Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Ματσάρα στη Βαρκελώνη, με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για τη νίκη. Η Μπαρτσελόνα ανέκτησε αυτοπεποίθηση με το διπλό στη Βαλένθια, όμως ακολούθησε το στραπάτσο στο πρωτάθλημα από την Μπασκόνια. Στην αντίπερα όχθη, η Παρτίζαν δεν έχει δείξει την ποιότητά της μέχρι τώρα και έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα αφού «βουλιάζει» εκτός έδρας. Εντούτοις, πιστεύω ότι οι Σέρβοι θα το παλέψουν μέχρις ενός σημείου και θα το παρατήσουν. Το διπλό με χάντικαπ 8,5 πόντων σε απόδοση 1.66 στην Betsson.
Ειδικά στοιχήματα
Πι Τζέι Ντοζίερ: over 11,5 πόντοι+ασίστ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ
Facts Αγώνα
• 10-3 υπέρ της Μπαρτσελόνα η παράδοση στην Ευρωλίγκα. Οι Καταλανοί μετράνε 8 συνεχόμενες νίκες επί της Παρτίζαν, από την οποία ηττήθηκαν τελευταία φορά το 2010.
• Με χάντικαπ 6,5 πόντων υπέρ της Παρτίζαν: 1.90-1.95.
Δείτε τα προγνωστικά Euroleague
Νίκη… ηρεμίας και ψυχολογίας αυτή που πέτυχε στη Βαλένθια (78-88) την περασμένη εβδομάδα στα προγνωστικα μπασκετ. Η αλήθεια είναι ότι ζορίστηκε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο μετά την ανάπαυλα ήταν καταιγιστική και ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση με επιμέρους σκορ 51-36. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν η κυριαρχία της στα ριμπάουντ (37 έναντι 25 των αντιπάλων), αλλά και οι 26 ασίστ που μοίρασε.
Αξιοπρόσεκτος ο πλουραλισμός της στο σκοράρισμα, μπροστάρηδες οι Βέσελι (21 πόντοι με 10/10 δίποντα), Κάλινιτς (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και Λαπροβίτολα (13 πόντοι, 7 ασίστ). Κάπως έτσι επανήλθε άμεσα στις επιτυχίες, άφησε πίσω της την ήττα από τη Μονακό και ανέβηκε στο 19-9 παραμένοντας στη 2η θέση.
Παρ’ όλα αυτά, έδειξε το κακό της πρόσωπο την Κυριακή και υποτάχθηκε στην Μπασκόνια για την εκτός έδρας ήττα 103-96 στο πλαίσιο της Liga Endesa στο κουπόνι ΟΠΑΠ. Προβληματική η αμυντική λειτουργία της, πάλεψε στο 4ο δεκάλεπτο να το γυρίσει, αλλά ήταν αργά. Διασώθηκαν οι Πάρκερ (21 πόντοι), Ερνάνγκομεθ (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και Λαπροβίτολα (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ).
Δεν αναφέρονται προβλήματα απουσιών, θα παραταχθεί πλήρης.
Εμφανώς συμπλεγματική μακριά από το γήπεδό της, υπέστη μία ακόμα ήττα εκτός έδρας, 85-83 στο Μιλάνο. Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος. Δήμιος της ο Νέιπιρ, που τη «σκότωσε» με εύστοχο σουτ στα 5 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε κι ενώ ο ΛεΝτέι αστόχησε σε buzzer beater ισοφάρισης στο λαιβ σκορ.
Αβράμοβιτς (19 πόντοι) και Καμπόκλο (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ) διακρίθηκαν από την ομάδα του Ομπράντοβιτς, που υποχώρησε στο 13-15 κι έχασε μια καλή ευκαιρία για να… χωθεί στη δεκάδα. Άξιο αναφοράς πως μετράει μόλις 3 διπλά στις 15 εξορμήσεις της στη φετινή Ευρωλίγκα (3-12). Στο μεταξύ, ο νεαρός σέντερ Βούκσεβιτς μετακομίζει άμεσα στους Γουίζαρντς.
Τουλάχιστον τη Δευτέρα πέρασε από την έδρα της Μπόρατς (77-84) για την Αδριατική Λίγκα (16-6 το ρεκόρ της). Ζορίστηκε αρκετά, όμως στα κρίσιμα σημεία έδειξε ψυχραιμία και το καθάρισε. ΛεΝτέι (18 πόντοι, 9 ριμπάουντ), Αβράμοβιτς (16 πόντοι, 5 ασίστ), Τριφούνοβιτς (14 πόντοι) και Σμαΐλαγκιτς (8 πόντοι, 7 ριμπάουντ) ήταν οι κορυφαίοι της.
Ανακάμπτει ο πολύτιμος φόργουορντ Νάναλι, δύσκολα ο εφεδρικός γκαρντ Γιάραμαζ.