Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΛΕΣΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Μπορεί να μην βρίσκεται στα καλύτερά της η Μπράιτον, αλλά τούτη είναι η ευκαιρία της για να επανέλθει στις νίκες. Η Λέστερ παραμένει άθλια. Δεν βάζει γκολ με τίποτα και ταυτόχρονα στα μετόπισθεν τα προβλήματα που βγάζει είναι τεράστια. Επομένως, 1+Over 2,5 στο 1.78 στη Netbet.
Bet builder
Μπράιτον νίκη με 2+ γκολ + Over 9,5 κόρνερ + Under 4,5 κάρτες
Ειδικά στοιχήματα
Να σκοράρει ο Γουέλμπεκ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΛΕΣΤΕΡ
Facts Αγώνα
- Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΕΣΤΕΡ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ 2-2
- Περισσότερες είναι οι νίκες της Λέστερ στα μεταξύ τους (19-10-15).
- Η Μπράιτον είχε έξι ήττες στα οκτώ πρώτα παιχνίδια της απέναντι στη Λέστερ στην Premier League (0-2-6), αλλά έκτοτε είναι αήττητη σε πέντε αγώνες (2-3-0).
- Η Λέστερ έχει δύο σερί εκτός έδρας ήττες κόντρα στην Μπράιτον στην Premier League, ενώ είχε τρία διπλά σε τέσσερις προσπάθειες προηγουμένως (3-1-0). Ποτέ στο παρελθόν δεν έχασαν οι «αλεπούδες» τρία διαδοχικά ματς πρωταθλήματος στην έδρα των «γλάρων».
- Η Μπράιτον μετρά δύο διαδοχικές εντός έδρας ήττες στην Premier Legue, όσες είχε συνολικά στους 13 προηγούμενους αγώνες της (6-5-2). Η τελευταία φορά που έχασε περισσότερες σερί φορές στο γήπεδό της ήταν οι έξι τον Μάρτιο του 2022, επί Γκρέιαμ Πότερ.
- Πάει να γράψει ιστορία η Λέστερ και να γίνει η πρώτη ομάδα που θα χάσει εννέα σερί ματς στην πρώτη κατηγορία χωρίς να σκοράρει.
- Στις έντεκα πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της η Μπράιτον μετρά δέκα Over 2,5 στο κουπόνι οπαπ.
- Από τους έντεκα τελευταίους αγώνες που έδωσε η Λέστερ στην Premier League, στους δέκα έχασε και δεν έβαλε ούτε γκολ!
Δείτε τα προγνωστικα Αγγλία
Είναι να μην την πάρει από κάτω… Όταν το παθαίνει, δεν σηκώνει κεφάλι. Ποιότητα υπάρχει, αλλά δεν είναι ομάδα γαλουχημένη στις επιτυχίες για να έχει αυτή τη νοοτροπία νικητή που απαιτείται όταν στραβώνουν τα πράγματα. Αυτό και η έλλειψη σταθερότητας στοιχίζουν.
Μπορεί να ήταν εντυπωσιακό το πόσο καλά αντέδρασε μετά το 7-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά όταν οι «κόκκινοι» την πέταξαν εκτός Κυπέλλου στα πέναλτι, ήταν λες και κατέβηκε ο γενικός. Δύο ήττες στη σειρά στα επόμενα ματς πρωταθλήματος στο πρόγραμμα αγώνων και κάπως έτσι το όνειρο της επιστροφής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ξεθωριάζει. Ο ανταγωνισμός ήταν, ούτως ή άλλως, μεγάλος.
Εξυπακούεται πως στο ματς με τη Λέστερ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Γενικά, στην επόμενη τετράδα των αγώνων της οι τρεις είναι εντός και θα πρέπει να τους πάρει. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι πως δεν τα πηγαίνει τόσο καλά στο σπίτι της. Είναι μόλις έξι οι νίκες της σε 15 αγώνες (6-6-3).
Τέλος, προέρχεται από το 2-1 στο Λονδίνο με την Κρίσταλ Πάλας. Εκεί δέχτηκε γκολ με το… καλημέρα, απάντησε πριν το ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο η εστία της παραβιάστηκε και πάλι σχετικά νωρίς. Μετά ήταν δύσκολο να το γυρίσει και δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό.
Αμφίβολη η συμμετοχή του Μιτόμα (εξτρέμ, 31/7). Φέλτμαν (δ. μπακ, 19/0), Ρούτερ (επ., 28/5), Γουέμπστερ (στόπερ, 11/0), Λάμπτεϊ (δ. μπακ, 13/2), Μίλνερ (χαφ, 3/0), Καντιόγλου (αρ. μπακ, 6/1), Ίγκορ (στόπερ, 12/0) και Στιλ (τερμ., 2/0) παραμένουν εκτός, ενώ τιμωρημένος είναι ο Φαν Χέκε (στόπερ, 29/1).
Μιλάμε για την απόλυτη κατηφόρα! Τα στατιστικά στοιχήματος σοκάρουν. Εννέα ήττες στη σειρά και μόλις ένα γκολ, ενώ συνολικά έχει χάσει στα έντεκα από τα δώδεκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Αντίστοιχες επιδόσεις δεν έχει κανείς άλλος στην Premier League στο ίδιο χρονικό διάστημα.
Μέχρι κάποιο σημείο της σεζόν, θύμιζε κανονική ομάδα. Όχι καλή, αλλά έδειχνε πως θα παλέψει μέχρι τέλους, μήπως και καταφέρει να σωθεί. Οι πιθανότητες ούτως ή άλλως ήταν εξαρχής εναντίον της. Ωστόσο, στην πορεία σταμάτησε να σκοράρει, ενώ δεχόταν τα γκολ το ένα μετά το άλλο. Ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να παίξει άμυνα είναι αστείος.
Κόντρα στη Νιουκάστλ ήταν πολύ τυχερή που δεν γράφτηκε ιστορία. Στο πρώτο ημίχρονο δέχτηκε τρία γκολ και ήταν για παραπάνω. Στο δεύτερο ήταν λογικό να σβήσουν οι φιλοξενούμενοι. Εάν έπαιζαν στην ίδια ένταση, ακόμα θα μετρούσαν γκολ οι «αλεπούδες», οι οποίες δεν έμαθαν από τα λάθη τους.
Όταν είχαν υποβιβαστεί προ διετίας, είχαν και πάλι το ίδιο πρόβλημα, δηλαδή χάρτινη άμυνα. Κάτι αντίστοιχο βλέπουμε και τώρα. Μόνο η τελευταία Σαουθάμπτον έχει δεχτεί περισσότερα τέρματα από τους παίκτες του Ρουντ φαν Νίστελροϊ. Παρεμπιπτόντως, είναι απορίας άξιο με τι κριτήριο επιλέχθηκε ο Ολλανδός και κυρίως πώς κατάφερε να κάνει τα πάντα χειρότερα. Όχι μόνο δεν βελτίωσε την κατάσταση, αλλά την πήγε στο μηδέν…
Αμφίβολος ο Φας (στόπερ, 28/1), ενώ εκτός παραμένει σταθερά ο Φατάου (εξτρέμ, 11/0). Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο δανεικός από την Μπράιτον Μπουονανότε (επ. χαφ, 27/4), ενώ ο Γουίνκς (χαφ, 22/0) τελευταία είναι εκτός, λόγω ενός καβγά του με τον Ρουντ φαν Νίστελροϊ.