τα συνηθισμένα αμυντικά ζητήματα που αναφέρονται συχνά πυκνά στις αναλύσεις αγώνων έκαναν ξανά την εμφάνισή τους. Μικρές στιγμές αδράνειας πίσω οδήγησαν την ομάδα του Μαρτσέι Σκόρτσα στο να χάσει το προβάδισμα και εν τέλει στον αποκλεισμό.
Πλέον, οι Ιάπωνες δεν έχουν να κυνηγήσουν κάτι και το μυαλό τους βρίσκεται ήδη στο πρωτάθλημα. Μόνο θέμα γοήτρου αν θα υπάρξει και οι ποδοσφαιριστές επιδιώξουν – δίχως άγχος – να κάνουν το πρώτο τους τρίποντο σε αυτή τη διοργάνωση.
Αγωνιστικά νέα
Στην αποστολή ο Σιμπάτο που δεν έχει παίξει σε κανένα ματς φέτος λόγω τραυματισμού.
Η αποστολή της Ουράβα
Τερματοφύλακες: Νισικάβα, Νιεκάβα, Γιοσίντα, Μάλκολμ
Αμυντικοί: Μπόζα, Ισιχάρα, Χοϊμπράτεν, Ογκιβάρα, Νεμότο, Ινούε, Τανάκα
Μέσοι: Ματσουμότο, Σάβιο, Χαραγκούτσι, Νακατζίμα, Γκούσταφσον, Γουατανάμπε, Σεκίνε, Οκούμπο, Σιμπάτο, Ματσούο, Γιασούι, Χαγιακάβα, Γουάντα, Κανέκο, Νγκανούμα
Επιθετικοί: Άμπε, Τιάγκο Σαντάνα, Κομόρι, Τακαχάσι, Τερούτσι, Νίτα
Προπονητής: Μαρτσέι Σκόρτσα

ΜΟΝΤΕΡΕΙ
Ρεπορτάζ
Καθόλου άσχημα μέχρι στιγμής. Για την ακρίβεια, παραπάνω καλά απ’ ό,τι και η ίδια περίμενε. Κόντρα σε δύο καλύτερες και πιο ποιοτικές ομάδες όπως η Ίντερ και η Ρίβερ Πλέιτ, δεν ηττήθηκε σε καμία περίπτωση, αποσπώντας δύο ισοπαλίες (1-1 και 0-0 αντίστοιχα).
Έχει λοιπόν την ευκαιρία να προκριθεί στην εκπνοή στο πρόγραμμα αγώνων του ομίλου. Δεν εξαρτάται βέβαια στον απόλυτο βαθμό από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού με την Ουράβα, αλλά οφείλει να κάνει το καθήκον της. Να νικήσει δηλαδή και να έχει το «αυτί» της στο Ίντερ – Ρίβερ Πλέιτ.
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι αντιμετωπίζει τον – θεωρητικά – πιο αδύναμο σύλλογο του γκρουπ, οπότε θα κληθεί να κάνει το κάτι παραπάνω, σε σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια. Κυρίως επιθετικά, αφού αναμένεται να έχει περισσότερη πρωτοβουλία, δεδομένης της δυναμικής τής Ουράβα.
Οπωσδήποτε να είναι λίγο περισσότερο τολμηρή επιθετικά, αφού με τους Αργεντίνους σούταρε μόλις τρεις φορές. Και αν υπολογίσουμε ότι μπορεί να της χρειαστεί μία καλή διαφορά τερμάτων για την πρόκριση, τότε πρέπει να δείξει κάτι περισσότερο.
Αγωνιστικά νέα
Τιμωρημένος ο Χ. Ροντρίγκες (μέσος, 5 συμ.), δεν αναμένονται πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.
Η αποστολή της Μοντερέι
Τερματοφύλακες: Έ. Αντράντα, Λ. Καρδένας, Σ. Μελέ, Σ. Πέρες
Αμυντικοί: Ρ. Τσάβες, Τ. Αρτεάγκα, Β. Γκούζμαν, Κ. Σαλσέδο, Έ. Αγκίρε, Έ. Μορένο, Λ. Ρέγες, Γ. Σάντσες, Τ. Λεόνε, Σ. Μεδίνα, Σ. Ράμος
Μέσοι: Φ. Αμπρίζ, Ν. Ντεοσά, Ό. Τόρες, Σ. Κανάλες, Χ. Κορόνα, Ζ. Κορτίσο, Λ. Οκάμπος, Χ. Ροντρίγκες, Ί. Φίμπρες
Επιθετικοί: Ε. Μπερτεράμε, Α. Αλβαράδο, Γ. Ρόχας, Α. Γκονζάλες, Ρ. Ντε Λα Ρόσα, Χ. Μοχίκα
Προπονητής: Ντομενέκ Τορέν
ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
ΟΥΡΑΒΑ - ΜΟΝΤΕΡΕΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|