- Αγώνας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
- Γειτονική μάχη με μεγάλη αντιπαλότητα
- Οριακό προβάδισμα της Μπαστιά (13-16-14) βάσει συνολικής μεταξύ τους παράδοσης. Ισορροπημένη η παράδοση (3-2-3) από το 2013. Under 2,5 τα 6 από τα 8 παιχνίδια.
- Πολύ ευνοϊκή η εντός έδρας παράδοση της Μονπελιέ (12-8-1). Προέρχεται από 7 νίκες σε 8 ματς (1 ήττα). Over 2,5 τα 7 από τα 8 ματς.
- Under 2,5 τα 4 από τα 5 φετινά ματς της Μονπελιέ, όπως και της Μπαστιά. N/G+Under 2,5 τα τρία απ’ αυτά και για τις δύο ομάδες.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΜΠΑΣΤΙΑ
Facts Αγώνα

ΜΟΝΠΕΛΙΕ
Ρεπορτάζ
Πρόσθεσε μία ακόμη αναιμική εκτός έδρας εμφάνιση. Πολλά τα αμυντικά προβλήματα, που ξεκινούν από την αδυναμία της μεσαίας γραμμή στο ανασταλτικό κομμάτι. Έτσι και στην έδρα της Γκινγκάμπ που γνώρισε την ήττα με 1-0, αποτέλεσμα που την κολακεύει βάσει συνολικής εικόνας.
Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 28’ μετά από ασυνεννοησία της άμυνας και τους γκολκίπερ που έκανε άστοχη έξοδο στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Γλίτωσε σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις σε κάθε ημίχρονο, που βρέθηκαν οι αντίπαλοι επιθετικοί σε θέση βολής.
Επιθετικά δεν είχε τις εξάρσεις ή τις εμπνεύσεις των προηγούμενων αγωνιστικών. Θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί κενούς χώρους, μιας και η Γκινγκάμπ έπαιξε ανοιχτά, όμως δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Παρ’ όλα αυτά είχε την καλύτερη ευκαιρία στο 90+3’ για να ισοφαρίσει κόντρα στη ροή του αγώνα.
Παραμένει με μία νίκη κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, έχει να βελτιώσει πολλά και σε πολλούς τομείς. Το ντέρμπι αυτής της αγωνιστικής, είναι ένα ντέρμπι επιβίωσης και πρέπει να επιδείξει την ανάλογη σοβαρότητα.
Αγωνιστικά νέα
Κανονικά στην αποστολή ο Σεν Λους (πλάγιος) που αντιμετώπισε κάποια προβλήματα τραυματισμού. Παρών και ο Μισέλ (αναπλ.γκολκίπερ), ενώ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Φαγιάντ (εξτρέμ), Γκεγκέν (εξτρέμ) και Ισουφού (φορ).

ΜΠΑΣΤΙΑ
Ρεπορτάζ
Περίμενε το εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στη νεοφώτιστη Μπουλόν για να φτάσει στην πρώτη νίκη. Κι όμως. Στο μεσοβδόμαδο εκτός έδρας παιχνίδι, τη μονομαχία ουραγών, έμεινε και πάλι στο “μηδέν” κόντρα στη νεοφώτιστη.
Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και το γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο να την αφήνει χωρίς βαθμό, ούσα πλέον η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Το αποτέλεσμα την αδικεί, περισσότερο όμως αδικεί η ίδια τον εαυτό της.
Συνολικά ήταν καλύτερη από τη Μπουλόν και στα δύο ημίχρονα. Είχε κατοχή μπάλας και περισσότερες ευκαιρίες για γκολ και στα δύο ημίχρονα. Όσο έβλεπε ότι δεν έφτανε στο γκολ, προσπάθησε να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και το πλήρωσε με ήττα στο 82’.
Δύο λεπτά αργότερα κατάφερε να σκοράρει, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ούτε η διακοπή μοιάζει να βελτίωσε κάτι στην αγωνιστική συμπεριφορά. Χρειάζεται άμεσα μια νίκη, κομβικό το ντέρμπι της αγωνιστικής αυτής.
Αγωνιστικά νέα
Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Παραβιντσίνι (φορ), Μπονέρ (πλάγιος μπακ), Βενσάν (αμ.χαφ), Ακουέσον (πλάγιος μπακ) και Ετογκά (αμ.χαφ)