Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

15.11.20|10:30

Kingbet Kingbet

Η Σούπερ Λιγκ με αριθμούς

η-σούπερ-λιγκ-με-αριθμούς-162663

Υπό κανονικές συνθήκες, σε τούτη τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, θα κάναμε έναν μίνι απολογισμό για τη συμπλήρωση σχεδόν του 1/3 της φετινής Σούπερ Λιγκ. Αλλά, ας όψεται ο κορωνοϊός.

Βλέπεις τη βαθμολογία και δεν ξέρεις αν λέει την αλήθεια. Για να καταλάβετε, από τις 14 ομάδες του μαραθωνίου, μόνον οι 5 έχουν δώσει και τα 8 ματς που προβλέπονταν βάσει προγράμματος. Αλλες 2 έχουν δώσει 7 παιχνίδια, ενώ 7 ομάδες βρέθηκαν μόλις 6 φορές στο γήπεδο. Αντε μετά να βγάλεις συμπεράσματα.

 

 

Ωστόσο, μια πρώτη εικόνα την έχουμε. Σαράντα οκτώ αγώνες έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα, άρα μπορούμε να βρούμε ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία. Πάμε να τα εντοπίσουμε και να τα αναδείξουμε.

Σημεία και γκολ

Ξεκινάμε από τα βασικά. Ελαφρά η υπεροχή των άσων μέχρι στιγμής με 18, έναντι 16 των διπλών και 14 αγώνων που έληξαν ισόπαλοι. Μάλιστα, δεν υπήρξε αγωνιστική που να είχε πάνω από τρεις άσους.

Στα under/over, η κυριαρχία των under είναι εντυπωσιακή. Τριάντα ένα ματς είχαν κάτω από 2,5 γκολ και μόλις 17 πάνω από 2,5 γκολ. Οσο για τα over 3,5 έχουν εμφανιστεί μόνο σε 8 αγώνες.

Ακόμα και στα G/NG, η διαφορά είναι εμφανής. Είκοσι ένα ματς είχαν γκολ και από τις δύο ομάδες, ενώ σε 27 τουλάχιστον η μία ομάδα δεν βρήκε δίχτυα.

Σκορ και ημίχρονα

Στα ακριβή σκορ, υπάρχει συγκατοίκηση στην κορυφή της λίστας. Το 1-1 και το 1-0 έχουν εμφανιστεί από 8 φορές και ακολουθούν το 0-2 με 5 εμφανίσεις, το 1-2 και το 0-1 με 4 εμφανίσεις, ενώ 3 φορές συναντάμε το 3-0, το 2-2, το 1-3, το 2-0 και το 0-0. Τέλος, για να έχετε πλήρη εικόνα, το 2-1 έχει εμφανιστεί 2 φορές και από 1 φορά το 4-0 και το 3-1.

Στα ημίχρονα, από τα 48 ματς, τα 20 ήταν ισόπαλα στο πρώτο 45λεπτο. Σε 10 ματς το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ήταν άσος και σε άλλα 18 ήταν διπλό!

Οσο για τα ημίχρονα/τελικά, ακόμα δεν έχει εμφανιστεί ανατροπή από 1 ημίχρονο σε 2 τελικό. Είκοσι τέσσερις φορές το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ήταν ίδιο με το τελικό: 7 ματς ήταν 1/1, 6 ματς ήταν Χ/Χ και 11 ματς ήταν 2/2.

Ομαδικά στατιστικά

  • Την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος διατηρεί ο Ολυμπιακός με 14 γκολ, έναντι 12 του ΠΑΟΚ και 9 των ΑΕΚ, Αρη και ΠΑΣ Γιάννινα. Στην άλλη πλευρά του πίνακα, ο Παναιτωλικός, η Λαμία και ο Απόλλων έχουν βρει μόλις 3 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.
  • Στις τελικές προσπάθειες, ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή με 99 τελικές, έναντι 81 του ΠΑΣ και 79 του Ολυμπιακού. Αντίθετα, ο Παναιτωλικός έχει μόλις 37 τελικές και ο Απόλλων 45.
  • Στις ασίστ, ο Ολυμπιακός κυριαρχεί με 12, ενώ εντύπωση προκαλούν οι μηδέν ασίστ του Παναιτωλικού!
  • Τρεις ομάδες δεν έχουν κερδίσει ακόμα πέναλτι: ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΟΦΗ, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει τρία πέναλτι στο ενεργητικό του και είναι πρώτος στη λίστα.
  • Ενδιαφέρουσα κατηγορία τα δοκάρια. Ο πιο άτυχος της… υπόθεσης είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς 5 φορές η μπάλα βρήκε… σίδερο από προσπάθεια ποδοσφαιριστή του. Αντίθετα, ο Βόλος, η Λαμία, ο Παναιτωλικός και ο Αρης δεν έχουν δοκάρι μέχρι τώρα.
  • Στις κάρτες, πιο… ατίθαση ομάδα είναι ο ΠΑΣ, καθώς 27 φορές κάποιος παίκτης του αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Ακολουθούν ο Βόλος με 26 και ο ΟΦΗ με 24, ενώ ο Ολυμπιακός εμφανίζεται πολύ… ήσυχος, με μόλις 10 κίτρινες. Οσο για τις κόκκινες, ο Ατρόμητος μετράει ήδη 3, ενώ από 2 έχουν ο Παναιτωλικός και ο Βόλος.

