Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΑΛΒΕΡΚΑ - ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Αλβέρκα θα παραταχθεί σήμερα με αρκετά αμυντικά θέματα και αυτό μπορεί να της στοιχίσει στην απόδοσή της. Η Σάντα Κλάρα, που καίγεται για πόντους, ίσως μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτήν τη συνθήκη και να φύγει από το γήπεδο με τη νίκη που θα της φανεί αρκετά χρήσιμη στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. Στο 2,62 το διπλό στη στοίχημαν.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΒΕΡΚΑ - ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ
Facts Αγώνα
- Αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική στις αναλύσεις.
- Α’ γύρος (20/9): Σάντα Κλάρα – Αλβέρκα 2-1.
- Σε 5 ματς στο πρωτάθλημα και στις δύο έδρες η Σάντα Κλάρα πανηγύρισε 4 νίκες και 1 η Αλβέρκα.
- Η Σάντα Κλάρα είναι η ομάδα με τα περισσότερα Under 2,5 (14/22) στην κατηγορία.
Δείτε τα προγνωστικά Πορτογαλίας.
Η Αλβέρκα προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Τοντέλα. Θα πρέπει να νιώθει και τυχερή με τον πόντο, καθώς ολοκλήρωσε το 90λεπτο με 4 τελικές στην εστία και 0,66 xGoals έναντι 1,66 της αντιπάλου της.
Οσον αφορά το ματς απέναντι στην Τοντέλα η Αλβέρκα προηγήθηκε 1-0 μόλις στο 4’, όμως στο 80’ δέχθηκε τέρμα που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί πως από το 67’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Μεουπιγού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Μπορεί να συμπλήρωσε 4 σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-2), όμως αυτό που πρέπει να «υπογραμμιστεί» είναι πως στις 6 πρόσφατες εντός έδρας υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα υπέστη μόλις μία ήττα (3-2-1) και αυτή από την Πόρτο…
«Απέναντί μας θα έχουμε μια ομάδα δυνατή και περιμένω δύσκολο παιχνίδι. Αν πριν από τη σεζόν μας ρωτούσε κάποιος πως η αυριανή (σ.σ. σημερινή) αντίπαλός μας θα ήταν σε αυτήν τη θέση σίγουρα θα λέγαμε όχι», το σχόλιο του κόουτς Κουστόδιο στα media.
Δεν είναι διαθέσιμοι για την αποψινή αναμέτρηση οι τιμωρημένοι Μπεστιέν Μεουπιγού (αμυντικός, 20 συμμ.) και Ναμπίλ Τουάιζι (φορ, 22 συμμ./1 γκολ). Εξέτισε και επιστρέφει ο Λίνκολν (μέσος, 18 συμμ./2 γκολ). Αντίθετα έμεινε εκτός με πρόβλημα τραυματισμού ο 20χρονος αμυντικό Τσισουμπά (19 συμμ.).
Οσο προχωράει το πρωτάθλημα η Σάντα Κλάρα έρχεται ολοένα και πιο κοντά αντιμέτωπη με τον υποβιβασμό στη Β’ Πορτογαλίας. Μετά από 22 αγωνιστικές έχει απολογισμό 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 13 ήττες και με 17 πόντους είναι στο -3 από τη σωτηρία.
Στην πρόσφατη αναμέτρησή της πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, όμως δεν μπόρεσε να αντέξει στην ποιοτική ανωτερότητα της αντιπάλου της και έχασε εντός έδρας 1-2 από την Μπενφίκα.
Με αυτόν τον τρόπο ο νέος κόουτς της ομάδας, Πετίτ, έκανε το 0/2 στα πρώτα παιχνίδια του, ενώ η ίδια συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη από τις 6/12. Εκτοτε σε 9 αναμετρήσεις ο απολογισμός της είναι 7 ήττες και 2 ισοπαλίες.
«Είτε παίζεις για το Τσάμπιονς Λιγκ, είτε για ένα απλό ματς Κυπέλλου, είτε για το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα η προετοιμασία δεν αλλάζει. Εμείς προετοιμαστήκαμε για να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε μία καλή και δυνατή αντίπαλο όπως είναι η Αλβέρκα», το σχόλιο του κόουτς Πετίτ.
Τιμωρημένος για την ομάδα της Σάντα Κλάρα είναι ο 27χρονος αμυντικός Λούκας Σοάρες (19 συμμ.).