Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

28.02.20|09:55

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Ολυμπιακός: Αποδόσεις για τον επόμενο αντίπαλο στο Γιουρόπα Λιγκ!

ολυμπιακός-αποδόσεις-για-τον-επόμενο-172935

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την Πέμπτη (27/02) το βράδυ μία από τις σπουδαιότερες ευρωπαϊκές προκρίσεις στην ιστορία του, αφήνοντας εκτός συνέχειας Γιουρόπα Λιγκ την Αρσεναλ. Στην κλήρωση της Παρασκευής (14:00), οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν τον αντίπαλό τους και όποιος έχει… έμπνευση μπορεί να πληρωθεί!

Επόμενος αντίπαλος

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι οι Ιντερ, Γουλβς, Ρόμα, Μάντσεστερ Γιουν., Σεβίλλη, Βόλφσμπουργκ, Λεβερκούζεν, Χετάφε, Αϊντραχτ ή Σάλτσμπουργκ (σ.σ. θα διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή στις 19:00 – 4-1 η Αϊντραχτ στο πρώτο), Βασιλεία, Κοπεγχάγη, Μπασακσεχίρ, Λίντσερ, Ρέιντζερς και Σαχτάρ. Δεν υπάρχουν περιορισμοί και όλες φυσικά παίζουν με τις ίδιες πιθανότητες να βρεθούν στο δρόμο των «ερυθρολεύκων». Γι’ αυτό και οι αποδόσεις είναι ίδιες για όλες τις ομάδες!

 

 

Χώρα αντιπάλου

Ποια θα είναι η χώρα του επόμενου αντιπάλου του Ολυμπιακού; Φαβορί φυσικά είναι η Γερμανία, η οποία συνεχίζει σίγουρα με δύο εκπροσώπους στη διοργάνωση (Βόλφσμπουργκ, Λεβερκούζεν) και είναι πολύ πιθανό να γίνουν τρεις (Αϊντραχτ). Σε ίδια απόδοση «παίζουν» Ισπανία (Σεβίλλη, Χετάφε), Ιταλία (Ρόμα, Ιντερ) και Αγγλία (Μάντσεστερ Γιουν., Γουλβς). Με λιγότερες πιθανότητες η Αυστρία (Λίντσερ), η Δανία (Κοπεγχάγη), η Σκωτία (Ρέιντζερς), η Ελβετία (Βασιλεία), η Τουρκία (Μπασακσεχίρ) και η Ουκρανία (Σαχτάρ).

Ειδικά πρόκρισης

Για όποιον του αρέσουν τα ρίσκα, μπορεί να το πάει και ένα βήμα παραπέρα, με ειδικά συνδυαστικά στοιχήματα για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού και παράλληλα πρόκριση στην επόμενη φάση. Με μεγαλύτερη απόδοση βρίσκουμε να κληρωθεί η ομάδα του Μαρτίνς με την Ιντερ και ο Ολυμπιακός να προκριθεί. Πολύ ψηλά και να πέσει με τη Γιουνάιτεντ και επίσης να προκριθεί. Υπάρχει επίσης και… διπλή ευκαιρία, να κληρωθεί για παράδειγμα ο Ολυμπιακός με Ιντερ ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δείτε τα αναλυτικά:

 

Novibet αποδόσεις

 

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip