ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

01.01

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ Η ΡΑΣΙΝΓΚ, ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ Η ΡΕΝΤΙΣΤΑΣ

ΕΛ ΣΙΛΙΝΔΡΟ (51.000), ΑΒΕΓΙΑΝΕΔΑ
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ Η ΡΑΣΙΝΓΚ, ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ Η ΡΕΝΤΙΣΤΑΣ

Facts Αγώνα

* Η Ράσινγκ από την Αργεντινή υποδέχεται τη Ρεντίστας από την Ουρουγουάη.

* ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Αγώνας της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες.
Οι πρώτες δύο προκρίνονται στους «16», ενώ η ομάδα που θα πάρει την 3η θέση θα συνεχίσει στους «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα. 
Η νικήτρια της διοργάνωσης εξασφαλίζει για τον εαυτό της μία θέση στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες 2022, χαρίζοντας, παράλληλα, στη χώρα της ένα επιπλέον εισιτήριο.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
 

Ρεπορτάζ

Θριάμβευσε 1-0 στη Βραζιλία επί της Σάο Πάολο, προβαίνοντας μάλιστα σε εκτεταμένο ροτέισον, καθώς υποτίθεται ότι ακολουθούσε ο ημιτελικός του Κόπα ντε λα Λίγκα με την Μπόκα (τελικά αναβλήθηκε, λόγω της 9ήμερες καραντίνας που επιβλήθηκε στην Αργεντινή από την περασμένη Παρασκευή). Σκόραρε ο κεντρικός αμυντικός Νοβίγιο στο 28’, ενώ έχει συμπληρώσει αήττητο πέντε αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις (3-2-0) και με απαραβίαστη την εστία της. 

Πλέον η πρόκριση έχει διασφαλιστεί και μαθηματικά και απλά της αρκεί ένας πόντος για να «σφραγίσει» και την πρωτιά. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, ενώ το κλίμα ανάμεσα στον τεχνικό Πίτσι και τους παίκτες έχει βελτιωθεί εντυπωσιακά, σε σχέση με την κατάσταση που επικρατούσε πριν λίγες εβδομάδες.

Το αρχικό σχέδιο ήταν στο αποψινό παιχνίδι να γίνει ολικό ροτέισον, όμως η αναβολή του ημιτελικού του Κόπα ντε λα Λίγκα αλλάζει τα σχέδια του Πίτσι, που θέλει να έχει ετοιμοπόλεμους τους παίκτες του για όταν οριστεί η αναμέτρηση με την Μπόκα. Αυτό σημαίνει ότι θα παρατάξει σήμερα ως επί το πλείστον βασικούς. Πάντως είναι πιθανό να προφυλαχτούν ο τερματοφύλακας Αρίας και ο επιθετικός Κοπέτι, αφού βρίσκονται στο όριο των καρτών και με μία ακόμα θα χάσουν το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16».
 

Ρεπορτάζ

Δεν κατάφερε να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος στο Περού, χάνοντας 2-0 από τη Σπόρτινγκ Κριστάλ. Δέχτηκε τα γκολ στο 41’ και στο 67’ και πλέον χρειάζεται σήμερα καλύτερο αποτέλεσμα από τους Περουβιανούς (αντιμετωπίζουν τη Σάο Πάολο στη Βραζιλία), προκειμένου να τερματίσει στην 3η θέση και να συνεχίσει στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Στο πρωτάθλημα σημείωσε την πρώτη της νίκη, επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας της Μπόστον Ρίβερ, παρότι έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 70’. Ανοιξε το σκορ στο 31’ με τον αμυντικό Σόσα, ισοφαρίστηκε πέντε λεπτά αργότερα και πήρε το «τρίποντο» στο 66’ με τον επιθετικό Βιγιάρ.

Ο 29χρονος τεχνικός Μαρτίν Βαρίνι – ο πιο νέος στη διοργάνωση – δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1, ξεφεύγοντας από το σύνηθες 4-4-2, ώστε να της δώσει έναν πιο επιθετικό τόνο.

Ροή ειδήσεων
Προσφορές
Όλες οι ειδήσεις
Όλες οι προσφορές

Casino