Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

29.10.20|09:54

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Αποδόσεις για τον επόμενο κόουτς του ΠΑΟΚ - Στη λίστα Βαλβέρδε και Αναστασιάδης

αποδόσεις-για-τον-επόμενο-κόουτς-του-π-163736

Το διαζύγιο Αμπελ Φερέιρα και ΠΑΟΚ ήταν προδιαγεγραμμένο. Ο Πορτογάλος πρόλαβε τουλάχιστον να… κάνει παρέλαση, όμως την επομένη ειδοποιήθηκε ότι πρέπει να ετοιμάζει τις βαλίτσες του. Ο Πάμπλο Γκαρσία θα είναι ο αντικαταστάτης του, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, όμως οι στοιχηματικές, που ήδη έβγαλαν αποδόσεις για την αντικατάσταση Φερέιρα, πιστεύουν ότι ο Ουρουγουανός θα στεριώσει τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες. Πάντως η λίστα των υποψηφίων είναι… πλουραλιστική, αφού περιλαμβάνει από τον Βαλβέρδε ως τον Αναστασιάδη και από τον Κλίνσμαν ως τον Πογιάτος.

Στις αποδόσεις για τον επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ που θα συμπληρώσει τουλάχιστον δέκα ματς στον πάγκο της ομάδας, ο Πάμπλο Γκαρσία παρουσιάζεται ως το απόλυτο φαβορί. Ο επί χρόνια αρχηγός της ομάδας και νυν προπονητής της ομάδας νέων ακολουθείται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος απολύθηκε μόλις από το ΑΠΟΕΛ, στην Κύπρο. Ψηλά στη λίστα ο επί δύο χρόνια προπονητής της ομάδας, Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος πάντως έχει συμβόλαιο με την Αλ-Χιλάλ, με την οποία κατέκτησε το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι εκπλήξεις

Από τη λίστα δεν λείπουν οι εκπλήξεις. Τρεις πρώην προπονητές του Ολυμπιακού περιλαμβάνονται στα ονόματα που προσφέρονται από τις στοιχηματικές, μεταξύ των οποίων και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, του οποίου η τελευταία δουλειά ήταν αυτή του προπονητή της Μπαρτσελόνα. Και το όνομα του Γιούργκεν Κλίνσμαν φιγουράρει στη λίστα. Ο πρώην προπονητής της Μπάγερν και της εθνικής Γερμανίας είναι άνεργος από τον Φλεβάρη και το διαζύγιό του με τη Χέρτα. Στη λίστα, αν και στα χαμηλά πατώματα από πλευράς αποδόσεων, βρίσκεται και ο Αγγελος Αναστασιάδης. Ο 67χρονος κόουτς έχει ήδη πέντε θητείες στον Δικέφαλο (ως παίκτης και ως προπονητής), έχοντας περάσει συνολικά δεκαπέντε χρόνια στον σύλλογο, με τον οποίο έχει κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα. Ενα όνομα που επίσης προκαλεί εντύπωση, αν και για άλλο λόγο, είναι αυτό του Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος εκδιώχθηκε από τον Παναθηναϊκό μετά το πολύ κακό ξεκίνημα της ομάδας στη σεζόν. 

 

 

Η λίστα των υποψήφιων προπονητών του ΠΑΟΚ

 

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip