Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Δεν τίθεται θέμα νικητή. Δεν πρόκειται να κάνει… χαρακίρι η Ανόρθωση. Έχει τεράστιο κίνητρο, θέλει να ξεφύγει από μπελάδες και το Παραλίμνι αποτελεί τον σάκο του μποξ. Περιμένω ταμπούρι από τους φιλοξενούμενους και θα συνδυάσω τον άσο με το under 3,5 στο 1.80 της Stoiximan.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ
Facts Αγώνα
- Η Ανόρθωση κέρδισε με 3-2 το Παραλίμνι στον πρώτο γύρο.
- Τέσσερα σερί G/G και over έχουν οι δύο ομάδες μεταξύ τους.
Κατάφερε να αποδράσει με το 0-0 από την έδρα της Πάφου, σε ένα ματς υψηλής έντασης και δυνατών μονομαχιών. Από το 68’ αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω, αλλά δεν ρίσκαρε σε μεγάλο βαθμό. Στο τέλος συμβιβάστηκε.
«Χρυσός» βαθμός, αφού την κρατάει για τρίτο αγώνα αήττητη και παράλληλα εκτός επικίνδυνης ζώνης. Παράλληλα, έγινε η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία, μετρώντας 10 σε 23 αγώνες.
Ξεκάθαρη η αγωνιστική άνοδος με τον Καμορανέζι στον πάγκο. Παίζει πιο ορθολογικά, εκτίθεται δύσκολα και οι παίκτες βγάζουν τρομερό πάθος στο χορτάρι. Κόντρα στο Παραλίμνι δίνει το ευκολότερο παιχνίδι ως το φινάλε της κανονικής περιόδου. Θα ακολουθήσουν αυτά κόντρα σε ΑΠΟΕΛ εκτός και Απόλλωνα εντός έδρας.
Σοβαρός ο τραυματισμός του μεσοεπιθετικού Κις, που θα τον αφήσει εκτός για έξι εβδομάδες. Παράλληλα, παραμένουν εκτός οι μέσοι Ντιόν και Αρτυματάς. Εκτός και ο αμυντικός Κατελάρης.
Ο κατήφορος δεν έχει σταματημό. Η μία ήττα διαδέχεται την άλλη και το φιλότιμο από μόνο δεν αρκεί. Ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΛ (0-2). Δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 35’ και το δεύτερο στις καθυστερήσεις.
Καταρρίπτει κάθε αρνητικό ρεκόρ. Σε 23 αγωνιστικές έχει μόλις έναν βαθμό (0-1-22). Έχει πετύχει 5 τέρματα και δέχεται 2,5 κατά μέσο όρο. Μοναδικός ουσιαστικός στόχος ως το φινάλε της σεζόν είναι να πετύχει ένα τρίποντο. Μετά την Ανόρθωση θα υποδεχτεί τον Άρη Λεμεσού και εν συνεχεία θα πάει στην έδρα του Διγενή.
«Είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί στα περισσότερα παιχνίδια, αλλά δεχόμαστε εύκολα γκολ και αδικούμε τους εαυτούς μας. Πρέπει να βρούμε κίνητρα, να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να παίζουμε μέχρι το τέλος», τόνισε ο Μαρκόφσκι, ο οποίος στις τελευταίες προπονήσεις έχει ρίξει το βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι.
Παραμένουν στα πιτς οι αμυντικοί Χριστοφή και Ρισβάνης.