Tips

  • Ο Ολυμπιακός και ο Αρης έχουν χάσει βαθμούς μόνο από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με τη σειρά του, ο ΠΑΣ είναι η μοναδική ομάδα που έχει ηττηθεί από τη Λάρισα!
  • Ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοράρει ακόμα στο α’ ημίχρονο των αγώνων του. Γνωστή και χιλιογραμμένη αυτή η ιστορία, γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή αν συνυπολογίσουμε και τα ευρωπαϊκά ματς. Με λίγα λόγια, από τον τελικό Κυπέλλου (παιχνίδι που αφορούσε την περσινή σεζόν) και εντεύθεν, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν βρει δίχτυα σε 11 πρώτα ημίχρονα!
  • Ούτε ο Απόλλων έχει σκοράρει στο α’ ημίχρονο. Και τα τρία γκολ του μπήκαν μετά το 60’. Τα ίδια και η Λάρισα, που έχει πετύχει συνολικά 5 γκολ, όλα στο β’ ημίχρονο.
  • Από την άλλη πλευρά, ο Αρης και ο Ολυμπιακός δεν έχουν δεχτεί γκολ στο β’ ημίχρονο, ενώ η ΑΕΚ έχει δεχτεί μόλις ένα.
  • Ο Απόλλων κέρδισε στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι (1-0 τη Λάρισα με πέναλτι στις καθυστερήσεις) και στη συνέχεια υπέστη 5 σερί ήττες. Μάλιστα, στις 4 από αυτές έχανε από ημίχρονο. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παραμένει, δε, η μοναδική ομάδα που δεν έχει φέρει ακόμα ισοπαλία.
  • Ο ΟΦΗ και η Λάρισα είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν δεχτεί γκολ σε όλους τους αγώνες τους: 14 οι Κρητικοί, 8 οι Θεσσαλοί.
  • Η Λαμία έχει σκοράρει μόλις 3 φορές, οι δύο εξ αυτών με πέναλτι. Και τις δύο φορές ευστόχησε ο Ρόμανιτς.
  • Καρμπόν τα δύο τελευταία ματς του ΠΑΟΚ. Στο Αγρίνιο, προηγήθηκε 0-1 στο 18’ με τον Σφιντέρσκι, ισοφαρίστηκε στο β’ ημίχρονο και πήρε τη νίκη με δύο γκολ στο φινάλε (το ένα με πέναλτι). Στη Ριζούπολη προηγήθηκε 0-1 στο 15’ με τον Σφιντέρσκι, ισοφαρίστηκε στο β’ ημίχρονο και πήρε τη νίκη με δύο γκολ στο φινάλε (και τα δύο με πέναλτι)!
  • Ο Αρης έχει 5 νίκες, οι 4 με σκορ 1-0. Στις τρεις εξ αυτών (με Βόλο, Παναθηναϊκό και Απόλλωνα) νικούσε από ημίχρονο.
  • Ο Παναθηναϊκός και ο Παναιτωλικός είναι οι ομάδες με τα λιγότερα over, καθώς έχουν μόλις ένα σε οκτώ παιχνίδια.
  • Αντίθετα, το μεγαλύτερο ποσοστό σε over το έχει η Λαμία, με 67% ή, αλλιώς, 4 σε 6 ματς.
  • Από τις 4 νίκες του ΠΑΟΚ, οι 3 ήταν με over.
  • Από τα 6 γκολ του Αστέρα Τρίπολης, τα 4 έχει πετύχει ο Μπαράλες, ενώ από τα 5 συνολικά της Λάρισας, τα 4 έχει πετύχει ο Πινακάς!

Αποδόσεις

Ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν λείψει οι εκπλήξεις τη φετινή σεζόν, ό,τι δηλαδή συμβαίνει σε όλη σχεδόν την Ευρώπη.

Εξετάζοντας λοιπόν τους μέσους όρους των αποδόσεων στα 48 ματς που έχουν διεξαχθεί, βρήκαμε 8 σημεία πάνω από 4.00! Το εντυπωσιακό είναι ότι στα 5 από αυτά «εμπλέκεται» ο Ατρόμητος! Δείτε τον πίνακα και θα καταλάβετε.

 

ΑΓΩΝ. ΜΑΤΣ ΣΗΜ. ΑΠΟΔ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΒΟΛΟΣ 2 5.30
ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ 4.43
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΛΑΡΙΣΑ 2 5.40
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ 2 4.41
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΕΚ 1 5.48
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ 4.81
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2 4.32
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2 5.08

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip