Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

01.06.21|21:12

Kingbet Kingbet

Επιστροφή Αντσελότι στη Ρεάλ – Απόδοση για το πρωτάθλημα

επιστροφή-αντσελότι-στη-ρεάλ-απόδοσ-158561

Με κάθε επισημότητα, προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι για την επόμενη τριετία ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός, επιστρέφει στη «βασίλισσα» της Ευρώπης μετά τη διετία 2013-15 στη Ρεάλ, με την οποία κατέκτησε Κύπελλο Ισπανίας, Τσάμπιονς Λιγκ, Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

 

Ο Αντσελότι την περσινή σεζόν βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της Εβερτον από την οποία και αποχώρησε για να αναλάβει τη Ρεάλ και αντικαθιστά τον Ζινεντίν Ζιντάν. Μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση του προπονητή στους «μερένχες» βρίσκονταν και τα ονόματα των Αντόνιο Κόντε, Μάσιμο Αλέγκρι, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, Ραούλ και Τσάμπι Αλόνσο.

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι μαζί με την Μπαρτσελόνα οι ομάδες που παίζουν σε ίδια απόδοση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας τη σεζόν 2021-22, πάνω από τον διπλασιασμό, ενώ η φετινή πρωταθλήτρια, Ατλέτικο Μαδρίτης, θεωρείται δύσκολο να κάνει το ριπίτ. Στον εξαπλασιασμό το ενδεχόμενο για τον δεύτερο σερί τίτλο από τους «ροχιμπλάνκος». Η Μαγιόρκα, είναι τέλος μαζί με την Κάντιθ οι ομάδες που έχουν τη μεγαλύτερη απόδοση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip