ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΓΓΤ
17:00
02.09

ΛΕΣΤΕΡ – ΧΑΛ

Για το 5/5 η Λέστερ
1
X
2
Εκτίμηση
Κινγκ Πάουερ Στέντιουμ
135 χλμ.
21° C Συννεφιασμένος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΛΕΣΤΕΡ - ΧΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Βασίλης Βασιλείου Βασίλης Βασιλείου
Ώρα έναρξης: 17:00
STAKE: 10

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1+Over 2,5

Απόδοση: 2.25
novibet Παίξε νόμιμα

Ακόμα δεν έχει βρει ισορροπία στο παιχνίδι της η Λέστερ. Παρότι σκοράρει και κερδίζει, αμυντικά βγάζει αδυναμίες και μέχρι τώρα δεν έχει διατηρήσει ανέπαφη εστία. Η Χαλ είναι μία ομάδα ικανή να προξενήσει προβλήματα, αλλά σε πολλά σημεία δείχνει αφέλεια και επιτρέπει εύκολα φάσεις στον αντίπαλο. Έστω και δύσκολα η Λέστερ μπορεί να κάνει το 5/5. Στο 2.25 το combo 1 + over 2,5.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΕΣΤΕΡ - ΧΑΛ

Facts Αγώνα

* Η Λέστερ μετρά 3/4 goal/goal + over 2,5 στο πρωτάθλημα.

* Η Χαλ στο πρωτάθλημα μέτρα τέσσερα goal/goal, εκ των οποίων τα τρία ήταν και over 2,5.

* Η Λέστερ είναι αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που υποδέχτηκε τη Χαλ (3-2-0).

* Η Χαλ έχει κερδίσει μόνο ένα από τα επτά προηγούμενα ματς κόντρα στη Λέστερ (1-2-4).

ΛΕΣΤΕΡ
Ρεπορτάζ

Ακάθεκτη η Λέστερ, προελαύνει στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ, καθώς ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ρόδεραμ. Έτσι διατήρησε το απόλυτο νικών, ούσα η μόνη ομάδα της κατηγορίας που έχει πετύχει το 4/4 και φυσικά βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο εξτρέμ Κάσι ΜάκΑτιρ. Ο 21χρονος, που επέστρεψε μετά από απουσία δύο αγώνων και μάλιστα μπήκε στην αρχική ενδεκάδα, έδωσε το προβάδισμα στις «αλεπούδες» στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης. Ένα λεπτό νωρίτερα βέβαια, η Ρόδεραμ είχε σκοράρει, όμως το γκολ δεν μέτρησε, αφού ο Χιούτζιλ χρησιμοποίησε το χέρι του. 

Μπορεί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, η Λέστερ να μην επέτρεψε στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν ευκαιρίες, όμως στο ξεκίνημα του β’ μέρους οι «μίλερς» έφτασαν στην ισοφάριση (53’). Αυτή η εξέλιξη ανάγκασε τις «αλεπούδες» να παίξουν πιο επιθετικά και άφησαν κενά στα μετόπισθεν, τα οποία βέβαια δεν κόστισαν. Η πίεση εν τέλει απέδωσε στο 84’ όταν ο ΜάκΑτιρ με εξαιρετική ατομική ενέργεια χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Τα γκολ στο φινάλε των αναμετρήσεων γίνεται… συνήθεια για τη Λέστερ, η οποία και στα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος έχει σκοράρει μετά το 70’. Αυτό δεν είναι τυχαίο σύμφωνα με τον Μαρέσκα, ο οποίος υποστήριξε: «Το στιλ παιχνιδιού μας είναι τέτοιο που αναγκάζει τους αντιπάλους να τρέξουν αρκετά. Έχουμε για πολλή ώρα την μπάλα στα πόδια μας. Αναπόφευκτα στο τελευταίο 15-20λεπτο του αγώνα οι αντίπαλοι βγάζουν κούραση και εμείς βρίσκουμε περισσότερους χώρους». 

Μεσοβδόμαδα είχε εύκολο έργο στο Λιγκ Καπ απέναντι στην Τρανμίρ. Ο Μαρέσκα επέλεξε να κάνει κάμποσες αλλαγές στο αρχικό σχήμα και αυτό εμφανώς επηρέασε την απόδοση της Λέστερ. Κακό το πρώτο μισό, αλλά στο δεύτερο υπήρξε σαφής βελτίωση και μέσα σε τέσσερα λεπτά οι Εντιντί (55’) και Βάρντι (59’) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. 

Πολλά τα σενάρια και οι φήμες που προέκυψαν την Deadline Day, πάντως δεν διαφαίνεται να χάνει κάποιο πολύτιμο στέλεχος ο Μαρέσκα.

Αγωνιστικά Νέα

Για όλο τον Σεπτέμβριο θα μείνει τελικά στα «πιτς» ο Κόουντι (στόπερ). Εκτός δράσης και ο Πράετ (χαφ).

ΧΑΛ
Ρεπορτάζ

Μετά από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, η Μπρίστολ Σίτι έβαλε «φρένο» στη Χαλ. Η ομάδα του Ροσενιόρ σε ένα ακόμη ματς δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και πέταξε δύο βαθμούς, σε ένα ματς βέβαια που δεν άξιζε κάτι περισσότερο.

Η Χαλ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε προβάδισμα με τον Τουφάν στο 17’. Η Μπρίστολ Σίτι από εκεί κι έπειτα ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε έντονα για την ισοφάριση. Αναμφίβολα άξιζε ένα γκολ πριν από το ημίχρονο, αλλά η αστοχία των επιθετικών της δεν το επέτρεψε. Λίγο πριν από την ανάπαυλα βέβαια ο Γουέλς σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ. 

Στο δεύτερο μέρος όμως, η Χαλ δεν άντεξε στην πίεση και το 1-1 ήρθε στο 62’. Η Μπρίστολ Σίτι συνέχισε και μετά την ισοφάριση να είχε το πάνω χέρι, αλλά η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα ξανά. Ο κίπερ της Χαλ ήταν σε καλό βράδυ και όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών» για να σώσει έστω τον βαθμό.

«Είμαι ευχαριστημένος με τα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα. Παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και επιστέγασμα ήταν το γκολ που πετύχαμε. Από εκεί και πέρα όμως χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Θέλαμε κάθε φορά που είχαμε την μπάλα να βάλουμε γκολ. Κάναμε βιαστικές κινήσεις και λάθη. Αυτό ήθελε η Μπρίστολ και το εκμεταλλεύτηκε», δήλωσε ο τεχνικός Ροσενιόρ.

Σημαντικές εξελίξεις στα μεταγραφικά. Συγκεκριμένα η Χαλ απέκτησε τον εξτρέμ Φιλοτζέν από την Άστον Βίλα, τον αριστερό μπακ Φέρλονγκ από την Μπράιτον, τον κίπερ Άλσοπ από την Κάρντιφ και με δανεισμό τον νεαρό φορ Αντιλίνκ από τη Φενέρμπαχτσε. Παράλληλα έφυγαν δανεικοί οι Εστουπινιάν (Μετς), Λόνγκμαν (Μίλγουολ), Σίμονς (Φλίτγουντ) και Φλέμινγκ (Σριούσμπερι).

Αγωνιστικά Νέα

Αμφίβολος ο φορ Τουφάν (4/4) και η συμμετοχή του θα κριθεί τελευταία στιγμή. Εκτός δράσης παραμένουν οι Σίνικ και Ντόχερτι.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino