Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΠΑΡΝΕΤ - ΤΡΑΝΜΙΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Ομάδες της επίθεσης και οι δύο, με τη Μπάρνετ να χαρακτηρίζεται από τις πολλές φάσεις που δημιουργεί. Αναμένεται ματς με ρυθμό και γκολ. Με το συνδυαστικό στοίχημα G/G + Over 2,5 στη bet365.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΑΡΝΕΤ - ΤΡΑΝΜΙΡ
Facts Αγώνα
- Στις 11/10/2025 για τη Λιγκ2: Τρανμίρ – Μπάρνετ 0-2
Ντεμπούτο με δύο γκολ για τον Κάμπι Τσιμάνγκα, ο οποίος πέτυχε και το νικητήριο στο 87’ για την Μπάρνετ, στην εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με την Όλνταμ. Από το 64’ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, στο 67’ ισοφαρίστηκε σε 2-2, όμως τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών ο 28χρονος έδωσε τη λύση.
Πήρε τον επιθετικό περιοχής που έψαχνε, ωστόσο ενδεχομένως να κινηθεί και για ακόμα έναν παίκτη στην επίθεση, αφού ο Λι Εντλοβού (3 γκολ και 1 ασίστ σε 20 συμμετοχές) θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νοτς Κάουντι, με την Μπάρνετ να ανακοινώνει και επίσημα τη συμφωνία για την παραχώρησή του.
Σε θέση ασφαλείας μέχρι στιγμής η περσινή πρωταθλήτρια της Νασιονάλ Λιγκ, η οποία χαρακτηρίζεται από το γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Γενικά σε καλή κατάσταση στο 2026, θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στο ματς με την Τρανμίρ και να κερδίσει θέσεις στη βαθμολογία.
Δεν έχουν γνωστοποιηθεί τυχόν σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα για την τεχνική ηγεσία.
Τρία ματς με ομάδες από το… πάνω ράφι και ισάριθμες ήττες για την Τρανμίρ. Το Σάββατο, παρότι προηγήθηκε δύο φορές, δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από το εκτός έδρας ματς με την Κέμπριτζ, γνωρίζοντας εν τέλει την ήττα με 4-2.
Ακόμα μία φορά παράπονα για τους παίκτες από τον προπονητή της, Άντι Κρόσμπι, ο οποίος αυτή τη φορά δεν αναφέρθηκε τόσο στην επίθεση, αλλά στην άμυνα.
«Δώσαμε τέσσερα γκολ στους αντιπάλους μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό. Διαθέτουμε έμπειρους αμυντικούς στην ομάδα μας, όμως βρίσκουμε δύσκολο να κάνουμε τα απλά πράγματα σωστά. Αυτό που βλέπω από τους αμυντικούς μου, δεν είμαι άμυνα. Όποιος και αν αρχίσει κάνει βασικά λάθη», σημείωσε.
Για πρώτη φορά φέτος προέρχεται από σερί τριών ηττών (σε όλες τις διοργανώσερις) και φυσικά στο ματς με την Μπάρνετ θέλει να βάλει «στοπ».
Δεν έχουν γνωστοποιηθεί νέα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Για τρίτο έξω και για τους επόμενους δύο με τρεις μήνες ο Τζος Τέρνμπουλ (βασικός αμυντικός, 14 συμ.).